Wilma lisäpalvelut

Lisäpalvelut

Tutustu Wilma-tuoteperheen lisäpalveluihin ja kysy lisää

wilma open id

Wilma OpenID
– Yhdellä kirjautumisella kaikkiin koulun pilvipalveluihin

Pilvipohjainen Wilma OpenID selkeyttää tunnistautumista koulussa käytettäviin eri pilvipalveluihin. Myös Wilmaan voi silloin kirjautua OpenID Connect -protokollaa tukevan AD-palvelun tunnuksella. Kun eri palveluihin ei tarvita monia erillisiä tunnuksia ja salasanoja, myös koulusihteereiltä vapautuu tunnustenhallinnan sijaan arvokasta aikaa muuhun

Kokeile maksutta kahden viikon ajan ennen ostopäätöstä!

Tutustu palveluun

96_purple_web-based.png

Visma Sign - sähköinen allekirjoitus

Erilaisia allekirjoitettavia asiakirjoja on valtava määrä. Nykyaikainen tapa hoitaa allekirjoitukset, on tehdä se sähköisesti. Sen lisäksi että säästät paperia, sähköinen allekirjoittaminen on nopeaa, vaivatonta ja tehokasta. Miten Visma Sign toimii?  Lue lisää ➜

Tilaa Visma Sign

wilma dashboard

Wilma Dashboard

Wilma Dashboard on tietojohtamista helpottava pilvipalvelu, joka visualisoi opiskelijahallintojärjestelmään liittyviä tietoja. Dashboard on tietoturvallinen ja helppokäyttöinen, ja sen asennus hoituu alle viikossa.

Tutustu tarkemmin

96_purple_case_person.pngKonsultoinnin paketit

SaaS-asiakkaillemme tarjottava palvelu, joka sisältää sovitun määrän koulutuksia ja konsultointia asiantuntijoiltamme. Pakettien ero yksittäisiin koulutusvarauksiin verrattuna on yksinkertaisuus ja ennakoitavuus. Pakettien sisältämät hinnat ovat edullisemmat kuin erikseen tilatut koulutukset/konsultoinnit eikä sinun tarvitse murehtia erikseen esim. kouluttajan matkakuluista. Tutustu tarkemmin pakettien sisältöön Communityssa.

Ota yhteyttä: wilmatuki@visma.com

image4d2y.png

eHOKS-integraatio

eHOKS onOpetushallituksen palvelu, johon tulee siirtää HOKS-minimitiedot lain mukaan 1.7.2019 mennessä. eHOKS-tiedonsiirrot mahdollistava lisenssi julkaistaan sopimuksen tehneille asiakkaille.

Hintatiedot ja tilauslomakkeen löydät Communitysta.

Siirry Communityyn

inschool-studeo

Studeo oppimisympäristö

Opiskele ajasta ja paikasta riippumatta silloin kun sinulle parhaiten sopii! 

Lyhyitä videoita, webinaaritallenteita sekä kurssimateriaaleja. 

Kaikki käytössäsi kiinteään kuukausihintaan!

Tutustu ja tilaa

 

wilma-vakaviestintään

Wilma Varhaiskasvatuksen viestintään

Wilma varhaiskasvatuksen Viestintä sisältää koulumaailmasta tutut viestintätoiminnot ja lomakkeet sekä lapsen VASUn. Yhtenäisten toimintojen ansiosta Wilman saa todella helposti valjastettua päiväkotien viestintään.

Lisenssimäärän laajennus riittää, ja voit sen jälkeen ottaa toiminnot itsenäisesti käyttöön myös varhaiskasvatuksen puolella.

Lue lisää

Ongelmia Wilman kanssa?
Ota yhteyttä opetuksen järjestäjään (esim. oman oppilaitoksesi kansliaan). Kaikissa Wilmaan liittyvissä ongelmissa, myös tunnukseen ja kirjautumiseen liittyvissä, tulee ottaa yhteyttä oppilaitokseen.

Tukisivuiltamme löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin:
Wilma FAQ
Wilma-sovellus
Huoltajien ja opiskelijoiden Wilma-ohjeet

Haluatko kuulla lisää?

Voit pyytää tarjousta tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta ja palveluistamme. Voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

aspa_round_300px.png

Ota yhteyttä myyntiin