Visma inschool lisäpalvelut

Lisäpalvelut

Visma InSchool-lisäpalvelut

96_purple_end_user.png

Pääkäyttäjäpalvelu

SaaS-palveluun kuuluville peruskouluille ja lukioille suunnattu kokonaisratkaisu, jossa kunnan oman sisällöllisen pääkäyttäjän tietyt ylläpitotehtävät siirtyvät meidän huoleksemme. Kunnan pääkäyttäjällä on apunaan oma yhteyshenkilö meiltä ohjelmakäytön kokonaissuunnitteluun ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Yhtenäisen käytön kautta koko organisaatio pystyy hyödyntämään ohjelmia optimaalisesti. Kouluhallinnosta tulee tehokkaampaa ja resursseja säästyy tulipalojen sammuttamisesta kokonaan niiden ehkäisyyn.

Ota yhteyttä: myynti.inschool.fi@visma.com

96_purple_web-based.png

Visma Sign - sähköinen allekirjoitus

Erilaisia allekirjoitettavia asiakirjoja on valtava määrä. Nykyaikainen tapa hoitaa allekirjoitukset, on tehdä se sähköisesti. Sen lisäksi että säästät paperia, sähköinen allekirjoittaminen on nopeaa, vaivatonta ja tehokasta. Miten Visma Sign toimii?  Lue lisää ➜

Tilaa Visma Sign

96_purple_web-based.png

Saas-palvelu

Käytä huoletta, me hoidamme ylläpidon ja tietoturvan! SaaS-palvelu tarkoittaa, että  kunnan/oppilaitoksen kaikkien InSchool-ohjelmien palvelimet ovat ylläpidossa meidän palvelimellemme. Kunnan tietohallinto ja opetustoimi voivat keskittyä perustehtäväänsä tietoteknisten yksityiskohtien miettimisen sijaan. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia palvelimen hankinnasta, palvelinlisensseistä, ylläpidosta eikä varmistusjärjestelmistä, vaan voit käyttää ohjelmia sieltä mistä tarve vaatii: työpaikalta ja tarvittaessa vaikka kotoa käsin. 

Varaa online-esittely

96_purple_case_person.png

Konsultoinnin paketit

SaaS-asiakkaillemme tarjottava palvelu, joka sisältää sovitun määrän koulutuksia ja konsultointia asiantuntijoiltamme. Pakettien ero yksittäisiin koulutusvarauksiin verrattuna on yksinkertaisuus ja ennakoitavuus. Pakettien sisältämät hinnat ovat edullisemmat kuin erikseen tilatut koulutukset/konsultoinnit eikä sinun tarvitse murehtia erikseen esim. kouluttajan matkakuluista. Tutustu tarkemmin pakettien sisältöön Communityssa.

Ota yhteyttä: konsultointi.inschool.fi@supportvisma.com

imageckfar.png

School Day Dashboard

Yhteistyökumppanimme School Dayn tuottama Dashboard on turvallinen palvelu, joka jalostaa ja visualisoi kouluhallinnon datan käyttökelpoiseksi informaatioksi ja selkeiksi mittareiksi. Sen kautta oppilaitoksilla on visuaalinen näkymä opiskelijahallinnon dataan opetustoimen johtamisen tueksi. Palvelu on saatavilla kauttamme SaaS-asiakkaillemme. Lue lisää ➜

Varaa esittely: myynti.inschool.fi@visma.com

image4d2y.png

eHOKS-integraatio

eHOKS onOpetushallituksen palvelu, johon tulee siirtää HOKS-minimitiedot lain mukaan 1.7.2019 mennessä. eHOKS-tiedonsiirrot mahdollistava lisenssi julkaistaan sopimuksen tehneille asiakkaille.

Hintatiedot ja tilauslomakkeen löydät Communitysta.

Siirry Communityyn

SchoolDay Dashboard pähkinänkuoressa

Mikä on ihme on Dashboard, mitä se tekee, kuka sitä käyttää ja kuka siitä hyötyy? SchoolDayn Juha kävi Vesan vieraana, ja keskustelua syntyi edelläolevien aiheiden lisäksi myös tietoturvasta ja käyttöönotosta.

Katso video!

Ota yhteyttä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi