Kirstu

Kirstu oppilaitosten työajanseurantaan

Kirstu on ratkaisu oppilaitosten työajanseurantaan. Kirstun avulla on mahdollista seurata vuosityöaikaa millä tahansa laitteella, niin mobiilisti kuin tietokoneellakin. Kirstulla voi seurata työaikaa joko reaaliaikaisesti tai lisäämällä tulevat tai vaikka koko jakson tunnit ennakkoon.

Kirstu-palvelun avulla työajanseuranta on nopeaa ja se tapahtuu vaivattomasti eikä vaadi ylimääräisiä resursseja. Kirstun avulla jaksojen ja lukuvuosien suunnittelu on helpompaa, kun voidaan seurata tarkasti mihin työaika on käytetty. Näin pystytään jakamaan resursseja niihin työtehtäviin, joissa on eniten tarvetta.

Yksilötasoinen työajan suunnittelu on tärkeää ja Kirstun avulla seuraavien lukuvuosien suunnittelu helpottuu, kun on tieto paljon edellisinä jaksoin on käytetty aikaa työtehtäviin. Tämän lisäksi henkilökunnan hyvinvoinnin seuraaminen helpottuu, kun voidaan tarkastella tehtyjä tunteja.

Kokeile demoa

Voit kokeilla Kirstun web-sovelluksen demoa osoitteessa https://kirstu-dev-uusi.jydev.fi/ ja valitsemalla “Kirjaudu testitunnuksella”.

Kirstun mobiilisovellusta voi kokeilla myös lataamalla sovelluksen ja valitsemalla “Kokeile”.

Hinnoittelu:

Kirstun perusmaksu on 70 €/kk.

Hinta sisältää 20 käyttäjää palveluun. Käyttäjästä numero 21 ja siitä eteenpäin jokaiselta käyttäjältä kuukausimaksuun lisätään kolme (3) €/käyttäjä/kuukausi.

Esimerkki asiakkaasta, jolla 50 käyttäjää:

  • Perusmaksu: 70 €/kk (sis. 20 käyttäjää)
  • Lisämaksu: 90 €/kk (sis. 30 käyttäjää)
  • Yhteensä: 160 €/kk

Kirstun käytön aloittamisesta ei peritä aloitusmaksua.

Lue Opettaja-lehden artikkeli Kirstun käytöstä >>

Tutustu palveluun tarkemmin Kirstun sivuilla >>

Tilaa tästä! Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.