Hallinnolle

Kouluhallinnon kokonaisratkaisun avulla asioiden käsittely tehostuu huomattavasti ja resursseja vapautuu muuhun työhön.

Katso miten

Kaikki tiedot yhdestä paikasta

Tietopankki icon

Tietopankki

Käyttämällä multiPrimusta suuri määrä tietoa on jatkuvasti käden ulottuvilla. Esimerkiksi oppilasmäärät, opetusjärjestelyt, tukitietojen tilastot, kotikuntatiedot, opettajien tuntimäärät, virat ja palkat, koulunkäynninohjaajien toimet ja työmäärät voidaan hakea samanmuotoisina ja reaaliaikaisina milloin tahansa.

Yksi järjestelmä icon

Yksi järjestelmä

Kokonaisratkaisuumme sisältyy myös toimintoja, joita koulutoimen hallinto voi hyödyntää esimerkiksi koulukuljetusten suunnittelussa, lukuvuosisuunnitelmissa, kouluun ilmoittautumisessa, päätöksenteossa ja koulunkäynnin tuen seurannassa. Wilman avulla eri käyttäjät pääsevät näkemään itseään koskevan kouluarjen reaaliaikaisesti.

Raportit ikon

Raportit

Koulutoimen hallinnon ja koulujen tarpeisiin on luotavissa paljon erilaisia raporttitulosteita, joilla ohjelman käyttäjät pystyvät nopeasti hakemaan ohjelmaan tallennettuja tietoja, kuten eri kategorioihin jaettuja oppilasmääriä sekä opettaja- ja henkilökuntatietoja.

Säästä aikaa ja vaivaa

Sujuvaa päätöksentekoa icon

Sujuvaa päätöksentekoa

Kun tieto on järjestyksessä Primuksessa, koulutoimen suunnittelu-, seuranta- ja päätöksentekotyö helpottuu ja tehostuu: mm. tiedonsiirrot oppilaitosten ja kouluviraston kesken ovat tarpeettomia. Opiskelija voidaan vaivattomasti siirtää oppilaitoksesta toiseen. Sähköisten hakemusten ja päätösten kautta asia saadaan suoraan sen käsittelijälle ja päätös saman tien esille Wilmaan.

Moneen sopeutuva icon

Moneen sopeutuva

Kun ohjelmat on valjastettu juuri oman kunnan ja oppilaitoksen tarpeita vastaavaksi, ovat ne sen jälkeen luotettavia ja tehokkaita tietopankkeja, joissa oikea tieto on aina saatavissa oikeasta paikasta ja oikeaan aikaan.

Hosting-palvelu icon

Hosting-palvelu

Hyödyntämällä Hosting-palveluamme kunnan tietohallinto ja opetustoimi voivat keskittyä perustehtäväänsä, eikä niiden tarvitse huolehtia oppilashallintojärjestelmien osalta palvelimiin liittyvistä hankinnoista eikä tietoteknisistä yksityiskohdista.

Monipuoliset työkalut käytettävissäsi

Tuki apunasi icon

Tuki apunasi

Kokonaisuuteen sisältyy myös rautainen tukipalvelu, jolta löytyy niksit ohjelmiemme käyttöön.  Käytettävissä on lisäksi laaja lomake- ja tulostepankki, joista on vapaasti ladattavissa lukuisia erilaisia lomakkeita ja tulosteita. Ne ovat täysin muokattavissa ja sovellettavissa oman kunnan tai oppilaitoksen tarpeisiin.

Integroitu kokonaisratkaisu icon

Integroitu kokonaisratkaisu

Ohjelmakokonaisuus, jossa ohjelmat on integroitu toisiinsa. Kokonaisratkaisun kautta myös useat eri käyttäjät (mm.opettajat, opiskelijat ja huoltajat) pääsevät itse päivittämään omat tietonsa Wilman avulla, eikä tietoja tarvitse kirjata useaan kertaan.

Yhteensopiva icon

Yhteensopiva

Yhteisessä tietokannassa olevista oppilaitoksista on helposti saatavissa kokonaisuutta koskevia tilastoja ja raportteja (oppilasmäärät, ainevalinnat ym. viranomaisten kaipaamat tiedot valmiina tiedostoina). Tiedonsiirrot onnistuvat sujuvasti myös muihin sovelluksiin ja oppimisympäristöihin.

Rajattomia mahdollisuuksia

Miksi valita meidät icon

Miksi valita meidät?

Kokonaisuus, jollaista on vaikea muualta löytää. Ohjelmisto antaa laajan ja monipuolisen työkalun kouluhallinnon tarpeisiin, opetuksen suunnitteluun ja järjestelyyn sekä kouluarjen saamiseen koko käyttäjäkunnan ulottuville.

Suomen ykkönen icon

Suomen ykkönen

Koko koulutussektorin tarpeisiin soveltuva yhtenäinen, helposti ylläpidettävä kokonaisratkaisu, joka on integroitavissa osaksi kunnan tietojärjestelmäarkkitehtuuria.

Tämän lupaamme icon

Tämän lupaamme

Kunnat ja oppilaitokset säästävät selvää rahaa, ja resurssien käyttö tehostuu huomattavasti, kun kaikki opetustoimen asiat ovat samassa paikassa tallessa, järjestyksessä ja aina helposti saatavissa.

Wilma

Wilma on helppo ratkaisu kouluarjen päivittäiseen hallintaan. Se kertoo päivän työjärjestyksen sekä koealueet ja kotitehtävät. Riippumatta siitä missä olet, saat Wilmasta ajantasaiset tiedot ja voit turvallisesti viestiä opettajien kanssa. 

Lue lisää

Primus

Primus on tehokkaan ja laajan opiskelijahallinnon kokonaisjärjestelmän ydin, joka toimii saumattomasti yhteen Wilman ja Kurren kanssa.

Lue lisää

Kurre

Kurre on ohjelma opetuksen suunnitteluun ja järjestelyyn kaikille kouluasteille ja -muodoille.

Lue lisää

PrimusQuery

PrimusQuery on ratkaisu, kun halutaan siirtää tietoa Primuksen ja muiden järjestelmien välillä automaattisesti.

Lue lisää