Työajan ja työvoiman hallinta logistiikka-alalla ja varastoissa


Seuraa työaikaa sekä asiakas- ja projektikohtaista kannattavuutta. Huomioi eri työehtosopimukset ja paikallinen sopiminen.

Työajanhallintajärjestelmä tehostaa työvuorosuunnittelua ja työajanseurantaa logistiikka-alan yrityksissä ja varastoissa.

Työvuorosuunnittelu

Helpota työvuorosuunnittelua sääntöjen ja automaatioiden avulla. Oikein mitoitettu työajanhallintajärjestelmä mahdollistaa myös keskitetyn työvuorosuunnittelun useampaan kohteeseen. .

Työajanseuranta

Monipuolinen, eri laitteilla toimiva työajanseuranta säästää työntekijöiden aikaa. Helppo käyttöliittymä takaa, että tunnit tulevat kirjatuiksi, ja niiden asiakas- ja projektitiedot ovat aina ajan tasalla. .

Kannattavuuden seuranta ja raportointi

Kattava raportointi auttaa seuraamaan kannattavuutta esimerkiksi projekteittain tai asiakkaittain. Raportointi auttaa seuraamaan kokonaisuuksia ja hahmottamaan parantamisen paikat.

Työajan tulkinta ja TESit

Suomessa suunniteltu ja toteutettu järjestelmä sisältää tyypillisimmät työehtosopimukset. TES-tulkinnat helpottavat palkanlaskentaa, kun aineisto saadaan suoraan järjestelmästä.

Tasoittumisjaksot ja lepoajat

Huomioi TESin mukaiset tasoittumisjaksot ja työntekijöiden lepoajat työvuorosuunnittelussa helposti sääntöjen ja automaatioiden avulla. .

Sujuva käyttöönotto

Sopivimmasta järjestelmästä riippuen voi käyttöönotto olla hyvinkin suoraviivaista. Jos taas järjestelmän käyttöönotto edellyttää laajempaa projektia, suunnittelemme sen kanssasi yhdessä

Visman työnhallinnan ratkaisut logistiikka-alan yrityksissä ja varastoissa – kokemuksia


WFM-ratkaisujamme käytetään jo useissa eri logistiikka- ja varastointialan yrityksissä ympäri Suomen.

Logistiikka- ja varastoalan TES-tulkinnat: työajantulkinta helposti käyttöön

Visman työajanhallintatohjelmistot on suunniteltu ja toteutettu Suomessa. Yleisimpien kotimaisten työehtosopimusten tulkinnat on siksi helppo ottaa järjestelmissä käyttöön.

Työajanhallinnan järjestelmiin on toteutettu tulkintoja useisiin eri työehtosopimuksiin, kuten:

  • Kaupan alan TES
  • AKT TES

Varaa kartoitushetki asiantuntijan kanssa - tämä ei sido sinua mihinkään

Kerro meille organisaatiosi tarpeista, niin katsotaan mikä työvoimanhallintaratkaisu teille sopii.

 

 

Prijo Ketola

Pirjo Ketola

Pre Sales Consultant
pirjo.ketola@visma.com
050 408 1355