Palvelun kuvaus

PALVELUN KUVAUS

Visma Talent oppimisympäristö tarjoaa palvelun tilanneille käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää Visman tarjoamia koulutuksia ja koulutusmateriaaleja verkossa ajasta ja paikasta riippumatta tilauskauden aikana. Oppimisympäristöstä löytyy mm. Visman ohjelmistoihin liittyviä opetusmateriaaleja sekä oppimistestejä. Visma pidättää oikeuden muokata oppimisympäristön sisältöä tilauskauden aikana.

HINNOITTELU

Palvelun normaalihinta on mainittu tuotteen tilauslomakkeella. Hinta sisältää yhden käyttäjäkohtaisen tunnuksen Visma-talent-oppimisympäristöön. Palvelu laskutetaan tilauksen jälkeen yhdellä laskulla/ sopimuskausi. Laskun maksuehto on neljätoista (14) päivää netto laskun päiväyksestä. Veloitamme 7 eur laskutuslisän paperilaskusta. Palvelun ostaminen ei vaikuta muihin voimassa oleviin vuosisopimuksiin.

TILAUSEHDOT

Tilaus oikeuttaa yhteen henkilökohtaiseen käyttäjätunnukseen Visma Talentissa. Tilauksella sitoudutaan koulutuspakettiin 12 kk:n ajaksi.

TILAAMINEN

Tuote tilataan Talent tilauslomakkeella. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Jokaiseen tilaukseen sisältyy 14 vrk :n ilmainen tutustumisjakso - jonka jälkeen tilaus jatkuu varsinaisena tilauksena ellei asiakas ole perunut tilausta tuota ennen. Tilauksen yhteydessä sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSTAPA

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tarkemmin toimitustapa ja –aika sekä tuotteen käyttöönottoon liittyviä asioita. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tarkat tiedot toimitustavasta ja –ohjeista löytyvät tilausvahvistuksesta.

IRTISANOMINEN

Palvelun irtisanomisaika on 1 kk ennen tilausjakson päättymistä, palvelu irtisanotaan kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koulutus@visma.com. Ilman irtisanomista tilaus jatkuu automaattisesti seuraavalle tilausjaksolle.

MUUT EHDOT

Käyttäjillä on oikeus hyödyntää oppimismateriaaleja vain ja ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjällä ei ole oikeutta myydä tai vuokrata oppimismateriaaleja tai muutoin hyödyntää materiaaleja muussa kuin omassa henkilökohtaisessa käytössä.

INFO

Mikäli Sinulla on kysyttävää koulutuspaketeista tai koulutuksista, ota yhteyttä koulutus@visma.com