Visma Ski Classics 4 Kids
Lasten oma hiihtotapahtuma!

Onko sinulla hiihdosta innostuneita 5-12 -vuotiaita lapsia? Siinä tapauksessa, tervetuloa viettämään lastesi kanssa Visma Ski Classics 4 Kids -tapahtumaa!

Visma Ski Classics 4 Kids - 4.3.2018

Lasten hiihtotapahtuma - Visma Ski Classics 4 Kids - järjestetään 4.3.2018 Vantaan Hakunilassa. Urheilupuiston tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu 5-12 -vuotiaille lapsille. Kilpailu hiihdetään perinteisellä tyylillä, ja hiihdon lisäksi lapsia viihdyttää Kengurumeininki.

Tapahtumassa on luokat 5-6 -vuotiaille ja 7-12 -vuotiaille. Nuoremmat hiihtävät 400 m ja vanhemmat 1 km. Matkan saa hiihtää niin monta kertaa kuin haluaa.

Jokainen osallistuja saa lähtönumeron ennen lähtöä sekä mitalin maaliintulon jälkeen. Ei ajanottoa, Visma Ski Classics 4 Kids -tapahtumassa kaikki lapset ovat voittajia!

Tapahtuma on jo tämän vuoden osalta pidetty, tervetuloa mukaan taas ensi vuonna!

Tiedot

Ajankohta: 4.3.2018 klo 10-13.

Alkulämmittely: Kengurumeininki esiintyy noin klo 10

Lähtöaikoja ei ole. Lapset lähetetään matkaan siinä järjestyksessä kuin he ovat valmiita.

Paikka: Hakunilan Urheilupuisto, Vantaa

Kohderyhmä: Lapset 5-12 vuotta (max. 500 osallistujaa)

Matkat: 5-6 -vuotiaat 400 m ja 7-12 -vuotiaat 1 km

Kaikki osallistujat saavat: Lähtönumeron ja mitalin.

Hinta: Tapahtuma on maksuton.

Kioski: Avoinna. Tarjolla maksutta mehua, kahvia, pullaa ja makkaraa.

Ilmoittaudu mukaan!

Pomppivaa hiihtopäivää!

Hiihtäessä pomppiminen ei kannata, mutta ennen ladulle menoa se on mahdollista, sillä Visma Ski Classics 4 Kids -tapahtumassa esiintyvät maamme pomppuykköset, Kengurumeininki!

Kengurumeininki Visma Ski Classics 4 Kids 2018

Päivä hiihtosankarina

Visma on Visma Ski Classics –maastohiihtosarjan ylpeä pääsponsori. Tämä antaa meille mahdollisuuden järjestää myös lapsille tapahtumia, jotka tarjoavat sekä voittajafiilistä että hiihdon iloa. Visma Ski Classics 4 Kids-tapahtumassa lapset saavat viettää päivän hiihtosankareina. Toivomme heidän kokevan kihelmöivän ja odottavan tunnelman ennen lähtöä, kannustuksen kisan aikana ja tietenkin tyytyväisyyden tunteen suorituksen jälkeen.