Visma Ski Classics 4 Kids
Lasten oma hiihtotapahtuma!

Onko sinulla hiihdosta innostuneita 5-12 -vuotiaita lapsia? Mikäli on, tervetuloa viettämään lastesi kanssa Visma Ski Classics 4 Kids -tapahtumaa!

Ilmoita lapsesi mukaan!

Visma Ski Classics 4 Kids - 3.3.2019

Lasten hiihtotapahtuma - Visma Ski Classics 4 Kids - järjestetään 3.3.2019 Vantaan Hakunilassa. Urheilupuiston tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu 5-12 -vuotiaille lapsille. 

Tapahtumassa on luokat 5-6 -vuotiaille ja 7-12 -vuotiaille. Nuoremmat hiihtävät 400 m ja vanhemmat 1 km. Matkan saa hiihtää niin monta kertaa kuin haluaa.

Jokainen osallistuja saa lähtönumeron ennen lähtöä sekä mitalin maaliintulon jälkeen. Ei ajanottoa, Visma Ski Classics 4 Kids -tapahtumassa kaikki lapset ovat voittajia!

Hiihdon lisäksi lapsia viihdyttävät Jytäjyrsijät.

Ilmoittaudu nyt antamalla osallistuvien lasten lukumäärä, ja tulkaa yhdessä mukaan talven hauskimpaan hiihtotapahtumaan!

Tiedot

Ajankohta: 3.3.2019 klo 10-13.

Lähtöaikoja ei ole. Lapset lähetetään matkaan siinä järjestyksessä kuin he ovat valmiita.

Paikka: Hakunilan Urheilupuisto, Vantaa

Alkulämmittely: Jytäjrsijät vastaavat alkulämmittelystä musiikin tahdissa klo 10.

Kohderyhmä: Lapset 5-12 vuotta (max. 500 osallistujaa)

Matkat: 5-6 -vuotiaat 400 m ja 7-12 -vuotiaat 1 km

Kaikki osallistujat saavat: Lähtönumeron ja mitalin.

Hinta: Tapahtuma on maksuton.

Kioski: Avoinna. Tarjolla maksutta mehua, kahvia, pullaa ja makkaraa.

Jytkettä hiihtopäivään Jytäjyrsijöiden tahdein!

Jytäjyrsijät on neljän rokkirotan lastenrock-bändi. He ovat soittaneet vauhdikasta, oikeaa rokkia lapsille ja lapsenmielisille jo vuodesta 1996. Jyrsijät on soittanut satoja keikkoja Suomessa ja kymmeniä Venäjällä. Julkaistua muusiikkia kolme kokopitkää albumia ja kaksi pikku albumia eli EP:tä. Tervetuloa Jytisten maailmaan!

Päivä hiihtosankarina

Visma on Visma Ski Classics –maastohiihtosarjan ylpeä pääsponsori. Tämä antaa meille mahdollisuuden järjestää myös lapsille tapahtumia, jotka tarjoavat sekä voittajafiilistä että hiihdon iloa. Visma Ski Classics 4 Kids-tapahtumassa lapset saavat viettää päivän hiihtosankareina. Toivomme heidän kokevan kihelmöivän ja odottavan tunnelman ennen lähtöä, kannustuksen kisan aikana ja tietenkin tyytyväisyyden tunteen suorituksen jälkeen.

Ilmoita lapsesi mukaan!

Siirry ilmoittautumiseen

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.