Visma Ski Classics 4 Kids
Lasten oma hiihtotapahtuma!

Onko sinulla hiihdosta innostuneita 5-12 -vuotiaita lapsia? Siinä tapauksessa, tervetuloa viettämään lastesi kanssa Visma Ski Classics 4 Kids -tapahtumaa!

Visma Ski Classics 4 Kids - 3.3.2019

Lasten hiihtotapahtuma - Visma Ski Classics 4 Kids - järjestetään 3.3.2019 Vantaan Hakunilassa. Urheilupuiston tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu 5-12 -vuotiaille lapsille. Kilpailu hiihdetään perinteisellä tyylillä, ja hiihdon lisäksi lapsia viihdyttää Kengurumeininki.

Tapahtumassa on luokat 5-6 -vuotiaille ja 7-12 -vuotiaille. Nuoremmat hiihtävät 400 m ja vanhemmat 1 km. Matkan saa hiihtää niin monta kertaa kuin haluaa.

Jokainen osallistuja saa lähtönumeron ennen lähtöä sekä mitalin maaliintulon jälkeen. Ei ajanottoa, Visma Ski Classics 4 Kids -tapahtumassa kaikki lapset ovat voittajia!

Tiedot

Ajankohta: 3.3.2019 klo 10-13.

Alkulämmittely: Kengurumeininki esiintyy noin klo 10

Lähtöaikoja ei ole. Lapset lähetetään matkaan siinä järjestyksessä kuin he ovat valmiita.

Paikka: Hakunilan Urheilupuisto, Vantaa

Kohderyhmä: Lapset 5-12 vuotta (max. 500 osallistujaa)

Matkat: 5-6 -vuotiaat 400 m ja 7-12 -vuotiaat 1 km

Kaikki osallistujat saavat: Lähtönumeron ja mitalin.

Hinta: Tapahtuma on maksuton.

Kioski: Avoinna. Tarjolla maksutta mehua, kahvia, pullaa ja makkaraa.

Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin

Pomppivaa hiihtopäivää!

Hiihtäessä pomppiminen ei kannata, mutta ennen ladulle menoa se on mahdollista, sillä Visma Ski Classics 4 Kids -tapahtumassa esiintyvät maamme pomppuykköset, Kengurumeininki!

Kengurumeininki Visma Ski Classics 4 Kids 2018

Päivä hiihtosankarina

Visma on Visma Ski Classics –maastohiihtosarjan ylpeä pääsponsori. Tämä antaa meille mahdollisuuden järjestää myös lapsille tapahtumia, jotka tarjoavat sekä voittajafiilistä että hiihdon iloa. Visma Ski Classics 4 Kids-tapahtumassa lapset saavat viettää päivän hiihtosankareina. Toivomme heidän kokevan kihelmöivän ja odottavan tunnelman ennen lähtöä, kannustuksen kisan aikana ja tietenkin tyytyväisyyden tunteen suorituksen jälkeen.

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.