Visma Ski Classics

Vasaloppet, Birken, Marcialonga ja muut pitkän matkan hiihdon kuuluisat kilpailut yhdessä kilpailusarjassa. Mukana Visma Ski Classicsissa on yli 50 000 hiihtäjää - niin ammattilaisia kuin amatöörejäkin. Huom. Ylläksen kilpailu 4.4.2020 on peruttu. 

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittautumisen ja lisätietoja kisoista sekä tuloksista löydät osoitteesta https://vismaskiclassics.com/   

Lataa sovellus, seuraa kilpailuja ja pysy ajan tasalla:   

Visma ja Ski Classics - kelpo kumppanuus

Vismalla ja Ski Classicsilla on enemmänkin yhteistä kuin vain pohjoismainen DNA. Katso miksi Visman toimitusjohtaja, Øystein Moan, kokee molempien osapuolten hyötyvän yhteistyöstä.

Lue lisää

Tule mukaan myös lasten suureen hiihtojuhlaan!

Visma järjestää myös lasten hiihtotapahtuman. Visma Ski Classics 4 Kids - järjestetään 1.3.2020 Vantaan Hakunilassa. Urheilupuiston tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu 5-12 -vuotiaille lapsille. Kilpailu hiihdetään perinteisellä tyylillä, ja hiihdon lisäksi lapsia viihdyttää Kengurumeininki.

Tapahtumassa on luokat 5-6 -vuotiaille ja 7-12 -vuotiaille. Nuoremmat hiihtävät 400 m ja vanhemmat 1 km. Matkan saa hiihtää niin monta kertaa kuin haluaa.

Jokainen osallistuja saa lähtönumeron ennen lähtöä sekä mitalin maaliintulon jälkeen. Ei ajanottoa, Visma Ski Classics 4 Kids -tapahtumassa kaikki lapset ovat voittajia!

Lue lisää

Lasten hiihtotapahtuma Visma Ski Classics 4 Kids

Viimeisimmät blogipostaukset

Terhi Karasjärvi Visma Skiclassics

Totta vai tarua? Hiihto tukee stressinhallintaa

Mikä saa ruuhkavuosien keskellä elävän toimitusjohtajan vesisateeseen hiihtämään? Terhi kertoo, miten hiihto auttaa häntä stressinhallinnassa.

Lue lisää »

Hiihtotekniikkaa hiomassa: Lahden hiihtolauantai

Kauden ensimmäinen hiihtoklinikka toi vismalaisia Lahteen eri puolilta Suomea. Valmentajat Janne Marvaila ja Jari Isometsä antoivat yksilöllistä opastusta eri tasoisille hiihtäjille. Terhi kertoo blogissaan miten hiihtotekniikat eroavat ja miten niitä kannattaa hyödyntää.

Lue lisää »

Mitä opin itsestäni kun hiihdän? Tuskallisen hitaasti, mutta sitäkin varmemmin

Aloittaessamme liikuntaa tauon jälkeen, kaiken ytimessä on kohtuus. Tämä voi aiheuttaa turhautumista, mutta tulokset ovat erinomaisia. Terhi kertoo omista haasteistaan ja oppimiskokemuksista hiihtoa treenatessa.

Lue lisää »