Visma Public yrityksenä 

Visma Public on suomalainen yritys, joka tarjoaa julkishallinnolle organisaatioille talous- palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja sekä asiantuntijapalveluja. Haluamme vahvistaa suomalaisten organisaatioiden toimintaa tehostamalla niiden talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon sekä henkilöstön kehittämisen toimintoja älykkäiden ratkaisujen ja laadukkaiden palveluiden avulla. Ratkaisumme on suunniteltu hyvinvointialueiden, kuntien, kuntayhtymien, palvelukeskusten ja koulutusorganisaatioiden tarpeisiin. 

Tehoa hallintoon

Tuotevalikoimaamme kuuluvat palkka- ja henkilöstöhallintoon keskittyvä Personec F -tuoteperhe,digitaalisen taloushallinnon kokonaisratkaisu Wintime, sekä HRD-ratkaisumme eTaika ja Personec F OSS

Pitkän kokemuksen hiomat ohjelmistomme tukevat organisaatioiden kriittisiä toimintoja: palkanlaskentaa, henkilötietojen hallintaa, henkilöstön kehittämistä ja taloushallintoa. Ohjelmistomme tehostavat ja automatisoivat asiakkaidemme hallinnollisia töitä, kehittävät liiketoimintaa ja tukevat tiedolla johtamista. Kehitämme järjestelmiämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Asiantuntijatyötä 1960-luvulta alkaen

null

Tuotteistamme Personec F:n juuret juontavat 1960-luvulle saakka. Matkan varrella olemme luoneet nahkamme monta kertaa lainsäädännön ja kuntakentän muuttuessa. Edeltäjämme ovat olleet uranuurtajina kehittämässä palkkajärjestelmiä aina reikäkortista alkaen.

Wintimen historia ulottuu 1980-luvulle ja se on kehittynyt nykyiseen muotoonsa edeltäjiensä Intimen ja Classic Wintimen käyttökokemusten myötä.

Osaamisen johtamiseen ja koulutusten hallintaan erikoistunut eTaika laajensi vuonna 2021 Visma Publicin pilvipohjaista tuotevalikoimaa koulutusintensiivisiin toimialoihin. Henkilöstön kehittämiseen erikoistunut Concretio Oy puolestaan vahvisti entisestään Visma Publicin asemaa osaamisen kehittämisen pilvipohjaisissa ratkaisuissa.

Visma Public on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2018, jolloin Visma osti Aditro Publicin ja vahvisti asemaansa julkishallinnon kumppanina.

Visma Publicissa työskentelee 150 henkilöä ja tuotteitamme käyttää yli 1000 asiakasta. Järjestelmien tuotekehitys ja tukipalvelut hoidetaan Suomessa.

Kehitystyötä yhdessä asiakkaiden kanssa

Visma Publicin asiakkaat ovat tiiviisti mukana kehitystyössämme. Ohjelmistotarjontamme kasvaessa ja kehittyessä asiakkaiden kuuntelemisesta on tullut meille entistä tärkeämpää. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia muotoja asiakkaidemme kuunteluun.

Pitkään käytössä ollut palvelumme Tutka-käyttötapakartoitus kerää asiakkaiden kokemuksia tuotekehityksen tueksi. Lisäksi tapaamme asiakkaidemme pääkäyttäjiä säännöllisesti kehitysfoorumeissa, joissa käymme läpi palkka-, HR- ja taloushallinnon alan muutoksia sekä asiakkaiden tarpeita. Taloushallinnon järjestelmä Wintimen kehitykseen olemme luoneet yhdessä asiakkaidemme kanssa Winnerit-toimintamallin. Se on asiantuntijaverkosto, jossa kehitämme järjestelmän toiminnallisuuksia ja palveluja asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Nykyään Winnerit-toimintamalli on käytössä myös palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuissamme.

Asiakkaidemme ansiosta olemme oppineet esimerkiksi sen, kuinka tärkeää oikea mitoitus on järjestelmien käytössä. Siksi tuotteemme voi rakentaa pala kerrallaan.

null

Palvelut ratkaisevat

Järjestelmien arvo mitataan siinä, miten tehokkaasti niitä käytetään. Pitkä kokemuksemme on osoittanut, että suurin este järjestelmäprojektin hyötyjen realisoitumiselle on käyttäjäkoulutuksen puute. Järjestelmien valinnan ja käyttöönoton tuki sekä säännöllisesti pyörivät käyttäjäkoulutukset kuuluvat siksi palveluihimme.

Lisäksi käyttäjien tukena on oppimisympäristö eAkatemia, joka kokoaa yhteen koulutusvideot ja käyttöä tukevat materiaalit.

Tutka-käyttötapakartoitus puolestaan on maksuton tehokkuusmittari, jolla kartoitamme, kuinka tehokkaasti asiakas hyödyntää järjestelmän toiminnallisuuksia. Tutkan avulla voimme tukea asiakasta järjestelmän käytössä parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi saamme arvokasta tietoa tuotekehityksemme tueksi.

 

Tutustu Visma Publicin palveluihin

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy