Wintime on taloushallinnon oikea käsi

Wintimen taloushallinto-ohjelmisto sopii sinulle, jos haluat, että kaikki organisaatiosi talouden prosessit toimivat sujuvasti ja tuottavat kaiken tarvittavan tiedon liiketoimintasi pyörittämiseen. Wintime pitää organisaatiosi taloushallinnon perustan kunnossa.

Wintime on helposti kytkettävissä muihin organisaatiosi järjestelmiin. Rajapinnat ja integraatiot säästävät aikaasi, koska niiden avulla tiedot liikkuvat järjestelmien välillä luotettavasti ja automaattisesti.

Wintime tarjoaa sinulle taloushallinnon perusominaisuudet:

  • Kirjanpito

  • Myynti- ja ostoreskontra

  • Raportointi

  • Budjetointi

  • Talousarvion laadinta

Wintime taloushallinnolla hoidat helposti kirjanpidon, myynti- ja ostoreskontran, raportoinnin ja budjetoinnin.

Wintime-kokonaisuuden lisäratkaisuilla saat mukaan taloushallinnon kokonaisuuteen myös laskutuksen, ostolaskujen kierrätyksen, käyttöomaisuuden ja arkiston.  

Ohjelmiston perusominaisuuksia ja lisäratkaisuja yhdistämällä rakennat kokonaisuuden, joka tukee parhaiten taloushallintosi ja liiketoimintasi tarpeita.   

Tutustu Wintimen lisäratkaisuihin

Ohjelmisto toimitetaan pilvipalveluna ja se on näin käytettävissä helposti ja vaivattomasti missä ja milloin vain. Pilvipalvelun etuja ovat myös automaattisesti hoituvat päivitykset sekä palveluun kuuluva tietoturva. Asiakas itse voi luopua omista konesaleista ja servereistä.

Kirjanpito

Kirjanpito on Wintimen sydän, joka tuottaa ajantasaista tietoa organisaatiosi tarpeisiin. Kirjanpito kattaa ulkoisen ja sisäisen laskennan, arvonlisäverokäsittelyn ja raportoinnin. Sen avulla pysyt koko ajan perillä organisaatiosi tuloksellisuudesta ja maksuvalmiudesta.

Kun kirjanpito on automatisoitu, rutiinitöiden määrä vähenee. Wintimen kirjanpidolla tuotat konsernin tai useamman organisaation kirjanpidon ja tilinpäätöstiedot nopeasti ja ajantasaisesti. Osto- ja myyntireskontratapahtumat päivittyvät reaaliaikaisesti kirjanpidon saldoihin.

Wintime taloushallinnon perusta on automatisoitu kirjanpito.

Myynti- ja ostoreskontra

null

Wintimen myynti- ja ostoreskontran avulla vähennät aikaa vieviä rutiineja ja inhimillisten virheiden määrää rutkasti. Automatisoinnilla nopeutat ostolaskujen käsittelyä ja seuraat tarkasti, miten niiden käsittely organisaatiossasi etenee. Pääset kiinni prosessien pullonkauloihin nopeasti ja yksinkertaistat prosesseja suoraviivaisemmiksi.

Myyntireskontralla valvot myyntisaamisia sujuvasti ja tehokkaasti. Kassavirtaa seuraamalla pysyt koko ajan kartalla siitä, mikä maksuvalmiutesi on. Reaaliaikaisilla raportoinneilla pidät myös organisaatiosi ajan tasalla ja reagoit tarvittaessa nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Raportointi 

Wintime tuottaa jatkuvasti ajantasaista raportointitietoa, jonka avulla seuraat taloutta ja tuet liiketoiminnan kasvua. Selkeiden raporttien ansiosta saat nopealla vilkaisulla yleiskuvan, johon voit perehtyä tarkemmin tarpeen mukaan. Voit rakentaa ohjelmistoon omia raportteja tai muokata olemassa olevia raportteja yrityksesi tarvitsemaan muotoon. Raporttien avulla voit myös seurata yrityksesi tai tulosyksikkösi taloustilannetta ja myyntiä projekti- tai kustannuspaikkakohtaisesti.

Pääset käsiksi raportteihin missä ja milloin tahansa ja saat ne ladattua helposti muutamalla klikkauksella. Aikaa ja hermoja säästyy, kun avaintiedot ovat helposti kaikkien saatavilla.

null

Budjetointi

null

Kasvu edellyttää yritykseltä suunnitelmallisuutta. Wintimen budjetoinnin avulla siirrät katseesi peräpeilistä tulevaisuuteen.  

Teet nopeasti ja helposti vuotuisen budjetin, jonka avulla hahmotat, millaisiin taloudellisiin menoihin olet valmis sitoutumaan päästäksesi haluttuun vuositavoitteeseen. Ohjelmisto siirtää kirjanpidon toteumatiedot kätevästi budjetoinnin ja ennusteiden laadinnan pohjaksi.   

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Talousarvion laadinta

Kunnille ja muille julkishallinnon toimijoille Wintime on oivallinen väline talousarvion tekemiseen ja seurantaan. Ohjelmiston avulla saat tietoa, jota organisaatiosi ja kuntasi päättäjät voivat hyödyntää johtamisessa ja päätöksenteossa sekä tuottavuuden parantamisessa. Voit käyttää tietoa esimerkiksi toiminta- ja tulosyksikkösi tehtävien priorisoimisessa.  
 
Wintimen budjetointiratkaisun avulla kaikki organisaatiosi avainhenkilöt saavat ajantasaisen tiedon tulevista tuloista ja menoista, jolloin organisaatiosi päätöksenteko helpottuu.  

null

”Wintimestä saamme helposti arvokasta tietoa koko organisaation käyttöön, ja tietojen vaivaton siirto eri järjestelmien välillä tukee sujuvaa taloushallintoa. Wintimen raportointiohjelma sujuvoittaa asiantuntijoidemme työtä budjetointivaiheessa ja kulujen seurannassa.”

Eeva Tolppala, Talouspäällikkö, Eläketurvakeskus

null

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy