Sote-uudistus luo mahdollisuuksia kuntien toiminnan kehittämiselle

Uusien hyvinvointialueiden muodostuminen vaikuttaa merkittävästi kuntien työhön, toimintaan ja talouteen. Kuntatyön uudelleenorganisoituminen avaakin mahdollisuuden kehittää kuntahallinnon toimintaa.

Wintime on automaatiota hyödyntävä, oikein mitoitettu kuntien taloushallinnon järjestelmä. Kuntien arki, haasteet ja tarpeet ovat meille tuttuja vuosikymmenten ajalta ja tämän kokemuksen pohjalta olemme kehittäneet kuntien tarpeisiin vastaavan Wintime kuntamallin. Ratkaisussa on valmis kuntien laskentarakenteen malli, lisäksi siinä on huomioitu 2023 voimaan astuvat palveluluokkamuutokset. Wintime kuntamalli sisältää kunnille jäävät omat palveluluokat ja varmistaa näin myös kuntaraportoinnin luotettavasti xbrl-muodossa.

Lue lisää

Visma-kunnat.png

Tervetuloa kuulemaan lisää kunnille mitoitetusta Wintime kuntamallista sekä ketterästä kuntien ryhmäkäyttöönotosta!

Ilmoittaudu mukaan tiistaina 7.12.2021 klo 10.00 - 11.00 järjestettävään webinaariimme täyttämällä alla oleva lomake.

 

pencil_round.png

Ryhmä­käyttöönotolla kustannus­tehokkuutta

Wintime kuntamalli on kuntien tarpeisiin mitoitettu ratkaisu, jossa tilit, alv-koodit ja seurannan rakenne mahdollistaa kuntien oman organisaation talouden seurannan kuntakohtaisten tarpeiden mukaisesti, sekä samalla valtakunnallisen kuntaraportoinnin tietojen tuottamisen.

Kuntamallin käyttöönotto toteutetaan vaivattomasti ja kustannustehokkaasti: ryhmäkäyttöönoton ansiosta kuntien edustajat pääsevät keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia, sekä oppimaan muiden kokemuksista. Kuntien omat erityispiirteet huomioidaan määrittelyvaiheessa, jolloin varmistetaan että ohjelmisto palvelee kuntien tarpeita täsmällisesti. Myös käyttöönottokoulutukset toteutaan yhteisesti, jolloin kustannushyötyä syntyy entisestään.

nitoja_2col.jpg

mapit_2col.jpg

Taloushallinnon järjestelmä ilman historian taakkaa

Kuntamallin käyttöönotto on kevyt ja ketterä, sillä aiemmista vuosista ei sote-uudistuksen myötä tarvitse tehdä konversioita, toimittaja- ja asiakasrekistereitä ei ole välttämätöntä siirtää vanhasta taloushallinnon järjestelmästä, eikä suurelle määrälle liittymiä ole enää tarvetta. Tarjoamme kunnille helpon ja kustannustehokkaan käyttöönoton vuoden 2022-2023 vaihteessa, jolloin sote-uudistuksen tuomat muutokset astuvat voimaan.

Haluatko kuulla lisää kunnille mitoitetusta Wintime kuntamallista?

Ilmottaudu webinaariin

Visma Public on suomalainen yritys, joka tarjoaa julkishallinnolle ja yrityksille talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja sekä asiantuntijapalveluja.

Ratkaisujemme koko tuotehallinta, kehityksestä asiakaspalveluun, tuotetaan Suomessa. Kehitämme ohjelmistojamme suomalaisten organisaatioiden tarpeisiin ja suomalaista lainsäädäntöä noudattaen, pitkän kokemuksen pohjalta. Myös asiakkaamme ovat aktiivisesti mukana tuotekehityksessämme.

 

Lue lisää meistä »