Sujuvuutta ja varmuutta hyvinvointialueiden henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin johtamiseen

Sote-uudistuksessa on siirrytty suunnittelusta toteutusvaiheeseen. Jotta palvelujen laatu ja jatkuvuus taataan myös siirtymävaiheen aikana, edellyttää se luotettavia digitaalisia työkaluja erityisesti osaamisen ja hyvinvoinnin johtamisen sekä palkanmaksun tueksi.

Luotettavat työkalut apuna muutoksessa 

Kun kymmenet tuhannet työntekijät vaihtavat työnantajaa joulukuussa 2022, siirtyy heidän mukanaan valtava määrä tietoa, taitoa ja osaamista. Hallinnollisesti uudistus aiheuttaa paljon työtä, kun uuden työnantajan täytyy kerätä työntekijöiden taitoihin, lupiin, koulutuksiin, osaamiseen ja erilaisiin palkanlisiin liittyvät tiedot omiin järjestelmiinsä.

 

Johda osaamista eTaika-ratkaisun avulla

Osaamisen johtamisen ratkaisu eTaika tarjoaa työkalut koko organisaatiolle. Se kokoaa kaiken osaamiseen liittyvän tiedon helposti hallittavaksi, organisaation tarpeista lähteväksi kokonaisuudeksi ja osallistaa kaikki organisaation jäsenet osaamisen kehittämiseen.

Training - purple.jpg

Human resources - purple2.jpg

 

 

eTaika-ohjelmiston avulla johto, henkilöstöhallinto ja esimiehet voivat johtaa organisaation osaamista strategisten tavoitteiden mukaisesti. Ohjelmiston avulla perehdytys- ja kehityssuunnitelmat, luvat, pätevyydet ja serfitikaatit ovat helposti ja luotettavasti hallinnoitavissa. Ratkaisu tukee kuntia, sairaanhoitopiirejä ja muita sosiaali- ja terveysalan toimijoita osaamisen määrittelyssä ja tavoitteiden asettamisessa, osaamiskuilujen paikantamisessa, osaamista kehittävien koulutusten suunnittelussa sekä parhaiden osaajien löytämisessä.

eTaika on monipuolinen ja helppokäyttöinen koulutusten ja osaamisen hallintaohjelmisto vaativiin tarpeisiin,
joissa kouluttautuminen ja lupien sekä pätevyyksien tehokas hallinta on välttämättömyys.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Ohjelmistomme tukevat hyvinvointialueita

Me Visma Publicilla autamme hyvinvointialueita onnistumaan henkilöstön siirtämisessä ja vastaanottamisessa, perehdyttämisessä sekä osaamisen kehittämisessä murroksen keskellä, turvaten hallinnon sujuvuuden valmisteluista toteutukseen asti.

Olemme ketterä ja kotimainen ratkaisuntarjoaja, joka tuntee kuntien, sairaanhoitopiirien ja muiden sosiaali- ja terveysalan toimijoiden talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon erityispiirteet ja tarpeet.

Ohjelmistojemme koko tuotehallinta, kehityksestä asiakaspalveluun, tehdään Suomessa. Kehitetämme ohjelmistojamme suomalaisten organisaatioiden tarpeisiin ja suomalaista lainsäädäntöä noudattaen, pitkän kokemuksen pohjalta. Pitkän historiamme ansiosta tunnemme erilaisten kunnallisten ja sosiaali- ja terveysalan toimijoiden hallintoprosessit sekä lainsäädännön vaatimukset.  Ohjelmistomme pystyvät siksi tukemaan hyvinvointialueita esimerkiksi lakisääteisten velvoitteiden huolellisessa hoitamisessa ja tiedolla johtamisessa. 

 

Ota yhteyttä niin kerrome lisää siitä, kuinka ohjelmistomme tukevat sote-organisaatioita muutoksessa

Täytä oheinen lomake, niin asiantuntijamme on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi