Palkkahallinnon ohjelmisto Personec F on joustava ja monipuolinen järjestelmä niin pienten, kasvavien kuin suurtenkin organisaatioiden tarpeisiin.

Minkä kokoiset työvälineet sinun palkka- ja henkilöstöhallintosi tarvitsee?

Personec F -tuoteperhe taipuu julkishallinnon erikokoisiin tarpeisiin.

Varaa ohjelmiston esittely

Aina oikein mitoitetut työvälineet palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tarpeisiin 

Pitkän kokemuksen hiomat ohjelmistomme tukevat organisaatioiden kriittisiä toimintoja: palkanlaskentaa, henkilötietojen hallintaa ja henkilöstöjohtamista. Ohjelmistomme on suunnattu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä palvelukeskusten käyttöön.  
 
Tuoteperheen ydin, palkkahallinnon ohjelmisto Personec F tarjoaa organisaatioille automatisoidun ratkaisun palkka-aineiston keruuseen, palkkatapahtumien käsittelyyn, maksatukseen ja raportointiin.   

Palkkahallintoon aina oikein mitoitetut työvälineet mm. palkanlaskentaan sekä henkilötietojen hallintaan.

Voit laajentaa Personec F:n toiminnallisuuksia joustavasti tuoteperheen muilla osilla, kun organisaatiosi tarpeet kasvavat ja monipuolistuvat. 

Ratkaisumme

chart_150px_ver2.png

Personec F – hyödynnä kattava palkkahallinnon ohjelmisto

Palkanlaskennan a ja o ovat varmuus ja ajantasaiset tiedot. Personec F on pitkän käyttökokemuksen hioma palkkahallinnon ohjelmisto, jolla hoidat kaikki palkkaprosessin vaiheet sujuvasti ja luotettavasti. 

Lue lisää

hands_150px_ver2.png

Personec F ESS – hajauta henkilö- ja sopimustietojen hallinta   

Personec F ESSin avulla voit hajauttaa henkilö- ja sopimustietojen hallinnan organisaatiossa sinne, missä tieto syntyy. Kun aikaa vievä ylläpitotyö vähenee, voit käyttää aikasi tärkeämpään. ESSi auttaa sinua pysymään mukana organisaatioiden ja kuntien tehtävien murroksessa. 

Lue lisää

chart_150px_ver2.png

Personec F OSS – johda osaamista  

OSSin avulla seuraat ja johdat henkilöstön osaamista, suoriutumista ja kehittämistä sekä hallitset kurssit ja koulutukset. Ohjelmiston avulla saat kehittämisinvestoinneille tuottoa ja voit arvioida niiden vaikuttavuutta. OSS integroituu vaivattomasti Personec F ESS:n kanssa.

Lue lisää

computer_150px_ver2.png

Visma M2 – ota matkalaskut mukaan kokonaisuuteen

M2 on toimialariippumaton matka- ja kuluhallinnan järjestelmä, joka sopii niin pienille kuin suurillekin organisaatioille. M2:lla helpotat matkalaskujen käsittelyprosessia aina matkasuunnitelmasta tulorekisteriin asti. Laskujen teko ja hyväksyntä onnistuvat myös mobiilisti.  

Lue lisää

sign_150px.png

Visma Sign – viimeistele sopimukset sähköisellä allekirjoituksella  

Visma Sign on helppokäyttöinen sähköisen allekirjoituksen työkalu. Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa sopimusten tekoa ja käsittelyä sekä säästää aikaa ja kustannuksia. Sähköisen allekirjoituksen avulla henkilöstöhallinnon asiakirjojen allekirjoitus hoituu sujuvasti, myös etänä.  

Lue lisää 

Personec F -tuoteperheen käyttäjät

Tunnemme suomalaisten organisaatioiden tarpeet 

Personec  F on Suomessa kehitetty tuoteperhe suomalaisille organisaatioille. Vuonna 2020 Personec F -tuoteperheellä tuotettiin yli 3,5 miljoonaa palkkalaskelmaa yli 240 000 palkansaajalle. Koko tuotehallinta kehityksestä toimitukseen ja tukeen on osaavien ja sitoutuneiden työntekijöidemme käsissä. Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa takaa ratkaisujen oikeansuuntaisen kehittymisen.  

Ota yhteyttä

”Käyttäjien itsensä tekemien ilmoitusten sekä automatisoitujen prosessien ja sähköisen hyväksynnän ansiosta säästöä syntyy vuosittain 15 palkkasihteerin vuosipalkan verran eli arviolta 600 000 euroa.”

Kuopion kaupunki on karsinut hallinnon manuaalista työtä ja kustannuksia Personec F -tuoteperheen avulla.

null

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Haluan lisätietoja:
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Asiakaspalvelu:
p. 010 4199 000

Ohjelmistojen online-tukipalvelu:
Visma Public Community »

Visma Publicin yhteystiedot »

 

vismapublic-lomake-kuva.png