Personec F OSS - monipuolinen henkilöstöjohtamisen ratkaisu

 

Henkilöstöjohtamisen ratkaisumme Personec F OSS tukee ja täydentää Personec F ja F ESS -ratkaisukokonaisuutta. Personec F OSS on monipuolinen ja helppokäyttöinen työkalu henkilöstön osaamisen ja kehittämisen seurannan, sekä kurssien ja koulutusten hallintaan. Lisäksi OSSin avulla voidaan seurata kehityskeskusteluiden pohjalta tehtyjä kehittämissuunnitelmia, sekä määriteltyjä koulutustarpeita ja suoritettuja koulutuksia. Personec F OSS:n osaamisen kehittämisen ja hallinnan selkeät ja automatisoidut prosessit tehostavat organisaation  strategista henkilöstöjohtamista. 

Strateginen henkilöstöjohtaminen osaamisen ja työhyvinvoinnin ajurina

Henkilöstön osaaminen ja osaamisen johtaminen ovat olennainen osa strategista henkilöstöjohtamista sekä organisaation tulevaisuuden rakentamista ja vahvistamista, sillä osaavat ihmiset ovat kilpailukykyisen organisaation yksi tärkeimmistä tekijöistä.

Työn murros ja muuttuvat vaatimukset edellyttävät organisaatiolta työntekijöiden osaamisen päivittämistä, vahvistamista ja kehittämistä. Strategisella henkilöstöjohtamisella varmistetaan, että henkilöstövoimavarojen kehittämisellä vastataan tulevaisuuden tarpeisiin ja tuetaan organisaation strategian toteutumista.

Jatkuva muutos asettaa vaatimuksia henkilöstön osaamiselle. Tällä on myös vaikutuksia henkilöstötarpeisiin ja siihen, millainen osaaminen tulevaisuudessa painottuu. Kun organisaatiolla on ymmärrystä ennakoiduista tarpeista sekä nykyosaamisesta, osaamisen kehittämisen suunnittelu tukee luotettavasti liiketoimintaa ja sen tarpeita. Tässä merkittävänä tukena toimivat osaamisen ja suorituksen johtamiseen kehitetyt järjestelmät.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Visma Public Oy  – Talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisujen asiantuntija

Visma Public on kehittänyt talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja kunta-, sote- ja koulutussektorille jo usean vuosikymmenen ajan. Ratkaisuidemme vahvuus syntyy joustavuudesta: Älykkäät ja helposti tarpeeseen mukautuvat ratkaisumme kattavat kaikki talous- ja henkilöstöhallinnon tarpeet. Kokonaisratkaisumme koostuu eri moduuleista, jolloin asiakkaamme voivat valita itselleen tarpeisiin mitoitetun kokonaisuuden.