Täydennä työvälineesi henkilöstöjohtamisen ratkaisulla OSS:lla

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisumme Personec F ja F ESS täydentyy näppärästi henkilöstöjohtamisen työvälineellä OSS:lla. Personec F OSS:n avulla hallitset kurssit ja koulutukset sekä seuraat ja johdat henkilöstön osaamista, suoriutumista ja kehittämistä.

OSS:n avulla esimiehet voivat seurata kehityskeskusteluiden pohjalta tehtyjä kehittämissuunnitelmia sekä työntekijöille määriteltyjä koulutustarpeita ja heidän suorittamiaan koulutuksia. OSS:n käyttäjänä voit myös määritellä työntekijöille osaamisprofiileja ja täydentää niihin vaivattomasti tietoja esimerkiksi suoritetuista pätevyyksistä ja täydennyskoulutuksista. Osaamisten ja työntekijöiden erilaisten taitojen kartoituksen ansiosta löydät henkilöstöstäsi eri tehtäviin sopivat ammattilaiset vaivattomasti. Samalla pysyt kärryillä organisaatiosi osaamisesta ja vältät osaamisvajeen syntymisen. OSS tarjoaa työkalut myös suorituksen johtamiseen. Työntekijöille voidaan kirjata henkilökohtaisia tavoitteita, jotka ovat helposti kommentoitavissa ja joiden edistymistä on mutkatonta seurata.

null

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

null

Personec F OSS:n avulla voit automatisoida koulutuksiin liittyvien rutiinien manuaaliset työvaiheet kuten koulutussuunnitelmat, ilmoittautumiset, esimieshyväksynnät, materiaalien jakamiset, palautteiden keräykset, koulutustarpeiden kartoitukset sekä koulutusrekisterin ylläpidon. Ohjelmistolla on myös mahdollista seurata ja raportoida kurssien ja koulutusten verohyötyjä.

Kattavan raportoinnin avulla näet tiedon esimerkiksi siitä, kuka on ilmoittautunut tai käynyt tietyn koulutuksen, ja onko kehityskeskusteluita käymättä.

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Ota OSS käyttöön kevyesti, laajenna tarpeen mukaan

OSS:n käyttöönotto hoituu nopeasti ja käyttöä voi laajentaa pala kerrallaan joustavasti organisaation oman aikataulun ja resurssien mukaan. Valmiit parhaiden käytäntöjen mallit keventävät käyttöönottoa entisestään. Nopeimmillaan saat OSS:n käyttöön muutamassa viikossa.

Personec F OSS:n selkeillä ja automatisoiduilla prosesseilla tehostat osaamisen hallintaa organisaatiossasi.

Personec F OSS:n avulla:

  • Johdat osaamista ja tavoitteiden toteutumista

  • Seuraat henkilöstön osaamista ja kehittämistä

  • Hallitset osaamisprofiileja sekä ennakoit ja ehkäiset osaamisvajetta

  • Hallitset kursseja ja koulutuksia

  • Automatisoit manuaaliset työvaiheet

  • Seuraat ja raportoit koulutusten verohyötyjä

  • Kartoitat työntekijöiden taitoja

null

OSS on osa Personec F -tuoteperhettä, joka tarjoaa monipuoliset työvälineet palkanlaskentaan, henkilöstö- ja työsuhdetietojen sekä loma- ja poissaolotietojen ylläpitoon. Ratkaisumme on suunnattu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden käyttöön.

Katso lyhyt esittely henkilöstön kehittämisen työvälineestä Personec F OSS:sta

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Haluan lisätietoja:

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Asiakaspalvelu:
p. 010 4199 000

Ohjelmistojen online-tukipalvelu:
Visma Public Community »

Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy