ESS:n avulla hajautat henkilö- ja työsuhdetietojen hallinnan sinne, missä tieto syntyy

Personec F ESS -ohjelmiston, “ESSin”, avulla pysyt mukana henkilöstön työsuhteen koko elinkaaren aikana tapahtuvien tietojen ja tapahtumien hallinnassa. Voit hajauttaa henkilö- ja sopimustietojen hallinnan organisaatiossasi sinne, missä tieto syntyy ja siinä laajuudessa, kun katsot tarpeelliseksi ja hyödylliseksi. Tiedot tallennetaan vain kertaalleen, jolloin aikaa vievä ylläpitotyö ja virheiden mahdollisuus vähenevät.

null

ESS hoitaa loma- ja poissaolotiedot vaikka laiturinnokasta

null

Personec F ESS -itsepalvelukäyttöliittymän kautta henkilöstö voi itse päivittää omia loma- ja poissaolotietojaan. Omat vuosiloma- ja säästövapaapäivien saldot ovat aina reaaliaikaisesti itse tarkistettavissa ja esihenkilöt pääsevät suoraan hyväksymään ehdotetut poissaolot ja lomat. Tiedot siirtyvät suoraan palkanlaskentaan ja osapuolet saavat automaattiset ilmoitukset tapahtumista.

ESS vähentää huomattavasti päällekkäistä työtä, ja ennen kaikkea paperitöinä tehtäviä välivaiheita. Helppo käyttöliittymä tehostaa niin esihenkilön, työntekijän kuin HR-asiantuntijan ajankäyttöä.

Tarpeita myös henkilöstön osaamisen johtamisessa? Ota OSS mukaan kokonaisuuteen

Personec F täydentyy ketterästi Personec F OSS:lla, joka tarjoaa työkalut osaamisen johtamiseen. OSS:n avulla hoidat henkilöstön osaamisen, taitojen ja koulutusprosessien hallinnan sekä keskusteluiden ja tavoitteiden seurannan. OSS:n liittäminen Personec F ESS:iin hoituu vakioliittymän ansiosta nopeasti, ja käyttöä voi laajentaa moduuli kerrallaan joustavasti organisaation tarpeiden mukaan.

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Personec F ESS:n avulla:

  • Hallitset kaikki henkilö- ja työsuhdetiedot yhdestä paikasta

  • Hajautat henkilö- ja sopimustietojen hallintaa työntekijöille ja esihenkilöille

  • Työntekijä voi itse päivittää loma- ja poissaolotietonsa sekä tarkistaa vuosiloma- ja säästö- sekä lomarahavapaasaldonsa

  • Tehostat prosessien läpimenoa ja säästät aikaa

  • Esihenkilöt pääsevät hyväksymään loma- ja poissaolotiedot

  • Työntekijänä ilmoitat ja esihenkilönä hyväksyt erilaisia tapahtumia, esimerkiksi palkkioita, palkanlisiä, palkka- ja työaikatietojen muutoksia sekä etätyösopimuksia

  • Mobiilikäyttöliittymä mahdollistaa paikasta riippumattoman asioinnin

  • Tiedot ovat palkanlaskennan käytettävissä reaaliaikaisesti

  • Palkka-aineisto on korkealaatuista ja virheetöntä

null

ESS on osa Personec F -tuoteperhettä, joka tarjoaa monipuoliset työvälineet palkanlaskentaan, henkilöstö- ja työsuhdetietojen sekä loma- ja poissaolotietojen ylläpitoon. Ratkaisumme on suunnattu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden käyttöön.

”Henkilöstöhallinnon sähköisten itsepalveluiden avulla loma- ja poissaolotietojen käsittely on nopeutunut huomattavasti ja aikaa on säästynyt tärkeämpään. Esimiestemme työkuorma on helpottunut.”

Tampereen kaupunki on hyödyntänyt Personec F -tuoteperhettä hallintonsa tehostamisessa

null

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy