Autamme yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa

Automatisoitu taloushallinnon ratkaisu Wintime hoitaa näppärästi ja helposti yrityksesi taloushallinnon yhdessä paikassa. Teet kirjanpidon, seuraat talouttasi kattavilla raporteilla, poraudut lukujen taakse, tehostat toimintaa ja vähennät virheitä.

Yrityksen automatisoitu taloushallinto säästää sinut rutiinitöiltä ja vapauttaa keskittymään liiketoiminnan kehittämiseen.

eTaika puolestaan tarjoaa työkalut henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen johtamiseen yrityksen strategisten tavoitteiden mukaisesti. Ohjelmiston kautta saat jatkuvasti ajan tasalla olevaa tietoa yrityksesi osaamiseen liittyvästä kehitystyöstä ja käytännön tekemisestä. Tiedon avulla pystyt tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä organisaatiosi kilpailukyvyn varmistamiseksi, myös tulevaisuudessa.

Wintime taloushallinto yrityksille automatisoi kirjanpitoon, laskutukseen ja raportointiin liittyvät rutiinit.

null

Työvälineet automatisoituun taloushallintoon

Wintime palvelee monen kokoisia yrityksiä, sillä voit aloittaa käytön perusominaisuuksilla ja ottaa tarvittavat lisäratkaisut käyttöön myöhemmin. Kun yrityksesi kasvaa, ohjelmistomme kasvaa mukana. Wintime sopii hyvin esimerkiksi yrityksille, jotka liikuttelevat isoja laskumääriä tai joissa laskujen määrä vaihtelee kuukausittain. Ohjelmisto palvelee erinomaisesti myös monista eri yrityksistä koostuvia konserneja.

Tutustu Wintimeen

null

Työvälineet henkilöstön kehittämiseen yrityksissä

eTaika sopii aloille, joilla on korkea vaatimustaso osaamisen hallinnan, kehittämisen ja ylläpidon suhteen. Tällaisia ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysala sekä kiinteistöala. Ohjelmiston avulla perehdytys- ja kehityssuunnitelmat, luvat, pätevyydet ja sertifikaatit ovat helposti ja luotettavasti hallinnoitavissa. eTaikassa on lisäksi monipuoliset työvälineet ja valmiit prosessit koulutusten hallintaan.

Tutustu eTaikaan

Miksi valitsisin Visma Publicin yritykseni taloushallinnon ja henkilöstön kehittämisen kumppaniksi?

“Meillä on konsernissa kolme yritystä ja monta eri toiminnanohjausjärjestelmää. Helpot integraatiot ja automaatio ovat siis tärkeitä jokapäiväisessä toiminnassa. Wintimen kanssa toimiessa on tarvittu hyvin vähän manuaalista työtä esimerkiksi myyntireskontran puolella. Automaatioiden avulla laskut tulevat jouhevasti muista taustajärjestelmistä.”

Lea Taittonen, Tietohallintopäällikkö, Helkama-Auto

null

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy