Modernit ja kotimaiset ratkaisumme sujuvoittavat julkishallinnon arkea isojen muutosten keskellä

Julkishallinnon toimijoilta vaaditaan koko ajan enemmän tuloksellisuutta.  Kuntien, kuntayhtymien ja muiden julkisten toimijoiden täytyy

  • huolehtia toimintansa taloudellisuudesta ja vaikuttavuudesta 
  • varmistaa sote-uudistuksen jälkeen kunnallisen henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin johtaminen, sekä talous- ja palkkahallinnon sujuva jatkuminen uusissa organisaatioissa
  • ennakoida tulevaisuuden haasteita ja varautua niihin
  • tuottaa tietoa sekä hallinnon että päätöksenteon tueksi 

Sote-uudistuksen myötä hyvinvointialueille siirtyy valtava määrä aiemmin kuntien palveluksessa olleita työntekijöitä. Kunnissa onkin nyt erityisen tärkeä varmistaa, että henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin johtaminen hoidetaan uudistuneessa organisaatioissa ammattimaisesti.

Modernit järjestelmät ovat tärkeä tuki julkishallinnon arjessa, jossa muutokset ovat parhaillaan isoja, ja tuottavuushyppy on kaikkien yhteisenä tavoitteena.

Julkishallinnon arki, haasteet ja tarpeet ovat meille tuttuja vuosikymmenten ajalta ja olemme eläneet asiakkaidemme rinnalla useat julkishallinnon muutokset. Talous-, palkka- ja henkilöstöhallintoon sekä osaamisen kehittämiseen ja johtamiseen keskittyvät järjestelmämme Wintime, Personec F ja eTaika ovat pitkän käyttökokemuksen myötä hioutuneet nykyaikaisten julkishallinnon toimijoiden tarpeisiin. Automatisoidut järjestelmämme koostuvat moduuleista, joista rakennat organisaatiosi tarpeisiin mitoitetun kokonaisuuden.

Missiomme on auttaa suomalaisia organisaatioita menestymään.

Ketterät ja kotimaiset julkishallinnon taloushallinnon ratkaisumme auttavat kehittämään ja tehostamaan talous- palkka- ja henkilöstöhallintoa.

Julkishallinnon taloushallinnon työvälineet kirjanpitoon, talousarvion tekemiseen, myynti- ja ostoreskontran hoitoon sekä raportointiin — Visma Public Wintime.

Työvälineet taloushallintoon

Wintimen avulla seuraat toiminnan tuloksellisuutta ja tuotat tietoa päätöksenteon ja toiminnan valvonnan tueksi. Wintime-ohjelmisto sisältää työvälineet kirjanpitoon, talousarvion tekemiseen, myynti- ja ostoreskontran hoitoon sekä raportointiin. Lisäratkaisujen avulla voit liittää mukaan myös laskutuksen, ostolaskujen kierrätyksen, käyttöomaisuuden ja arkiston.

Tutustu Wintimeen

Julkishallinnon taloushallinnon työvälineet palkka- ja henkilöstöhallintoon — Visma Public Personec F.

Työvälineet palkka- ja henkilöstöhallintoon

Personec F -tuoteperhe tarjoaa työvälineet palkanlaskentaan, henkilöstö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon ja tiedonhallinnan hajauttamiseen sekä osaamisen johtamiseen. Helppojen integraatioiden kautta voit liittää mukaan myös matkalaskujen hallinnan ja sähköisen allekirjoituksen.

Tutustu Personec F:ään

spot_Orange_Communication.png

Työvälineet henkilöstön kehittämiseen

Henkilöstön kehittämisen ratkaisumme eTaika ja Personec F OSS varmistavat, että osaamisen johtaminen hoituu organisaatiossasi kattavasti, tehokkaasti ja yhdenmukaisesti. Ratkaisuistamme löytyvät kattavat työvälineet henkilöstön kehittämisen erilaisiin tarpeisiin: osaamisen johtamiseen ja kehittämiseen, kurssien ja koulutusten hallintaan sekä kehityskeskusteluihin.

Tutustu HRD-ratkaisuihimme

Miksi valitsisin Visma Publicin kumppaniksi julkishallinnon talous-, palkka- ja henkilöstöhallintoon?

”Henkilöstöhallinnon sähköisten itsepalveluiden avulla loma- ja poissaolotietojen käsittely on nopeutunut huomattavasti ja aikaa on säästynyt tärkeämpään. Esimiestemme työkuorma on helpottunut.”

Personec F -tuoteperhe tukee Tampereen kaupunkia hallintonsa tehostamisessa ja turhan kuormituksen karsimisessa.

Visma Publicin asiakkaat kiittävät.

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy