Monipuolinen ja tehokas HRM-järjestelmäkokonaisuus hyvinvointialueille

Tehokas ja moderni HRM-kokonaisuutemme vastaa monipuolisesti hyvinvointialueiden erilaisiin palkka- ja henkilöstöhallinnon tarpeisiin.

Paikallista asiantuntemusta

Erityisesti palkkahallinnossa lainsäädäntö, työehtosopimukset, viranomaistahojen vaateet sekä eri aloille tyypilliset työsuhteisiin ja toimintaan liittyvät tavat ja käytännöt asettavat ohjelmistoille erityyppisiä vaatimuksia ja tarpeita. Siksi on tärkeää, että ohjelmistojen kehityksessä tunnetaan paikallinen lainsäädäntö ja sen erityispiirteet, jotta tarpeisiin kyetään vastaamaan laaja-alaisesti. Visma Publicin ohjelmistojen kehitys, myynti, konsultointi ja tuki on aina tuotettu Suomessa, jonka ansiosta paikallistuntemuksemme on vahvaa ja osaamisemme julkisen sektorin palkka-, henkilöstö- ja taloushallinnon tarpeista laaja-alaista.

hyvinvointialueille_HRM_asiantuntija.jpg

hyvinvointialueille_HRM_automaatio.jpg

Vähemmän manuaalista työtä

Palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoiden arki on hektistä ja jokapäiväistä työtä aikatauluttavat monet joustamattomat määräajat. Järjestelmäämme rakennettu automaatio sujuvoittaa ja helpottaa asiantuntijatyötä automatisoimalla tietojen keruuta, käsittelyä ja raportointia. Älykäs automaatio minimoi virheiden syntymisen riskin ja tuo mielenrauhaa hektiseen arkeen.

Erilaisten toimintaa ja prosessien läpimenoa tehostavien toiminnallisuuksien avulla palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävät ja toimenpiteet tiedonkeruusta palkanlaskentaan, maksatukseen ja raportointiin, työntekijöiden työaika- ja poissaolokirjaukset, sekä muut palkka- ja henkilöstöhallinnon rutiinit hoituvat luotettavasti ajallaan. Samalla työsuhde- ja henkilötietojen hallinnan lisäksi tärkeät osaamiset, luvat, pätevyydet ja koulutukset saadaan tehokkaasti osaksi arjen tekemistä ja suunnittelua.

HRM-järjestelmäkokonaisuuden edut ja hyödyt hyvinvointialueille

  • Älykäs automaatio lisää tehokkuutta, parantaa tuottavuutta ja vähentää virheitä
  • Älykäs järjestelmä ohjaa käyttäjää ja varmistaa prosessien tehokkaan läpimenon
  • Uudistunut selainpohjainen käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen
  • Tieto on aina ajan tasalla ja kaikkien hyödynnettävissä reaaliaikaisesti
  • Järjestelmä tuottaa helposti kaikki tarvittavat vakioraportit
  • Monipuoliset hakutoiminnot sujuvoittavat ohjelmiston käyttöä

goal.png

Haluatko kuulla lisää?    Ota yhteyttä

Tiedon laadun merkitys hyvinvointialueilla

Hyvinvointialueiden toiminnassa korostuu tieto ja sen liikkuvuus, ajantasaisuus sekä oikeellisuus. Siksi palkka- ja henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisussamme tieto on aina hyödynnettävissä tarvittavien osapuolien osalta reaaliaikaisesti.

Tarkkuutta ja täsmällisyyttä päivittäisiin toimiin ja tehtäviin

Modernissa ja helppokäyttöisessä ratkaisussamme erilaiset älykkäät toiminnallisuudet, kuten prosessiohjaus tai automaattinen takautuva laskenta varmistavat, että tarvittavista päivittäisistä toimista ja tehtävistä suoriudutaan tarkasti, luotettavasti ja nopeasti, tärkeitä erityispiirteitä tai yksityiskohtia unohtamatta.

Integroitu, joustavasti laajennettava kokonaisuus

Ratkaisukokonaisuutemme palkka- ja HR-moduulit ovat täysin integroituja, jonka ansiosta tieto tallennetaan järjestelmään vain kerran ja se on välittömästi kaikkien käyttäjien hyödynnettävissä.

Jatkuvasti kehittyvä, tietoturvallinen SaaS-ratkaisu

Ratkaisumme on saatavana joustavasti ja tietoturvallisesti pilvipalveluna, jonka ansiosta uudet ominaisuudet ja päivitykset ovat aina automaattisesti käyttäjien hyödynnettävissä, ilman erillisiä järjestelyjä.

Ratkaisumme tukee palkka- ja henkilöstöhallinnon kriittisiä prosesseja

lightbulb.png

Ota yhteyttä niin kerrome lisää siitä, kuinka HRM-ohjelmistomme tukevat hyvinvointialueita muutoksessa

Täytä oheinen lomake, niin asiantuntijamme on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy