Tehokas talouden johtamisen kokonaisratkaisu hyvinvointialueille

Taloushallinnon ratkaisukokonaisuutemme on joustava ja tehokas työkalu hyvinvointialueiden talouden johtamiseen ja taloushallinnon prosessien tehostamiseen. Ratkaisumme kattaa kaikki talouden hallintaan, raportointiin, ennustamiseen ja analytiikkaan liittyvät vaativat tarpeet tehokkaasti.

Sujuvampaa arkea

Julkisten organisaatioiden talousraportointia ohjaavat lakisääteiset vaatimukset asettavat taloushallinnon ratkaisuille paljon erityyppisiä tarpeita ja ehtoja. Monipuolinen ja luotettava taloushallinnon ratkaisukokonaisuutemme vastaa taloushallinnon moninaisiin tarpeisiin kattavasti ja kustannustehokkaasti, sujuvoittaen talousasiantuntijoiden arkea.

Ratkaisussa on huomioitu erityisesti julkishallinnon raportointiin ja tiedon laatuun vaikuttavat tarpeet, jotta talouden suunnittelu, seuranta ja ennustaminen onnistuu tehokkaasti ja tarkasti. Kun koko organisaation taloussuunnittelu ja raportointi viranomaisilmoituksineen hoituu yhdellä tehokkaalla kokonaisuudella, säästetään arjessa aikaa, kustannuksia ja resursseja, sekä minimoidaan lakisääteisiin vaatimuksiin liittyviä riskejä.

hyvinvointialueille_FMS_raportti.jpg

Taloushallinnon ratkaisukokonaisuutemme edut ja hyödyt hyvinvointialueille

  • Johdat talouden suunnittelua ja raportointia yhdellä tehokkaalla kokonaisuudella
  • Kattavat raportointimahdollisuudet tukevat tiedolla johtamista ja toiminnan kehittämistä suunnitelmallisesti tietoon perustuen
  • Analyysit ja raportit auttavat kartoittamaan tehottomia toimintoja ja pullonkauloja sekä kehittämään toimintaa oikeaan suuntaan
  • Älykäs automaatio lisää tehokkuutta, parantaa tuottavuutta, vähentää virheitä ja minimoi riskejä
  • Automaatio poistaa manuaaliset ja muistinvaraiset rutiinit ja tehostaa prosessien läpimenoa varmistaen laadukkaat taloushallinnon palvelut organisaatiossasi
  • Integroitu ja monipuolinen kokonaisratkaisu varmistaa datan liikkuvuuden ja ajantasaisuuden
  • Tuotat laadukkaita analyyseja, jotka perustuvat laadukkaaseen ja ennenkaikkea reaaliaikaiseen tietoon
  • Joustavasti moduuleista koostuva kokonaisuus kaikkiin taloushallinnon perustarpeisiin sekä viranomaisilmoitusten ja -vaatimusten hallintaan

goal.png

Haluatko kuulla lisää?    Ota yhteyttä

Tehokkuutta automaation avulla

Älykkään automaation ansiosta talouden hallinta ja johtaminen talousarvioiden suunnittelusta laskutukseen, ostolaskujen kierrätykseen, käyttöomaisuuden hallintaan, raportointiin ja arkistointiin sujuu ratkaisullamme vaivattomasti ja luotettavasti. 

Laadukas ja ajantasainen tieto päätöksenteon tukena

Parhaat päätökset tehdään laadukkaan tiedon valossa. Taloushallinnon ratkaisumme avulla hyvinvointialueet saavat helposti kaiken tarvittavan talousdatan hyödynnettäväksi ja jalostettavakseen, jotta päätöksenteossa ja tarvittavissa toimenpiteissä onnistutaan täsmällisesti. 

Täsmällinen tieto tuottaa parempia päätöksiä

Laadukas raportoinnin data takaa tarkempia analyysejä ja täsmällisempiä päätöksiä. Laadukas ja reaaliaikainen data on siis kaiken toiminnan keskiössä ja ohjaa organisaation toimintaa kohti tavoitteita, nostaen esiin myös mahdolliset poikkeamat.

Integroitu kokonaisuus tuo sujuvuutta

Tiedon keruun, arjen tehtävien ja toimenpiteiden ja raportoinnin haasteeksi muodostuu usein erilaisten järjestelmien laaja kirjo ja puutteelliset integraatiot. Siksi olemmekin varmistaneet, että täysin integroitu kokonaisratkaisumme kattaa kaikki hyvinvointialuiden taloushallinnon tarpeet.

Ratkaisumme kattaa kaikki talouden johtamisen kriittiset osa-alueet

lightbulb.png

Ota yhteyttä niin kerrome lisää siitä, kuinka taloushallinnon ohjelmistomme tukevat hyvinvointialueita muutoksessa

Täytä oheinen lomake, niin asiantuntijamme on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy