Varmista tehokas käyttö

Ohjelmiston käyttöönotto on merkittävä investointi paitsi taloudellisesti, myös ajallisesti. Hyvin suunniteltu ja toteutettu ohjelmistoprojekti auttaa saavuttamaan tavoitellut hyödyt. Konsulttiemme vetämä tehokas käyttöönottoprojekti takaa hyvän startin ohjelmistojen käytön aloitukseen. Alkukartoituksella varmistamme, että tunnemme asiakkaan prosessit, tarpeet ja tavoitteet. Asiakkaan menestyminen on meille tärkeää ja tuemme ohjelmiston tehokkaassa käytössä koko asiakkaan matkan ajan, aina alkukartoituksesta käyttötapojen ja -rutiinien kartoittamiseen asti. Käytön tehostamista ja osaamistarpeita kartoittavat työvälineet ovat asiakkaan ulottuvilla koko asiakkaan matkan ajan. 

Konsultointi- ja koulutuspalvelut

Suurin este ohjelmistoprojektin hyötyjen jalkautumiselle on käyttäjäkoulutuksen puute. Ohjelmistojen käytön ja uusien ominaisuuksien tueksi tarjoamme opastusta asiantuntijoiltamme tehokkaissa pienryhmäkoulutuksissamme, voit tilata konsultin täsmätarpeita varten tai voit perehtyä verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

eAkatemia


Oppimisympäristömme eAkatemia tuo koulutukset lähelle ohjelmistojemme käyttäjien arkea. eAkatemiasta löydät tuotekohtaiset koulutusvideot ja tukimateriaalit, jotka ovat käytössäsi juuri silloin kun niitä tarvitset. Olemme koonneet koulutukset kattavaksi paketiksi, jonka saat käyttöösi edullisella vuosimaksulla.

Tutka käyttötapakartoitus

Tutka-käyttötapakartoituksen avulla voidaan selvittää ohjelmistojen osaamistarpeet ja käytön tehokkuus organisaatiossa. Tällä ohjelmistokäytön tehokkuusmittarilla voidaan varmistaa, että ohjelmistolla tavoitellut hyödyt eivät jää saavuttamatta puuttellisen osaamisen tai koulutuksen vuoksi