Personec F - Älykäs opetusalan HR- ja palkkahallinnon ratkaisu

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin kuulemaan lisää monipuolisesta, Sivistan kattavasta, HR- ja palkkahallinnon järjestelmäkokonaisuudestamme!

Ilmoittaudu webinaariin

Personec F -tuoteperheellä hoidat palkka- ja HR-tehtävät turvallisesti ja luotettavasti, myös etäyhteydellä

 

Personec F on palkka- ja henkilöstöhallinnon ketterä ja joustava kokonaisratkaisu koulutussektorin tarpeisiin. Tuoteperhe kattaa koko työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyvät prosessit ja tehtävät tehokkaasti ja turvallisesti. Saumattomasti integroidussa ratkaisussa on hyödynnetty älykästä automaatiota, jonka ansiosta mm. tieto tallentuu luotettavasti eri moduulien välillä.

Ratkaisumme vahvuus on tehokkaassa prosessiohjauksessa, joka tukee sekä työntekijöitä, että esimiehiä päivittäisissä rutiineissa. Prosessiohjauksen myötä tehtävät hoituvat nopeasti ja oikein. Älykäs ratkaisu ohjaa käyttäjää ja varmistaa, että tehtävät ja tietojen kirjaus sekä tallennus tapahtuu aina oikein. Virheet vähenevät, ja mikä tärkeintä, resurssit hyödynnetään tehokkaasti. Sähköisten prosessien ansiosta työtehtävät voidaan tarvittaessa hoitaa myös turvallisesti etäyhteyden kautta, kotoa käsin.

Ratkaisumme on kustannustehokas ja käytännössä koeteltu ja hyväksi havaittu. Tätä mieltä ovat myös lukuisat suomalaiset koulutusalan asiakkaamme!

Opetusalan palkanmaksua ja HR –tehtäviä helpottava automatiikka ja sähköiset työprosessit


Personec F kattaa laaja-alaisesti eri toimialojen työehtosopimukset ja tarjoaa edistyneen tuen myös Sivistan työehtosopimuksille.

Tarkkuutta ja tehokkuutta raportointiin

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin!

Webinaarissa saat kattavan yleiskatsauksen tarjoamastamme HR- ja palkkahallinnon kokonaisratkaisusta. Esittelemme webinaarissa ratkaisumme monipuolisia toiminnallisuuksia ja vastaamme kysymyksiin.

Voit valita sinulle sopivan ajankohdan lomakkeelta:

19.11.2020      tai        25.11.2020
 klo 13.00                    klo 10.00

 

Ilmoittaudu mukaan webinaariimme täyttämällä oheinen lomake.

Eikö ajankohdat sovi kalenteriisi? Ei hätää. Voit silti ilmoittautua ja toimitamme sinulle webinaaritallenteen webinaarin jälkeen. 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Visma Public Oy  – Talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisujen asiantuntija

Visma Public on kehittänyt talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuja kunta-, sote- ja koulutussektorille jo usean vuosikymmenen ajan. Ratkaisuidemme vahvuus syntyy joustavuudesta: Älykkäät ja helposti tarpeeseen mukautuvat ratkaisumme kattavat kaikki talous- ja henkilöstöhallinnon tarpeet. Kokonaisratkaisumme koostuu eri moduuleista, jolloin asiakkaamme voivat valita itselleen tarpeisiin mitoitetun kokonaisuuden.