HRM-järjestelmämme taipuu ketterästi julkishallinnon erikokoisiin ja erilaisiin tarpeisiin

Pitkän kokemuksen hiomat ohjelmistomme tukevat organisaatioiden kriittisiä toimintoja: palkkahallintoa, henkilötietojen hallintaa ja henkilöstöjohtamista. Ohjelmistomme on suunnattu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä palvelukeskusten käyttöön.  
 
HRM-järjestelmäkokonaisuuden ydin, palkkahallinnon ohjelmisto Personec F tarjoaa organisaatioille automatisoidun ratkaisun palkka-aineiston keruuseen, palkkatapahtumien käsittelyyn, maksatukseen ja raportointiin.   

Palkkahallintoon aina oikein mitoitetut työvälineet mm. palkanlaskentaan sekä henkilötietojen hallintaan.

Voit laajentaa Personec F:n toiminnallisuuksia joustavasti tuoteperheen muilla osilla, kun organisaatiosi tarpeet kasvavat ja monipuolistuvat. 

Ratkaisumme

null

Personec F – hyödynnä kattava palkkahallinnon ohjelmisto

Palkanlaskennan a ja o ovat varmuus ja ajantasaiset tiedot. Personec F on pitkän käyttökokemuksen hioma palkkahallinnon ohjelmisto, jolla hoidat kaikki palkkaprosessin vaiheet sujuvasti ja luotettavasti. 

Lue lisää

null

Hajauta henkilö- ja sopimustietojen hallinta   

Personec F ESS:n avulla voit hajauttaa henkilö- ja sopimustietojen hallinnan organisaatiossa sinne, missä tieto syntyy. Kun aikaa vievä ylläpitotyö vähenee, voit käyttää aikasi tärkeämpään. ESS auttaa sinua pysymään mukana organisaatioiden ja kuntien tehtävien murroksessa. 

Lue lisää

null

Hyödynnä osaamisen johtamisen työkalut 

OSS tarjoaa käyttöösi kattavat osaamisen johtamisen työkalut. OSS:n avulla johdat ja seuraat henkilöstön osaamista ja suorituksia, hallitset kurssit ja koulutukset sekä saat kätevät työvälineet keskusteluiden ja tavoitteiden seurantaan.

Lue lisää

null

Ota matkalaskut mukaan kokonaisuuteen

M2 on toimialariippumaton matka- ja kuluhallinnan järjestelmä, joka sopii niin pienille kuin suurillekin organisaatioille. M2:lla helpotat matkalaskujen käsittelyprosessia aina matkasuunnitelmasta tulorekisteriin asti. Laskujen teko ja hyväksyntä onnistuvat myös mobiilisti.  

Lue lisää

null

Viimeistele sopimukset sähköisellä allekirjoituksella  

Visma Sign on helppokäyttöinen sähköisen allekirjoituksen työkalu. Sähköinen allekirjoitus nopeuttaa sopimusten tekoa ja käsittelyä sekä säästää aikaa ja kustannuksia. Sähköisen allekirjoituksen avulla henkilöstöhallinnon asiakirjojen allekirjoitus hoituu sujuvasti, myös etänä.  

Lue lisää 

Etkö löytänyt etsimääsi? Kysy lisää asiakaspalvelijaltamme!    Avaa chat

Kenelle HRM-järjestelmä Personec F sopii?

Tunnemme suomalaisten organisaatioiden tarpeet 

Personec  F on Suomessa kehitetty tuoteperhe suomalaisille organisaatioille. Vuonna 2020 Personec F -tuoteperheellä tuotettiin yli 3,5 miljoonaa palkkalaskelmaa yli 240 000 palkansaajalle. Koko tuotehallinta kehityksestä toimitukseen ja tukeen on osaavien ja sitoutuneiden työntekijöidemme käsissä. Tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa takaa ratkaisujen oikeansuuntaisen kehittymisen.  

Ota yhteyttä

”Käyttäjien itsensä tekemien ilmoitusten sekä automatisoitujen prosessien ja sähköisen hyväksynnän ansiosta säästöä syntyy vuosittain 15 palkkasihteerin vuosipalkan verran eli arviolta 600 000 euroa.”

Kuopion kaupunki on karsinut hallinnon manuaalista työtä ja kustannuksia Personec F -tuoteperheen avulla.

null

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy