Osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö menestyksen mahdollistajana

Monipuolisilla henkilöstön kehittämisen työvälineillä varmistat, että osaamisen johtaminen hoituu organisaatiossasi kattavasti, tehokkaasti ja yhdenmukaisesti. 

Meiltä löytyy sopiva ratkaisu, olipa vaatimuksena sitten valmiit työkalut ja parhaat käytännöt, tai organisaation omien HRD-käytäntöjen kehittäminen. Ratkaisumme Personec F OSS ja eTaika palvelevat monipuolisesti organisaatioita, joiden koko voi olla muutamasta kymmenestä henkilöstä kymmeniin tuhansiin. 

Ratkaisuistamme löytyvät kattavat työvälineet henkilöstön kehittämisen erilaisiin tarpeisiin: osaamisen johtamiseen ja kehittämiseen, kurssien ja koulutusten hallintaan sekä kehityskeskusteluihin.

HRD-ratkaisumme

spot_Purple_Communication.png

Osaamisen hallintajärjestelmä eTaika 

eTaika on toimiva ratkaisu organisaatiolle, joka haluaa hyödyntää uutta työkalua mahdollisimman sujuvasti osana nykyisiä HRD-käytäntöjään. eTaikan valmiit mallipohjat ja ulkoasu on helppo mukauttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ratkaisu vastaa hyvin muun muassa koulutusintensiivisten sosiaali- ja terveydenhuollon sekä turva- ja kiinteistöalan toimijoiden tarpeisiin. eTaikassa on erinomaiset työvälineet ammatissa vaadittavien ja lupien ja osaamisen ylläpitoon sekä monipuoliset työvälineet ja valmiit prosessit koulutusten hallintaan.

Tutustu eTaikaan

spot_Purple_Team.png

Osaamisen johtamisen työkalu Personec F OSS

OSS:n avulla johdat ja seuraat henkilöstön osaamista ja suorituksia, hallitset kurssit ja koulutukset sekä saat kätevät työvälineet keskusteluiden ja tavoitteiden seurantaan. Automatisoidut prosessit vähentävät manuaalista työtä ja säästävät kustannuksia.

Tutustu Personec F OSS:iin

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy