Osaamisen hallintajärjestelmä eTaikan avulla johdat osaamista strategisesti

eTaika tarjoaa työkalut osaamisen hallintaan ja johtamiseen organisaation strategisten tavoitteiden mukaisesti. Hallintajärjestelmä sopii aloille, joilla on korkea vaatimustaso osaamisen hallinnan, kehittämisen ja ylläpidon suhteen. Tällaisia ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysala sekä kiinteistöala.

Koulutusintensiivisillä aloilla koulutusten täsmällinen raportointi ja hyvä hallinta tuo merkittäviä säästöjä, kun kaikki koulutukset tulevat automaattisesti kirjatuiksi koulutusvähennysraporttiin.

eTaikan kautta saat jatkuvasti ajan tasalla olevaa tietoa organisaatiosi osaamiseen liittyvästä kehitystyöstä ja käytännön tekemisestä – tämän tiedon avulla pystyt tekemään parhaita mahdollisia päätöksiä yrityksesi kilpailukyvyn varmistamiseksi, myös tulevaisuudessa.

null

null

Järjestelmä helpottaa koko organisaatiosi arkea ja vähentää hallinnointiin kuluvaa työaikaa ja turhautumista. Ohjelmiston avulla perehdytys- ja kehityssuunnitelmat, luvat, pätevyydet ja serfitikaatit ovat helposti ja luotettavasti hallinnoitavissa.

Esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalla eTaika osaamisen hallintajärjestelmä tukee kuntia, sairaanhoitopiirejä ja muita alan toimijoita osaamisen määrittelyssä ja tavoitteiden asettamisessa, osaamiskuilujen paikantamisessa, osaamista kehittävien koulutusten suunnittelussa sekä parhaiden osaajien löytämisessä.

eTaikan kolme kärkeä: kehityskeskustelut, osaamisen hallinta ja koulutukset

null

eTaika Kehityskeskustelut

Henkilöstökeskustelut strategiseksi osaksi osaamisen kehittämistä: eTaikan avulla jokainen kehityskeskustelu vie yritystä ja työntekijää eteenpäin, ja oikeaan suuntaan. Palaa aiempiin keskusteluihin, hyödynnä niitä, seuraa tavoitteiden toteutumista – ja onnistu yhdessä henkilöstön kanssa.

Lue lisää

null

eTaika Osaamisen hallinta

Tunne organisaatiosi osaaminen ja tee oikeat päätökset sen kehittämiseksi. Tiedätkö mitä sinun organisaatiossasi osataan? Oletko varma, että kilpailukykyä ei uhkaa laajeneva osaamiskuilu? eTaika Osaamisen hallinta antaa työkalut osaamiseen liittyvän tiedon hallintaan ja hyödyntämiseen – ja tulokselliseen osaamisen johtamiseen.

Lue lisää

null

eTaika Koulutusten hallinta

Ylläpidä organisaation osaamista koulutuksin – ketterästi ja suunnitelmallisesti. Järjestä koulutukset ja muut tapahtumat tehokkaasti suunnittelusta palautteisiin ja koulutusvähennysten raportointiin.

Lue lisää

Kuinka eTaika osaamisen hallintajärjestelmä tukee sinun organisaatiotasi ja liiketoimintaasi?

  • Saat osaamisen johtamisen kokonaisratkaisun, joka mukautuu eri käyttäjäroolien tarpeisiin ja yrityksesi käytäntöihin ja ilmeeseen.

  • Tunnistat organisaatiosi osaamisen heikkoudet ja vahvuudet ja pystyt tekemään hyviä päätöksiä tiedon avulla.

  • Saat jatkuvasti päivittyvää dataa organisaatiosi koulutustarpeista, koulutusten etenemisestä ja niiden koetusta laadusta.

  • Sitoutat koko henkilöstön yhteisiin kehityksen tavoitteisiin ja rutiineihin.

  • Kasvatat työn merkityksellisyyttä ja mielekkyyttä koko organisaatiossasi.

  • Järjestät koulutukset ja tapahtumat ketterästi ja vaivatta suunnittelusta loppukartoitukseen.

  • Onnistut kehityskeskusteluissa ja suorituksen johtamisessa, johdonmukaisesti.

  • Varmistat, että henkilöstökeskusteluissa käsiteltyihin asioihin voi palata myöhemmin, ja että työntekijä saa keskusteluista konkreettista ja jatkuvaa tukea.

  • Teet osaamisen johtamisesta johdonmukaista ja vältät inhimillisiä virheitä.

null

”eTaika on muuttanut kaupungin työntekijöiden koulutusten hallintaa merkittävästi. Aiemmin koulutuksia ei juurikaan hallittu keskitetysti, vaan toimialat hoitivat omat koulutuksensa itsenäisesti. eTaika tarjoaa nyt kattavampaa tietoa muun muassa siitä, paljonko koulutusta järjestetään eri toimialoilla.”

Porvoon kaupunki käyttää eTaikaa koulutusten hallintaan.

Agneta Wedenberg, Porvoon kaupunki

null

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Minua kiinnostaa

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Public Community »

Laskutus
finance.puf@visma.com

Yhteystiedot
Visma Publicin yhteystiedot »

 

Ota yhteyttä - Visma Public Oy