Visma Public ja FabricAI yhteistyö

Visma Publicin ja FabricAI:n yhteistyö automatisoi ostolaskujen käsittelyn

14.9.2022

Ohjelmistoasiantuntija Visma Public ja ostolaskuautomaatioon erikoistunut FabricAI ovat edenneet yhteistyössään kohti seuraavaa vaihetta. Visma Publicin taloushallinnon ohjelmistoon sisäänrakennettava ostolaskuautomaatio vastaa asiakkaiden kasvavaan kysyntään automaation osalta ja tarjoaa tehokkaan ratkaisun julkishallinnon toimijoille.

FabricAI:n AI Inside -ostolaskuautomaatio rakennetaan suoraan Visma Publicin järjestelmään, jolloin käyttäjien ei tarvitse ottaa käyttöön ylimääräisiä käyttöliittymiä tai tehdä erillisiä sopimuksia ulkoisten automaatiopalveluntarjoajien kanssa.

Tavoitteena on saattaa automaatio Visma Publicin asiakkaiden saataville mahdollisimman pian.

– FabricAI tarjoaa markkinoiden edistyneintä ostolaskuautomaatiota, joten valinta automaatiokumppaniksi oli luonnollinen. Kumppanuuden myötä voimme tarjota suoraan kaikille asiakkaillemme tehokkaan ostolaskuautomaation ja palvella heidän muuttuvia tarpeita entistä paremmin, sanoo Visma Publicin tuotepäällikkö Jenni Moilanen.

– Tehokkaan automaatioratkaisun tarjoaminen on toimintamme ydin. Yhdessä Visma Publicin kanssa pääsemme tarjoamaan laadukkaan ja helposti käyttöönotettavan automaatiokokonaisuuden, joka poistaa manuaalista työtä ja vapauttaen aikaa muihin tehtäviin. Julkishallinon huomattavan laskumassan myötä myös saavutetut hyödyt tulevat olemaan merkittäviä, toteaa FabricAI:n kumppanuuspäällikkö Tuukka Seeslahti.

VismaxFabricAI_logos.png

Visma Public Oy

Visma Public on suomalainen yritys, joka tarjoaa organisaatioille oikein mitoitettuja talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoja sekä asiantuntijapalveluja. Vahvistamme suomalaisten organisaatioiden toimintaa tehostamalla kriittisiä toimintoja älykkäiden ratkaisujen ja laadukkaiden palveluiden avulla. Ohjelmistomme sujuvoittavat ja automatisoivat hallinnollisia töitä, kehittävät liiketoimintaa ja tukevat tiedolla johtamista.

Työllistämme Suomessa yli 170 asiantuntijaa ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1500 ja maailmanlaajuisesti yli 12 500 asiantuntijaa.

www.visma.fi/vismapublic

FabricAI Oy

FabricAI on tamperelainen teknologiayritys, joka keskittyy ostolaskujen käsittelyn automatisointiin. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun ostolaskujen käsittelyyn, joka vapauttaa kirjanpitäjän työaikaa ja luo kustannussäästöjä. Tekoälymallimme käsittelevät yli 32 000 organisaation ostolaskut Pohjoismaissa. Tiimissämme yhdistyvät Euroopan edistyksekkäin taloushallinnon tekoälyosaaminen sekä pitkä kokemus taloushallinto- ja tilitoimistoalalta.

www.fabricai.fi

Lisätietoja

Jenni Moilanen
tuotepäällikkö
jenni.moilanen@visma.com
+358 40 7157 492 

Tuukka Seeslahti
kumppanuuspäällikkö, COO
tuukka@fabricai.fi
+358 40 0585 018