Varda-liittymä tuo helppoutta ja sujuvuutta lakisääteisten tietojen välitykseen

Varhaiskasvatustoimijoiden eli kuntien, kuntayhtymien ja yksityisten varhaiskasvatuksen palveluntuottajien tulee jatkossa tallentaa Vardaan eli varhaiskasvatuksen tietovarantoon mm. tiedot varhaiskasvatuksen henkilöstöstä. Varda-tietovarannon tavoitteena on tuottaa laadukasta, yhteismitallista ja vertailukelpoista tietoa, jota voidaan hyödyntää niin kunnallisessa, kuin valtakunnallisessa varhaiskasvatuksen kehittämisessä ja päätöksenteossa. Tietovarannon tietoja hyödyntävät mm. opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto, Kela ja Tilastokeskus.

Varda-liittymä nyt Personec F:ssä

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisumme, Personec F:n, Varda-liittymä automatisoi lakisääteisesti varhaiskasvatuksen tietovarantoon lähetettävien tietojen välityksen. Varhaiskasvatuksen henkilöstön tiedot on tallennettava ensimmäistä kertaa viimeistään helmikuun 2021 lopussa. 

Varda-liittymä kokoaa ja kerää automaattisesti kaikki tarvittavat järjestelmässä ylläpidettävät henkilöstötiedot ja lähettää uudet ja muuttuneet tiedot kerran vuorokaudessa Vardaan. Ylimääräistä tietojen syöttöä tai manuaalista ylläpitoa ei tarvita vaan liittymä hyödyntää jo kertaalleen järjestelmään tallennettuja tietoja. 

 

Haluatko kuulla lisää Personec F -ratkaisusta ja Varda-liittymästä? Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.