Visma Public vahvistaa organisaatiotaan

 

Talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen asiantuntija Visma Public Oy laajentaa toimintaansa uusille markkinoille ja on vahvistanut organisaatiotaan uusin rekrytoinnein. Kasvussa olevan ohjelmistoyhtiön tavoitteena on kehittää menestyksekästä liiketoimintaa sekä vahvistaa jalansijaa niin julkisella kuin yksityisellä markkinalla.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.10.2020 alkaen nimitetty Juha Mäntylä. Mäntylä on liiketoiminnan johtamisen ammattilainen yli 25 vuoden ohjelmistoalan kokemuksella, josta lähes 10 vuotta Visman eri yhtiöissä. Mäntylä on viimeksi toiminut Visma Software Oy:n toimitusjohtajana ja tuo vahvaa osaamista ohjelmistoliiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

"On hienoa liittyä Visma Publicin tiimiin. Pitkän linjan vismalaisena ja Publicin hallituksen jäsenenä tunnen yrityksen hyvin jo entuudestaan. Yhtiö on vakaalla pohjalla ja kehittää sekä ratkaisujaan, että palveluitaan ennakkoluulottomasti", kertoo Mäntylä.

Visma Publicin tavoitteena on kestävä kasvu sekä laajentuminen uusille markkinoille. Kasvuun panostetaan myynnin ja markkinoinnin avulla: myynti- ja markkinointijohtajaksi on nimitetty Jani Muhonen ja markkinointi- ja viestintäpäälliköksi Karolina Forss. Sekä Jani että Karolina tuovat organisaatioon pitkää kokemusta ja vahvaa osaamista myynnistä ja markkinoinnista ohjelmistoalalla.

"Muhosen ja Forssin rekrytoinnit täydentävät hienosti tiimiämme ja syventävät osaamistamme myynnin ja markkinoinnin osalta, iloitsee Mäntylä ja jatkaa: "Alalla eletään vahvaa muutoksen ja uudistumisen aikaa. Varmistaaksemme talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisujemme kilpailukyvyn erityisesti uudessa markkinassa on yhtiössä tehty uudelleenorganisoitumista. Visma Publicin toimitusjohtajana toiminut Jari Kontkanen siirtyy yhtiön sisällä ottaen vastuulleen HRM-liiketoiminnan johtamisen ja Marita Tolvanen henkilöstö- ja taloushallinnon alueiden uusien liiketoimintojen kehittämisen mukaan lukien yritysostot ja kumppanuudet. Jari ja Marita tulevat olemaan avainasemassa yhtiön operatiivisessa toiminnassa ja kehittämisessä. On hienoa jatkaa hyvää yhteistyötä molempien uusien roolien puitteissa."

Lisätiedot:
Juha Mäntylä, toimitusjohtaja, puh. 0400 406 767
Karolina Forss, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Puh. 040 541 2431