Sähköisellä allekirjoituksella tehokkuutta sopimusten ja asiakirjojen käsittelyyn ja allekirjoitukseen

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisussamme, Personec F ESS:ssä, voidaan nyt työsopimuksen laatimisen yhteydessä allekirjoittaa sopimus kaikkien osapuolen osalta helposti sähköisesti Visma Signin avulla. Uusi toiminnallisuus viimeistelee työsopimuksen käsittelyn täysin sähköiseksi, jolloin uuden työntekijän palkkaaminen on nopeaa ja onnistuu etänä. Sähköisessä allekirjoituksessa hyödynnetään vahvaa tunnistautumista, joka tekee sähköisestä allekirjoituksesta turvallista ja luotettavaa. 

Sähköinen allekirjoitus on osa sekä ohjelmistomme vakiotyösopimusprosessia, että muokattavaa prosessiohjausta. Prosessiohjaus varmistaa, että prosessin kaikki vaiheet tulevat hoidetuksi ja nopeuttaa näin prosessin läpimenoa, kun rekrytoivan esimiehen ei tarvitse muistaa mitä tietoja ja tehtäviä prosessiin kuuluu. 

Allekirjoitetut dokumentit säilyvät Visma Signissa ja ovat niin jokaisen allekirjoittajan, kuin organisaation käytettävissä milloin tahansa. Näin tarvittavat tiedot ovat turvattu ja työnantajan saatavilla myös mahdollisissa muutostilanteissa. 

 

Haluatko kuulla lisää Personec F:stä ja sähköisestä allekirjoituksesta? Täytä alla oleva lomake, niin kerromme lisää.