Avalo-maksuliikenneohjelmisto kirjanpito-ohjelmistoon

Säästä aikaa ja yhdistä Avalo-maksuliikenne­ohjelmisto suoraan kirjanpitoosi

8.9.2023

Visma Publicilta saat nyt myös kirjanpito-ohjelmistoon integroitavan AvaloCloud -maksuliikenneohjelmiston. Sen avulla hoidat kaikenlaiset maksurutiinit, jotka voit pitkälti myös automatisoida. Avalo on helppo ja nopea integroida Intime- ja Wintime-ohjelmistoihin, ja se täyttää tiukat Visman tietoturvavaatimukset.

Pilvipalveluna toimiva Avalo yhdistää taloushallinnon järjestelmäsi kaikille pankkitileille yhden käyttöliittymän kautta. Moderni monipankkialusta tarjoaa yhteydet kaikkiin pankkeihin paikallispankeista kansainvälisiin suurpankkeihin.

Ohjelmiston voi ostaa suoraan Visma Publicin myyntiyhteyshenkilöltä, ja sen saa käyttöön nopeasti ja vaivattomasti.

”Tarjoamme Avalon osana kirjanpidon kokonaisratkaisua, ja tilaamalla Avalon meiltä asiakas saa entistä kokonaisvaltaisemman ratkaisun myös maksuliikenteen automatisoimiseksi. Avalon asiantuntijat varmistavat nopean käyttöönoton ja tuotteistetut integraatiot Intimeen ja Wintimeen sujuvoittavat käyttöä”, kertoo Visma Publicin kumppanuuksista vastaava Kiira Kajoskoski.

Kirjanpito-ohjelmassa tehdyt maksuaineistot siirtyvät vaivattomasti Avalon kautta pankkeihin. Avalo mahdollistaa saapuvien viitemaksujen automatisoinnin muuttamalla tiedostot Wintime- ja Intime-ohjelmistoihin sopiviksi.

Mukauta automaatio omiin tarpeisiin sopivaksi

Visma-yhtiöihin kuuluvan AvaloSys Oy:n ratkaisu sisältää kaiken tarpeellisen maksuliikenteen automaatioon, mikä auttaa poistamaan manuaalisia prosesseja. Maksuliikenteen rutiinitehtävät tiedonsiirroista ja aineistomuunnoksista aina tiliöintiin ovat automatisoitavissa pankkitili- ja aineistotasolla. Automaatiotason voi mukauttaa vastaamaan omia erityistarpeita olipa kyseessä maksujen käsittely ja hyväksyntä tai tiliotteen tiliöinti ja viitesuoritusten käsittely.

”Automaation voi sovittaa omiin tarpeisiin sopivaksi. Ostoreskontraan siirretyt ostolaskut synnyttävät maksutiedoston, joka menee Avaloon. Avalossa käyttäjä voi vielä tarvittaessa hyväksyä maksut ennen kuin ne siirtyvät pankkiin. Vastaavasti Avalo noutaa tiliotteet ja viitetapahtumat automaattisesti, ja tarvittaessa myös tiliöi tiliotteet”, Kajoskoski luonnehtii.

Avalon kautta voi tehdä myös manuaalimaksuja, ja niille voidaan lisätä tiliöintitiedot ja liitteitä.

Avalon käyttöliittymä on suunniteltu yksinkertaisuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen. Sen keveys varmistaa sujuvan käyttökokemuksen ja maksuliikenneprosessien vaivattoman hallinnan. Käyttöliittymä antaa vapauden päättää, mitä maksuliikenteen prosesseja automatisoidaan ja mitä käyttäjät kontrolloivat.

”Kokonaisuutena Avalo on moderni ja sitä on helppo käyttää. Maksuliikenteen automatisointi on niin pieni, mutta vaikutuksiltaan merkittävä asia, että se kannattaa ilman muuta tehdä”, Kiira Kajoskoski summaa.

Kiinnostuitko?

Varaa tästä ohjelmistoesittely.

Asiantuntijamme varauskalenteri