Automatiikkaa Kelan korvaushakemusten muodostamiseen

Kelaan toimitettavat hakemukset ja ilmoitukset ovat hoidettavissa palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisumme Personec F:n avulla entistäkin helpommin, sillä jatkossa myös poissaolotiedot siirtyvät Personec F:stä suoraan Tulorekisteriin, jonka tietoja Kela hyödyntää.  Automaation myötä tietojen käsittely nopeutuu ja suoraviivaistuu, kun useita työvaiheita ei jatkossa enää tarvita. 


Erilaisten etuuksien, kuten sairauspäivärahan, kuntoutusrahan, vanhempainpäivärahojen ja perhevapaakorvausten hakeminen edellyttää työnantajalta ilmoituksia Kelaan. Personec F:n avulla ilmoitukset ovat hoidettavissa entistäkin helpommin, sillä jatkossa poissaolotiedot siirtyvät Personec F:stä suoraan Tulorekisteriin, ja ovat näin myös suoraan Kelan hyödynnettävissä. Automaation ansiosta tietojen käsittely nopeutuu ja suoraviivaistuu; useita työvaiheita jää pois ja erikseen toimitettavien dokumenttien määrä vähenee. Automaatio minimoi myös riskit taloudellisilta menetyksiltä, mikäli korvauksia jää hakematta.

 

Haluatko kuulla lisää Personec F -ratkaisustamme ja Kela-ilmoituksiin liittyvästä automatiikasta? Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.