Palkanlaskennan Ferrari odottaa sinua!

Ensimmäiset organisaatiot ovat jo siirtyneet käyttämään uutta Personec F2:ta, milloin sinun organisaatiosi?

Personec F2 tarjoaa modernin ja uudistetun käyttöliittymän palkanlaskennan tietokantaan. Henkilöiden käsittely sujuu nykyistä helpommin ja nopeammin uuden toiminnallisuuden myötä, esimerkiksi tietojen hakemisen osalta ja erilaisten koodistojen ylläpito ja hallinnointi on selkeästi käyttäjäystävällistä ja loogista. Erityisesti näistä ominaisuuksista olemmekin jo saaneet  ilahtunutta palautetta käyttäjäkunnasta.

Kannattaa siirtyä F2 käyttäjäksi - saat samalla kevätsiivouksen F:n mallipohjiin

Suosittelemme siirtymistä Personec F2:n käyttäjäksi myös siitä syystä, että nykyinen Personec F edellyttää työasemalle asennettavaa Java-laajennusta, jonka päivitykset ovat muuttuneet maksullisiksi. Java-laajennusta ei tarvita enää Personec F2 eikä ESS7:n käyttäjille.

Nämä uudet osat Personec F2:sta saat käyttöösi muutaman päivän käyttöönottotyöllä  ja ne sisältyvät ylläpito- ja tukimaksuun. Käyttöönoton yhteydessä tehostetaan järjestelmän toimintaa ja poistetaan vuosien saatossa kertyneitä tarpeettomia henkilöstö- ja palkkatekijöitä sekä päivitetään mallit. Samalla voidaan lisämaksusta arvioida myös eri raporttien ja ajojen tarve sekä tarkistetaan liittymien tietosisällöt.

Voit tilata Personec F2 käyttöönoton samantien täyttämällä yhteystietosi lomakkeeseen. Olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme asiasta tarkemmin.

 Tilaa Personec F2 käyttöönotto