Uusimmat artikkelit Visman blogissa

Miksi pelkän taloushallinto-ohjelmiston hankinta ei riitä?

Järjestelmäkehityshankkeet ovat tunnetusti haastavia. Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että jopa 60 – 80 % hankkeista epäonnistuu tuomaan tavoiteltua tehokkuutta ja lisäarvoa liiketoimintaan.

Taloushallinnon automaation mahdollisuudet, kuinka hyödyntää robotiikkaa ja tekoälyä?

Vieraskynä-bloggaajamme, Taloushallintoliiton johtava asiantuntija Janne Fredman pohtii taloushallinnon automaation mahdollisuuksia ja kehityssuuntia. Paljon puhutusta robotiikasta ja tekoälystä saadaan jo nyt paljon hyötyä taloushallinnossa, mutta mistä lähteä liikkeelle ja kuinka kokonaisvaltaisesta muutoksesta on kyse?

Ohjelmistokehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa, asiakkaiden tarpeista

Ohjelmistotarjonnan kasvaessa ja kehittyessä asiakkaiden kuuntelemisesta on tullut entistä tärkeämpää. Ilman avointa ja aktiivista keskusteluyhteyttä järjestelmien uusissa ominaisuuksissa ja päivityksissä voidaan mennä väärään suuntaan. Me Visma Publicilla olemme on jo pitkään olleet asiakkaidemme pulssilla ja kuunnelleet heidän tuotekehitysehdotuksiaan muun muassa Tutka käyttötapakartoituksen kautta.

Kuntien taloustiedon raportoinnin uudistus on täällä

Kuntien ja kuntayhtymien ulkoinen raportointi on uudistumassa ja käyttöönotot raportoinnin tuottamiseen ovat käynnissä. Kuntatietoraportoinnin uudistamisen tavoitteena on parantaa julkisen hallinnon toiminnallista ja tiedollista yhteentoimivuutta.

Winnerin on helppo hymyillä – Wintimen kehitystä johdetaan asiakkaiden tarpeista

Wintime on tukenut ja tehostanut suomalaisten organisaatioiden taloushallintoa eri sukupolvien tuoteperheillä jo useiden vuosikymmenten ajan. Näihin vuosiin on alan muuttuessa ja kehittyessä kuulunut monenlaisia päivityksiä ja muutoksia, myös järjestelmän toimitustavan näkökulmasta, joista merkittävin lienee siirtyminen omakoneympäristöstä täysin pilvipohjaiseksi SaaS-ratkaisuksi.

3 hyvää syytä liittyä Visma Communityyn

Visma Publicin Community on kaikille ohjelmistokäyttäjillemme tarkoitettu yhteisö, jossa asiantuntijat voivat turvallisesti osallistua ja keskustella ajankohtaisista teemoista. Sen lisäksi, että Community toimii tietokirjastona ja keskustelufoorumina, voivat pääkäyttäjät lähettää sieltä myös palvelupyyntöjä. Mikäli et jo ole Communityn jäsen, ohessa kolme hyvää syytä liittyä mukaan!

Mitä Visma Publicin avainhenkilöt lukevat vapaa-ajallaan? Ota tästä kirjavinkit talteen!

Meillä Visma Publicissa on monia henkilöitä, jotka viettävät vapaa-aikaansa kirjojen parissa. Kirjoiksi valikoituu vaihtelevasti erilaisia työelämää ja liiketoimintaa tukevia opuksia, maailman tai ainakin suomen kirjallisuuden uusia ja vanhoja klassikoita sekä viihdekirjallisuutta. Tässä muutama vinkki, jos kesälukemistosi kaipaa täydennystä.

digitalisaatio automaatio

Koodi on kuntalaisen ystävä – vapauta osaajat kehitystyöhön

Visma Publicin kyselyssä kuntasektorin työntekijöistä vain 38 prosenttia kokee, että digitalisaatiota on osattu hyödyntää tehokkaasti ja oikein. Silti ylivoimainen enemmistö näkee digitalisaatiossa suuria mahdollisuuksia.

Kysely: Noin neljännes kunnissa työskentelevistä työntekijöistä pelkää työnsä puolesta

Suurin osa kunta-alan ammattilaisista uskoo, että kehittyvät digitaaliset palvelut ja järjestelmät toisivat kuntiin tehokkuutta, mutta vain alle puolet kokee, että niitä on osattu hyödyntää tehokkaasti.

Personec F tukee myös organisaation muutostilanteissa

Mikäli palkanlaskentasi hoituu jo Personec F – järjestelmällä, olet varmaan tietoinen sen kattavasta laskenta-automaatiosta, hajautetusta ja virheettömästä tietojensyötöntuesta sekä liittymien ja konversiotapojen monipuolisuudesta. Mutta, tiesitkö palkanlaskentamoottorisi tukevan myös moniasiakasympäristöä?