null

Tapahtumat

Järjestämme erilaisia ajankohtaisiin alan muutoksiin, ohjelmistojen tehokkaaseen käyttöön sekä tuotteidemme ajankohtaisiin kuulumisiin liittyviä tapahtumia ja webinaareja ympäri vuoden.  


Lisäksi olemme mukana alan suurimmissa tapahtumissa, joissa voit tulla tapaamaan asiantuntijoitamme sekä kuulemaan käyttövinkkejä ja ajankohtaisia päivityksiä tuotteistamme ja palveluistamme.  

Tutustu tapahtumiin

null

Koulutukset

Tarjoamme laajan kattauksen ajankohtaisia webinaareja ja verkkokoulutuksia.

Tutustu Wintimen koulutuksiin »

Tutustu Personec F -tuoteperheen koulutuksiin »

Tutustu kaikkiin Visman koulutuksiin »

Blogi

Digitaaliset työkalut sote-uudistuksessa

Digitaaliset työkalut sujuvan sote-uudistuksen kulmakivenä

Sote-uudistuksen tarkoituksena on parantaa peruspalveluita. Käytännössä toteutus tarkoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisen siirtämistä kunnilta hyvinvointialueiden vastuulle. Jotta palvelujen laatu ja jatkuvuus voidaan taata, muutos täytyy toteuttaa ilman häiriöitä esimerkiksi työvuorosuunnittelussa ja palkanmaksussa. Kuinka digitaaliset työkalut voivat tukea sulavaa sote-uudistusta?

Varautuminen sote-uudistukseen

Sote-uudistukseen varautumisessa huomattavia eroja — miten hallinnon tulisi valmistautua muutoksiin?

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistusta ja hyvinvointialueiden perustamista koskeva lainsäädäntö hyväksyttiin kesäkuussa 2021, ja sen on tarkoitus astua voimaan vuonna 2023. Visma Public kysyi sote-uudistukseen valmistautumisesta 106 terveydenhuollon ja sosiaalialan hallintotehtävissä työskenteleviltä henkilöiltä. Millaisin tavoin uudistukseen on jo nyt varauduttu ja mitä ovat ne seikat, joihin hallinnossa tulee kiinnittää erityistä huomioita?

Ohjelmistot sote-uudistuksessa

Sote-hallinnon ohjelmistot tärkeitä, mutta alihyödynnettyjä työkaluja

Sote-uudistuksen myötä uusien hyvinvointialueiden vastuulle siirtyy valtava määrä julkisia palveluita. Lisäksi hyvinvointialueista tulee työnantaja suurelle joukolle työntekijöitä. Tämä on merkittävä muutos, jonka toteuttaminen ilman hallinnollisia häiriöitä on ensiarvoisen tärkeää. Avainasemassa onnistuneessa muutoksessa on ohjelmistojen toimivuus ja luotettavuus.

Uutiset

Asiakkaamme kertovat