null

Tapahtumat

Järjestämme erilaisia ajankohtaisiin alan muutoksiin, ohjelmistojen tehokkaaseen käyttöön sekä tuotteidemme ajankohtaisiin kuulumisiin liittyviä tapahtumia ja webinaareja ympäri vuoden.  


Lisäksi olemme mukana alan suurimmissa tapahtumissa, joissa voit tulla tapaamaan asiantuntijoitamme sekä kuulemaan käyttövinkkejä ja ajankohtaisia päivityksiä tuotteistamme ja palveluistamme.  

Tutustu tapahtumiin

null

Koulutukset

Tarjoamme laajan kattauksen ajankohtaisia webinaareja ja verkkokoulutuksia.

Tutustu Wintimen koulutuksiin »

Tutustu Personec F -tuoteperheen koulutuksiin »

Tutustu kaikkiin Visman koulutuksiin »

Blogi

Miksi pelkän taloushallinto-ohjelmiston hankinta ei riitä?

Järjestelmäkehityshankkeet ovat tunnetusti haastavia. Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että jopa 60 – 80 % hankkeista epäonnistuu tuomaan tavoiteltua tehokkuutta ja lisäarvoa liiketoimintaan.

Taloushallinnon automaation mahdollisuudet, kuinka hyödyntää robotiikkaa ja tekoälyä?

Vieraskynä-bloggaajamme, Taloushallintoliiton johtava asiantuntija Janne Fredman pohtii taloushallinnon automaation mahdollisuuksia ja kehityssuuntia. Paljon puhutusta robotiikasta ja tekoälystä saadaan jo nyt paljon hyötyä taloushallinnossa, mutta mistä lähteä liikkeelle ja kuinka kokonaisvaltaisesta muutoksesta on kyse?

Ohjelmistokehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa, asiakkaiden tarpeista

Ohjelmistotarjonnan kasvaessa ja kehittyessä asiakkaiden kuuntelemisesta on tullut entistä tärkeämpää. Ilman avointa ja aktiivista keskusteluyhteyttä järjestelmien uusissa ominaisuuksissa ja päivityksissä voidaan mennä väärään suuntaan. Me Visma Publicilla olemme on jo pitkään olleet asiakkaidemme pulssilla ja kuunnelleet heidän tuotekehitysehdotuksiaan muun muassa Tutka käyttötapakartoituksen kautta.

Uutiset

Asiakkaamme kertovat