Visma Public palkka- ja henkilöstöhallinto

Palkka-ja Henkilöstöhallinto

Personec F -tuoteperhe on Suomen automatisoiduin palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäratkaisu. Se tarjoaa sinulle työvälineet henkilöstö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon, palkanlaskentaan, loma- ja poissaolotietoihin, osaamisen ja suorituksen johtamiseen sekä matkustuksenhallintaan.

Taloushallinto

Wintime -tuoteperhe on digitaalisen ja automatisoidun taloushallinnon kokonaisratkaisu, joka on kehitetty ammattilaisten kanssa, ammattilaisten tarpeisiin. Se tarjoaa helppokäyttöiset työvälineet niin taloushallinnon ammattilaiselle kuin loppukäyttäjälle.

Ajankohtaiset tapahtumat ja webinaarit 

Talous- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut

Personec F ESS

Olemme asiantuntijana ja kumppanina mukana kuntasektorin hallinnon prosessien tehostamisessa. Personec F henkilöstö- ja palkkahallinnon sekä Wintime taloushallinnon ratkaisuihimme voi tutustua webinaareissamme maaliskuussa.

perjantai 6.3.2020 klo 10 - 11
torstai 12.3.2020 klo 14 - 15
keskiviikko 18.3.2020 klo 10 - 11
tiistai 24.3.2020 klo 14 - 15

 

Taloushallinnon tietoiskut: Tilinpäätös

Olemme suunnitelleet taloushallinnon tietoiskut tukemaan kuntien päättäjiä ja työntekijöitä taloushallinnon eri osa-alueissa. Tilaa tietoiskut ja varmista, että kunnallasi on riittävä talousosaaminen päätöksenteon tukena. Ensimmäisen tietoiskun aiheena on tilinpäätös. 

 18.12.2019

 

Koulutukset 

Visma Publicin tuotekohtaiset koulutukset löytyvät Koulutuskalenterista ja kattavat vuosimaksulliset koulutuspaketit eAkatemian oppimisympäristöstä. 

Tuomme oman panoksemme tulevaisuuden kunnan digitalisointiin

Automatisoimme kunta- ja sotesektorin Palkka-, talous- ja henkilöstöhallinnon

Visma Public Referral Kuopio

Kuopion kaupunki säästää 600 000 € vuodessa

Kuopion kaupunki on vuodesta 2007 lähtien karsinut manuaalisesti tehtävän hallinnollisen työn minimiin Personec F–palkkajärjestelmän automaation ja sähköisen asiointipalvelu ESSin avulla.

Lue lisää

Visma Public Referral Monetra

Monetralla taloushallinnon palvelut toimivat 20% tehokkaammin

Intime -tuoteperhe, jonka avulla Monetra on viimeisen kahden vuoden aikana pystynyt tehostamaan taloushallintopalvelujen tuottamista huomattavasti.

Lue lisää

Visma Public Referral Itä-Savo

Itä-Savon sairaanhoito-
piirissä palkat hoituvat sujuvasti

Palkkojen on tultava ajallaan ja oikein laskettuna. Erityisesti moniammatillisella SOTE -sektorilla tämä aiheuttaa haasteita. Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä luotetaan Personec F- palkkajärjestelmään.

Lue lisää

Visma Public Referral Tampere

Tampereen kaupungilla lomien ja poissaolojen hallinta on helppoa ja nopeaa

Tampereen kaupunki otti käyttöön Personec F ESS –henkilöstöhallinnon sähköiset itsepalvelut ja helpotti sillä monin tavoin työkuormaansa.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

M2

M2 webinaarit 

Ilmoittaudu maksuttomaan matkalaskujärjestelmä M2 webinaariin 21.8. tai 9.10. klo 10. M2 kattaa koko matkalaskujen käsittelyprosessin aina matkasuunnitelmasta tulorekisteriin asti ja sopii niin pienille kuin suurillekin organisaatioille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. 

Henkilöstöjohtamisen työvälineet

Tiedätkö minkälaista osaamista organisaatiossasi on? Tunnistatko organisaation osaamisvajeen, johon tulisi reagoida? Tutustu Personec F OSSin tarjoamiin henkilöstöjohtamisen työvälineisiin maksuttomissa webinaareissamme 4.9., 2.10. tai 13.11. klo 10. 

Personec F2

Personec F2 webinaarit

Miten Personec F2 käyttöönotto tapahtuu ja millaisia hyötyjä se tuo mukanaan sinun työhösi ja organisaatioosi? Ilmoittaudu kuuntelemaan webinaaria, jossa konsulttimme sekä tuotepäällikkömme kertovat käyttöönoton vaiheista ja toiminnallisuuksista, jotka helpottavat päivittäistä työtä. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille.