Oikein mitoitettu toimii paremmin

Kunta-, sote- ja koulutussektorille suunnitellut talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisut ovat ketteriä ja sopivankokoisia, käytännössä koeteltuja ja hyväksi havaittuja, kustannustehokkaita ja kotimaisia.

Ota yhteyttä

 Visma Public palkka- ja henkilöstöhallinto

Palkka-ja Henkilöstöhallinto

Personec F -tuoteperhe on Suomen automatisoiduin palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäratkaisu. Se tarjoaa sinulle työvälineet henkilöstö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon, palkanlaskentaan, loma- ja poissaolotietoihin, osaamisen ja suorituksen johtamiseen sekä matkustuksenhallintaan.

Taloushallinto

Wintime -tuoteperhe on digitaalisen ja automatisoidun taloushallinnon kokonaisratkaisu, joka on kehitetty ammattilaisten kanssa, ammattilaisten tarpeisiin. Se tarjoaa helppokäyttöiset työvälineet niin taloushallinnon ammattilaiselle kuin loppukäyttäjälle.

Koulutukset 

Visma Publicin tuotekohtaiset koulutukset löytyvät Koulutuskalenterista ja kattavat vuosimaksulliset koulutuspaketit eAkatemian oppimisympäristöstä. 

Tuomme oman panoksemme tulevaisuuden kunnan digitalisointiin

Automatisoimme kunta- ja sotesektorin Palkka-, talous- ja henkilöstöhallinnon

Visma Public Referral Kuopio

Kuopion kaupunki säästää 600 000 € vuodessa

Kuopion kaupunki on vuodesta 2007 lähtien karsinut manuaalisesti tehtävän hallinnollisen työn minimiin Personec F–palkkajärjestelmän automaation ja sähköisen asiointipalvelu ESSin avulla.

Lue lisää

Visma Public Referral Monetra

Monetralla taloushallinnon palvelut toimivat 20% tehokkaammin

Intime -tuoteperhe, jonka avulla Monetra on viimeisen kahden vuoden aikana pystynyt tehostamaan taloushallintopalvelujen tuottamista huomattavasti.

Lue lisää

Visma Public Referral Itä-Savo

Itä-Savon sairaanhoito-
piirissä palkat hoituvat sujuvasti

Palkkojen on tultava ajallaan ja oikein laskettuna. Erityisesti moniammatillisella SOTE -sektorilla tämä aiheuttaa haasteita. Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä luotetaan Personec F- palkkajärjestelmään.

Lue lisää

Visma Public Referral Tampere

Tampereen kaupungilla lomien ja poissaolojen hallinta on helppoa ja nopeaa

Tampereen kaupunki otti käyttöön Personec F ESS –henkilöstöhallinnon sähköiset itsepalvelut ja helpotti sillä monin tavoin työkuormaansa.

Lue lisää

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi