Oikein mitoitettu toimii paremmin

Kunta-, sote- ja koulutussektorille suunnitellut talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisut ovat ketteriä ja sopivankokoisia, käytännössä koeteltuja ja hyväksi havaittuja, kustannustehokkaita ja kotimaisia.

 Visma Public palkka- ja henkilöstöhallinto

Palkka-ja Henkilöstöhallinto

Personec F -tuoteperhe on Suomen automatisoiduin palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäratkaisu. Se tarjoaa sinulle työvälineet henkilöstö- ja työsuhdetietojen ylläpitoon, palkanlaskentaan, loma- ja poissaolotietoihin, osaamisen ja suorituksen johtamiseen sekä matkustuksenhallintaan.

Taloushallinto

Wintime -tuoteperhe on digitaalisen ja automatisoidun taloushallinnon kokonaisratkaisu, joka on kehitetty ammattilaisten kanssa, ammattilaisten tarpeisiin. Se tarjoaa helppokäyttöiset työvälineet niin taloushallinnon ammattilaiselle kuin loppukäyttäjälle.
 

Ajankohtaiset tapahtumat Visma Publicilla

Henkilöstöjohtamisen työvälineet -webinaari

Tiedätkö minkälaista osaamista organisaatiossasi on? Tunnistatko organisaation osaamisvajeen, johon tulisi reagoida? Personec tuoteperheen uusin jäsen OSS tarjoaa sinulle oikeat työvälineet henkilöstöjohtamiseen. Tutustu OSSin tarjoamiin työvälineisiin maksuttomassa webinaarissamme 13.3. tai 21.3.

Tutustu uudistettuun Personec F:ään webinaarissa

Personec F2 tarjoaa modernin ja uudistetun käyttöliittymän palkanlaskennan tietokantaan. Tutustu uudistettuun Personec F:ään webinaarissa 19.3. Klo 10-11.

Työvälineet ja palvelut toimivaan ja kustannustehokkaaseen henkilöstöhallintoon 

Järjestämme 11.4. Lahden Sibeliustalolla yhdessä palvelukeskus Provincian kanssa tapahtuman, jossa johdatamme sinut modernin henkilöstö- ja palkkahallinnon tulevaisuuteen ja kustannustehokkaisiin työvälineisiin ja palveluihin.

Webinaari: Uusi käyttöomaisuusohjelmisto Assets

Uusi käyttöomaisuuden joustavaan hallintaan tarkoitettu Assets tarjoaa monipuolisen poistolaskennan yrityksille ja julkisyhteisöille. Se täyttää kirjanpitolain vaatimukset ja sopii myös konserniympäristöön. Lisäksi se toimii apuna budjetoinnissa ja ennustamisessa. Tutustu Assetsin ominaisuuksiin maksuttomassa webinaarissamme 10.4. klo 9.30. 

Henkilöstö- ja taloushallinnon työvälineet ja tulevaisuus 

Tervetuloa 28.5. Kuopion Saana elämyskeskukseen. Järjestämme yhdessä Monetra Pohjois-Savon kanssa tapahtuman, jossa johdatamme sinut modernin henkilöstö- ja taloushallinnon tulevaisuuteen ja kustannustehokkaisiin työvälineisiin ja palveluihin. 

 

Tuomme oman panoksemme tulevaisuuden kunnan digitalisointiin

Automatisoimme kunta- ja sotesektorin Palkka-, talous- ja henkilöstöhallinnon

 

Visma Public Referral Kuopio

Kuopion kaupunki säästää 600 000 € vuodessa

Kuopion kaupunki on vuodesta 2007 lähtien karsinut manuaalisesti tehtävän hallinnollisen työn minimiin Personec F–palkkajärjestelmän automaation ja sähköisen asiointipalvelu ESSin avulla.

Lue lisää

Visma Public Referral Monetra

Monetralla taloushallinnon palvelut toimivat 20% tehokkaammin

Intime -tuoteperhe, jonka avulla Monetra on viimeisen kahden vuoden aikana pystynyt tehostamaan taloushallintopalvelujen tuottamista huomattavasti.

Lue lisää

Visma Public Referral Itä-Savo

Itä-Savon sairaanhoito-
piirissä palkat hoituvat sujuvasti

Palkkojen on tultava ajallaan ja oikein laskettuna. Erityisesti moniammatillisella SOTE -sektorilla tämä aiheuttaa haasteita. Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä luotetaan Personec F- palkkajärjestelmään.

Lue lisää

Visma Public Referral Tampere

Tampereen kaupungilla lomien ja poissaolojen hallinta on helppoa ja nopeaa

Tampereen kaupunki otti käyttöön Personec F ESS –henkilöstöhallinnon sähköiset itsepalvelut ja helpotti sillä monin tavoin työkuormaansa.

Lue lisää
 

Ajankohtaiset artikkelit Visman blogista:

 

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.