Webinaarit verkkokauppiaille

Katso Visma Payn webinaarisarja verkkokauppiaille

Webinaarit verkkokauppiaille

Visma Pay -webinaarisarjassa kuulet verkkomaksamisen asiantuntijaltamme, mitä verkkokauppiaan tulisi tietää maksupalvelulaista ja mitä muutoksia on havaittavissa kuluttajien maksutavoissa verkkokaupassa. Lisäksi kuulet siitä, miten korona on vaikuttanut yritysten verkkoliiketoimintaan.

Verkkomaksusanasto tutuksi: mikä on maksupalvelulaki ja mitä verkkokauppiaan tulisi tietää

Visma Pay -asiantuntijahaastattelun ensimmäisessä osassa keskustellaan verkkomaksuihin liittyvästä termistöstä. Mitä tarkoittavat PSD2, maksupalveludirektiivi ja maksupalvelulaki - ja mitä verkkokauppiaan näistä tulee tietää? Entä mitä ovat SCA, MIT ja CIT? Vaatiiko uusi maksupalvelulaki verkkokauppiaalta toimenpiteitä?

Verkkokaupan maksutavat muutoksessa

Visma Pay toteutti keväällä 2021 tutkimuksen kuluttajien maksutapojen muutoksesta. Mitä mielenkiintoisia havaintoja tutkimuksesta tuli esille? Mitä trendejä tutkimuksesta nousee esille? Entä mitä tarkoittaa R2P tai Request to Pay?

Koronan vaikutukset verkkomaksamiseen

Keväällä 2020 korona pakotti ihmiset etätöihin ja yritykset digiloikkaan. Miten korona ja digiloikka ovat vaikuttaneet yritysten verkkoliiketoimintaan? Entä miten koronan vaikutukset näkyvät verkkomaksamisen näkökulmasta?

LATAA OPAS

Opas verkkokaupan monipuolisen maksupalvelun käyttöön

Oletko perustamassa verkosta tilattavaa palvelua tai verkkokauppaa? Lisää myyntiä ottamalla laajat verkkokaupan maksutavat käyttöön. Tilaa tästä sähköpostiisi maksuton opas, jonka luettuasi tiedät, miten noin 15 eri maksutapaa yhdistävä Visma Pay tekee palvelustasi helpommin ostettavan ja lisäät myyntiä verkossa!

Lataa opas

Täytä tietosi alle ja lähetämme oppaan sähköpostiisi.

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme

vismalogo.pngFI_PA_VP_PCI_DSS_sertifikaatti_400x380.png

Visma Payments Oy

Myynti palvelee arkisin 8-16: 09 3154 2030

Asiakaspalvelu palvelee arkisin 9-16: 09 3154 2037

helpdesk@vismapay.com

Sopimusasiat: compliance@vismapay.com