Verkkokaupan maksutavat asiakkaillesi

Tarjoamalla useita eri maksutapoja verkkokaupassa teet ostamisen asiakkaillesi helpoksi ja saat enemmän myyntiä. Visma Pay tarjoaa kaikki suosituimmat verkkokaupan maksutavat helposti ja turvallisesti.

  • Verkkopankit. Nordea, OP, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken
  • Korttimaksut. Visa, Visa Electron ja Mastercard (American Express ja Diners Club erillisillä sopimuksilla)
  • Mobiilimaksut. MobilePay, Siirto ja Pivo
  • Lasku ja osamaksu. Jousto ja Fellow Lasku, Fellow yrityslasku
Nordea.svg
   

KATSO VIDEOESITTELY

Lisää myyntiä verkossa Visma Payn avulla

Tilaa kaikki verkkokaupan maksutavat jo tänään

Tilaa Visma Pay

Miksi eri maksutapojen tarjoaminen verkkokaupassa kannattaa?

  • Parempi konversio. Yksinkertaisesti tärkein syy tarjota useita eri maksutapoja verkkokaupassa on se, että kun käyttäjä saa valita mieluisan maksutavan, hän myös todennäköisemmin vie ostoprosessin loppuun asti ja muuttuu maksavaksi asiakkaaksi.
  • Käytettävyys. Asiakkaasi arvioivat tuotevalikoimasi lisäksi verkkokauppasi käytettävyyttä, joten tarjoamalla kattavan maksutapavalikoiman parannat näin ollen myös kokonaisasiakaskokemusta.
  • Käyttäjien erilaiset mieltymykset. Ihmiset ovat erilaisia myös maksumieltymyksiltään. Osa haluaa maksaa maksun heti verkkopankissa tai korttimaksulla, osa taas pitää laskuvaihtoehdon tuomasta joustosta ja osa haluaa maksaa vaivattomasti mobiilimaksulla. Visma Pay tarjoaa asiakkaillesi kaikki maksutavat verkkokauppaan.
  • Yhden sopimuksen avulla se on helppoa. Visma Paylta saat käyttöösi kaikki verkkokaupan maksutavat – yhdellä sopimuksella ja ilman aloitusmaksua. Ota yhteyttä, niin etsitään sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

LATAA OPAS

Opas verkkokaupan monipuolisen maksupalvelun käyttöön

OTA YHTEYTTÄ

Autamme mielellämme

vismalogo.png

 

Visma Payments Oy

Myynti: 09 3154 2030

Asiakaspalvelu: 09 3154 2037

helpdesk@vismapay.com

Palvelemme arkisin klo 8-16