Medialle

Etsitkö verkkomaksamisen asiantuntijaa haastateltavaksi tai puhujaksi? Ota meihin yhteyttä!

Etsitkö maksamisen asiantuntijaa haastateltavaksi?

Meiltä löytyy verkkomaksamisen asiantuntija esiintymään tapahtumaasi tai asiantuntijaksi haastatteluun. Lisäksi kuulumme Visma-konserniin, joka työllistää kansainvälisesti 12 000 ohjelmistoalan asiantuntijaa. Teemme myös mielellämme yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, esim. oppilaitokset.

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan yhteistyöstä lisää!

Ota yhteyttä

Mikä on Visma Pay?

Visma Pay eli PayByWay Oy on nopeasti kasvava fintech-alan toimija, jonka vahvuuksiin kuuluu rautainen osaaminen ohjelmistokehityksen ja tietoturvan alalta.

Yritys on perustettu vuonna 2012 ja vuodesta 2013 alkaen PayByWay on tarjonnut ratkaisuja verkkomaksujen välittämiseen. Verkkomaksupalvelu tunnettiin aiemmin nimellä Bambora Payform ja sitä ennen palvelu toimi Maksukaista-nimen alla. Vuonna 2020 käännettiin uusi sivu liiketoiminnassa, kun verkkomaksuratkaisu siirtyi osaksi Visma-konsernia ja tuote tunnetaan nykyään nimellä Visma Pay.

Logo ja graafinen ohjeistus

Alta voit ladata Visma Pay -logot printtiin ja verkkoon sekä graafinen ohjeistuksemme logon käyttöön. Olethan meihin yhteydessä, mikäli tarvitset muita materiaaleja.

 

Lataa Visma Pay logopaketti (.zip) »

Lataa Visma Payn graafinen ohjeistus »

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Haluatko kuulla ensimmäisenä, mitä uutta verkkomaksamisen alalla ja Visma Pay maksupalvelussa tapahtuu? Ota seurantaan sosiaalisen median tilimme.

LinkedIN »

Facebook »

Lue blogikirjoitukset

verkkomaksaminen suomessa

Verkkomaksaminen Suomessa – muutokset ja verkkomaksamisen trendit

Haastattelimme verkkomaksamisen asiantuntijaa, Visma Payn tuotejohtaja Markus Salmista ja selvitimme, miten korona ja sen pakottama digiloikka ovat vaikuttaneet verkkomaksamiseen ja mitä muita trendejä verkkomaksamisen alalla on pinnalla juuri nyt.

Ota yhteyttä

vismalogo.png

 

PayByWay Oy

Myynti: 09 3154 2030

Asiakaspalvelu: 09 3154 2037

helpdesk@vismapay.com

Palvelemme arkisin klo 8-16