Visma Payn kumppanuusohjelma

Visma Pay kumppanuusohjelman tavoitteena on auttaa kumppaneitamme sekä heidän asiakkaitaan menestymään liiketoiminnassaan. Asiantuntijamme ovat tukenasi arjen kaikissa käänteissä, jotta sinä voit kumppanina keskittyä erityisosaamiseesi. Ohjelmaan liittyminen on täysin maksutonta.

 

Materiaalit myyntisi tueksi

Tutustu kumppaneiden materiaalipankkiin, jota voit käyttää myyntisi tukena. Löydät ohjeet, oppaat sekä Visma Pay maksutapabannerit ja logot kätevästi yhdestä paikasta. Materiaalien avulla tarjoat asiakkaillesi arvokasta lisätietoa Visma Pay -maksupalvelusta. 

 

Tutustu materiaalipankkiin

Johku – lisäarvoa asiakkaille oikean maksupartnerin avulla

Johkun ja Visma Payn yhteistyö alkoi, kun Johku etsi jaettujen kauppiaiden konseptiin maksunvälittäjää, joka pystyi tarjoamaan heidän tarpeitaan vastaavan toimintamallin. Visma Payn tarjoama maksupalvelu oli ainoa, joka pystyi tämän toteuttamaan.

Me näemme yhteistyön Visma Payn kanssa ensisijaisesti strategisena kumppanuutena, jossa yhdessä mahdollistetaan kauppiaille uudenlaiset toimintamallit ja yhteistyömalli.

Sami Hänninen CEO, Johku

Visma Payn kumppaneita

Haluatko liittyä Visma Payn kumppaniksi? Lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai lähetä meille sähköpostia partner@vismapay.com.

Kumppanitiimi apunasi

Visma Payn kumppanitiimi auttaa sinua kaikissa kysymyksissä. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerromme lisää kumppaniohjelman hyödyistä!

partner@vismapay.com
09 3154 2030

Jukka-Pekka Neuvonen, Senior Partner Sales Manager

vismalogo.png

 

Visma Payments Oy

Myynti: 09 3154 2030

Asiakaspalvelu: 09 3154 2037

helpdesk@vismapay.com

Palvelemme arkisin klo 8-16