Hyödynnä automaatiota viranomaisraportoinnissa

Ota yhteyttä

Hyödynnä automaatiota viranomais-raportoinnissa

Ota yhteyttä
viranomaisraportointi kostuu manuaalisista työvaiheista

Säästä aikaa ja vältä virheitä

Visma.net AutoReport vähentää viranomaisraportointiin liittyviä manuaalisia työvaiheita ja niihin liittyviä inhimillisiä virheitä.

Miten ohjelmisto toimii?

Voit lähettää ALV- ja työnantajasuoritusten viranomaisilmoituksia Visma.net AutoReportin kautta Verohallintoon. Ohjelmistossa näet, milloin aineistot on lähetetty ja mikä on lähetysten tila. Ohjelmiston avulla voit varmistaa ja seurata, että yrityksesi viranomaisilmoitukset on toimitettu oikeaan aikaan.

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto Visma.net

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.