Hyödynnä automaatiota viranomaisraportoinnissa

Ota yhteyttä

Hyödynnä automaatiota viranomais-raportoinnissa

Ota yhteyttä
viranomaisraportointi kostuu manuaalisista työvaiheista

Säästä aikaa ja vältä virheitä

Visma.net AutoReport vähentää viranomaisraportointiin liittyviä manuaalisia työvaiheita ja niihin liittyviä inhimillisiä virheitä.

Miten ohjelmisto toimii?

Voit lähettää ALV- ja työnantajasuoritusten viranomaisilmoituksia Visma.net AutoReportin kautta Verohallintoon. Ohjelmistossa näet, milloin aineistot on lähetetty ja mikä on lähetysten tila. Ohjelmiston avulla voit varmistaa ja seurata, että yrityksesi viranomaisilmoitukset on toimitettu oikeaan aikaan.

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Lähetä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.