Verkkolaskut - paperilaskujen aika on ohi

Ota yhteyttä

Verkkolaskut - paperilaskujen aika on ohi

Ota yhteyttä
verkkolaskut kätevästi palveluna

Paperilaskuista verkkolaskuihin

Visma.net AutoInvoice on verkkolaskupalvelu, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa yritysten välisiä verkkolaskuja (B2B), tulostaa myyntilaskut tulostuspalvelussa sekä tarvittaessa muodostaa paperisista ostolaskuista verkkolaskut skannauspalvelussa.

  • Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto B2B
  • Tulostuspalvelu
  • Skannauspalvelu

Verkkolaskutuksen hyödyt

Vastaanottaja
  • Ei paperilaskujen skannaamista
  • Ei manuaalista tietojen syöttämistä
  • Virheetön prosessi (eräpäivät, laskujen numerot, summat, jne. oikein)
Lähettäjä
  • Ei enää laskujen tulostamista, liitetiedostojen lähettämistä tai sähköpostilaskutusta
  • Parempi hallittavuus - sähköiset laskut ovat jäljitettävissä ja seurattavissa
  • Laskujen tiedot on luettavissa sähköisesti vastaanottajan ohjelmistoon
  • Tyytyväisemmät asiakkaat

INSPIROIVAA LUKEMISTA VERKKOLASKUISTA

Opas: Verkkolaskujen hyödyt ja käyttöönotto

Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto tulee yritykselle monessa mielessä edulliseksi verrattuna paperilaskujen käsittelyyn. Verkkolaskuihin siirtyminen on puolestaan niin helppoa, että yhdenkään yrityksen ei kannataisi nykyään käsitellä enää paperilaskuja. Lue oppaasta miksi yrityksen kannattaa siirtyä vekkolaskutukseen ja mitä se vaatii.

Lataa opas

Blogi: Postin korottaessa hintoja, verkkolaskutus on viisaan valinta

Helsingin Uutiset uutisoi huhtikuun alussa, että Posti korotti jälleen kerran kirjeiden lähetyshintoja. Korotus oli jo kolmas reilun vuoden sisällä. Missä mahtaa mennä hintakatto? Ja miten monta korotusta on odotettavissa seuraavan 3kk, 6kk ja 12 kk aikana?

Lue blogi

Artikkeli: 4 askelta ostolaskujen paperittomaan käsittelyyn

Paperisten ostolaskujen käsittelyyn, hyväksyntään ja arkistointiin kuluvia resursseja pystytään säästämään tietojärjestelmiä hyödyntämällä. Tässä artikkelissa esittelemme neljän askelman polun paperisten ostolaskujen muuttamiseksi verkkolaskuiksi.

Lue artikkeli

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto Visma.net

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.