Reaaliaikaisella tiedolla johtaminen

Ota yhteyttä

Reaaliaikaisella tiedolla johtaminen

Ota yhteyttä
tiedolla johtaminen

Johda yritystäsi oikean tiedon avulla

Visma.net Insights -ohjelmiston avulla pystyt seuraamaan yrityksesi liiketoimintaa vaivattomasti. Automatisoitu tiedonkeruu mahdollistaa sen, että voit käyttää tietoa ymmärryksen luomiseen ja unohtaa numeroilla pelaamisen. Insightsissa kaikki yrityksesi tärkeät tunnusluvut ovat yhdessä paikassa, mikä auttaa sinua näkemään yrityksesi todellisen tilan.

Datan analysointi

Yrityksen taloushallinto-ohjelmisto pitää sisällään arvokasta tietoa. Visma.net Insights -ohjelmiston avulla data voidaan muuttaa visuaaliseen ja helposti ymmärrettävään muotoon.

Omat tunnuslukumittarit

Visma.net Insights -ohjelmisto tarjoaa paljon valmiita tunnuslukuja, joita voit jatkojalostaa, ja joista voit rakentaa mittaristoja yrityksesi tarpeiden pohjalta.

Reaaliaikainen tieto

Yritykset tarvitsevat näkyvyyden taloudelliseen tilaansa reaaliajassa. Ajantasaisen tilanteen pohjalta liiketoiminnan johtaminen ja päätösten tekeminen on parempaa.

Koko organisaatio hyötyy 

Voit helposti jakaa haluamasi tunnuslukutiedot koko organisaatiollenne ymmärrettävillä mittaristoilla. Näin tietoon pohjautuvien päätösten tekeminen voi levitä koko organisaationne toimintatavaksi.

Raportit kulkevat mukana

Mittaristot ovat käytettävissäsi matkapuhelimella, selaimella sekä tabletilla. Visma.net Insights -ohjelmiston graafiset esitykset skaalautuvat hyvin kaikille päätelaitteille.

Hyödyt käyttöön jo tänään

Moduulin käyttöönotto on lähes automaattista, eikä vaadi IT-osaston apua. Visma.net Insights muuttaa raakadatan helposti ymmärrettävään visuaaliseen muotoon.

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Informatiiviset oppaat käyttöösi

Blogi: Mikä on olennaista BI:n hyödyntämisessä PK-yrityksissä?

Liiketoimintatiedon tehokkaan hyödyntämisen kannalta avainasemassa ovat yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä sekä pk-yrityksen tarpeisiin sopiva BI-työkalu. Mikä antaa pk-yritykselle parhaat lähtökohdat liiketoimintatiedon hyödyntämiselle?

Lue blogi

Opas: Liiketoimintatiedon ja BI:n hyödyntäminen pk-yrityksissä

Miten pk-yritys voi hyödyntää liiketoimintatietoaan? Tutustu, miksi myös pk-yritysten kannattaa panostaa liiketoimintatiedon hakemiseen ja analysointiin sekä nappaa konkreettisia vinkkejä liiketoimintatiedon hyödyntämiseen.

Lataa opas

 

Opas: Dashboardit liiketoiminnan johtamisessa

Menestyvä johto tietää, että paras keino parantaa jotain on alkaa mittaamaan sitä. Perinteisesti KPI-mittareiden rakentaminen ja päivittäminen on kuitenkin vaatinut paljon aikaa ja työtä, esimerkiksi Excelissä. Tässä pikaoppaassa kerrotaan, miten saavutat kilpailukykyä tuomalla reaaliaikaiset visuaaliset mittaristot yrityksen operatiivisen päätöksenteon tueksi.

Lataa opas

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. 010 75 62 990

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.