Johda yritystäsi oikean tiedon avulla

Visma.net Insights -ohjelmiston avulla pystyt seuraamaan yrityksesi liiketoimintaa vaivattomasti. Automatisoitu tiedonkeruu mahdollistaa sen, että voit käyttää tietoa ymmärryksen luomiseen ja unohtaa numeroilla pelaamisen. Insightsissa kaikki yrityksesi tärkeät tunnusluvut ovat yhdessä paikassa, mikä auttaa sinua näkemään yrityksesi todellisen tilan.

Datan analysointi

Yrityksen taloushallinto-ohjelmisto pitää sisällään arvokasta tietoa. Visma.net Insights -ohjelmiston avulla data voidaan muuttaa visuaaliseen ja helposti ymmärrettävään muotoon.

Omat tunnuslukumittarit

Visma.net Insights -ohjelmisto tarjoaa paljon valmiita tunnuslukuja, joita voit jatkojalostaa, ja joista voit rakentaa mittaristoja yrityksesi tarpeiden pohjalta.

Reaaliaikainen tieto

Yritykset tarvitsevat näkyvyyden taloudelliseen tilaansa reaaliajassa. Ajantasaisen tilanteen pohjalta liiketoiminnan johtaminen ja päätösten tekeminen on parempaa.

Koko organisaatio hyötyy 

Voit helposti jakaa haluamasi tunnuslukutiedot koko organisaatiollenne ymmärrettävillä mittaristoilla. Näin tietoon pohjautuvien päätösten tekeminen voi levitä koko organisaationne toimintatavaksi.

Raportit kulkevat mukana

Mittaristot ovat käytettävissäsi matkapuhelimella, selaimella sekä tabletilla. Visma.net Insights -ohjelmiston graafiset esitykset skaalautuvat hyvin kaikille päätelaitteille.

Hyödyt käyttöön jo tänään

Moduulin käyttöönotto on lähes automaattista, eikä vaadi IT-osaston apua. Visma.net Insights muuttaa raakadatan helposti ymmärrettävään visuaaliseen muotoon.

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Informatiiviset oppaat käyttöösi

Blogi: Työntekijälle räätälöitävät dashboardit ERP:issä

Toiminnanohjausohjelmisto on yrityksen liiketoiminnan kannalta kriittinen työkalu, joka kertoo reaaliaikaisen tilannekuvan yrityksen taloudesta ja eri toiminnoista. Työntekijän kannalta tärkeintä on, että juuri hänen roolilleen oleellinen tieto on helposti ja nopeasti omaksuttavissa.

Lue blogi

Opas: Liiketoimintatiedon ja BI:n hyödyntäminen pk-yrityksissä

Miten pk-yritys voi hyödyntää liiketoimintatietoaan? Tutustu, miksi myös pk-yritysten kannattaa panostaa liiketoimintatiedon hakemiseen ja analysointiin sekä nappaa konkreettisia vinkkejä liiketoimintatiedon hyödyntämiseen.

Lataa opas

 

Opas: Dashboardit liiketoiminnan johtamisessa

Menestyvä johto tietää, että paras keino parantaa jotain on alkaa mittaamaan sitä. Perinteisesti KPI-mittareiden rakentaminen ja päivittäminen on kuitenkin vaatinut paljon aikaa ja työtä, esimerkiksi Excelissä. Tässä pikaoppaassa kerrotaan, miten saavutat kilpailukykyä tuomalla reaaliaikaiset visuaaliset mittaristot yrityksen operatiivisen päätöksenteon tueksi.

Lataa opas

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. +358 10 7562 988 (8,4snt/min + pvm)

Ohjelmiston käyttöön liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä sovellustukeen.

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi