Visma.net Taloushallinto - Sähköinen taloushallinnon ohjelma

 Visma.net Taloushallinnon avulla automatisoit ja tehostat tärkeät taloushallinnon prosessit.

Aktivoi maksuton koekäyttö!

Reaaliaikaiset tiedot aina kätesi ulottuvilla

Visma.net Financials on moderni ja joustava taloushallinnon ohjelma, joka automatisoi ja tehostaa yrityksesi tärkeät taloushallinnon prosessit. Yhteisessä ohjelmassa jokaisella käyttäjällä on samanaikaisesti samat tiedot käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.

Voimmeko auttaa? Ota yhteyttä!

Ajastettavat raportit

Visma.net Financials -ohjelmassa voit ajastaa tärkeät raportit lähtemään valitsemillesi henkilöille haluamanasi ajankohtana. 

Käyttäjän dashboard

Kirjautuessasi sisään ohjelmaan, näet aloitusnäytöltä yhdellä vilkaisulla työsi kannalta keskeisimmät ja ajankohtaisimmat tiedot.

Valuuttakäsittely

Visma.netin taloushallinto-ohjelmalla voit ostaa ja myydä eri valuutoissa ja ohjelma huolehtii, että valuutat konvertoituvat kirjanpitoon oikein. 

Automaatio

Laskujen käsittelyn automatisoinnilla säästät aikaa, rahaa ja resursseja. Ohjelmisto hoitaa lähtevien ja saapuvien maksujen sekä tiliraportoinnin käsittelyn automaattisesti.

Raportointi ja analysointi

Hyödynnä reaaliaikaista tietoa ja graafisia tunnuslukuja sekä mittaristoja päätöksenteon apuna. Porautumisten ja kyselyiden avulla poraudut hetkessä tietojen lähteisiin.

Mobiililaitteet

Matka- ja kululaskujen käsittely, ostolaskujen hyväksyminen sekä yrityksen tunnuslukujen ja palkkaerittelyjen tarkastelu hoituu kätevästi mobiililaitteilla silloin kun sinulle sopii.

 

Visma.net Financials - Taloushallinnon ohjelmisto

Visma.net sähköinen taloushallinto pähkinänkuoressa

 

Pankkiyhteys

Visma.net AutoPay hoitaa suoraan ja automaattisesti mm. reskontramaksujen ja palkkojen lähettämisen sekä tiliraportoinnin vastaanottamisen.

Verkkolaskut

Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelulla voit lähettää ja vastaanottaa yritysten välisiä verkkolaskuja (B2B), tulostaa myyntilaskut tulostuspalvelussa sekä muodostaa paperisista ostolaskuista verkkolaskut skannauspalvelussa.

Ostolaskujen kierrätys

Visma.net Approval tarjoaa tehokkaan tavan osto-, matka- ja kululaskujen hyväksyntään selaimen kautta tai Visma Manager -mobiilisovelluksella.

Viranomaisraportointi

Voit lähettää ALV- ja työnantajasuoritusten viranomaisilmoituksia Visma.net AutoReportin kautta Verohallintoon.

Tiliotekäsittely

Visman AutoPay-palvelu hakee tiliotteet ajastetusti suoraan järjestelmään, jossa ne on nopea käsitellä. Viitteelliset suoritukset kirjautuvat automaattisesti oikeille tapahtumille.

Automatisoitu kirjanpito

Kun asiakkaiden, toimittajien ja tuotteiden taakse on asetettu kirjanpidon tilit,
ohjelmisto tekee kirjanpidon tositteet hyväksytyiltä laskuilta suoraan.

Maksukehoitukset

Näkymä erääntyneisiin laskuihin ja jo toimitettuihin maksukehoitteisiin.
Valmistele maksukehoitukset ja hae maksutiedot Autopaysta.

Myyntisaamisten valvonta

Näe, mitä laskuja asiakkaalle on lähetetty ja poraudu tarkastelemaan, mitä
laskuja on maksamatta.

 

 

Huomautus- ja perintäpalvelu

Visma.net perintäpalvelu vastaa huomautusten lähettämisestä ja perintätoimenpiteiden toteuttamisesta.

Vyörytykset

Saa selkeä näkymä yrityksen toimintojen kannattavuuteen jakamalla ja kohdistamalla kustannukset niiden oikeille kustannuspaikoille.

Jaksotukset

Visma.net Financials mahdollistaa taloushallinnon tapahtumien älykkään jaksottamisen. Valitse laskulle oikea jaksotus, niin ohjelmisto kirjaa tapahtumat oikeille tilijaksoille.

 

Maksuttomat taloushallinnon sisällöt käytettävissäsi 

Opas: 5 askelta sähköiseen taloushallintoon

Tässä oppaassa esitellään miten sähköiseen taloushallintoon siirtyminen tapahtuu ja mitkä ovat yrityksen tärkeimpiä tehtäviä muutoksen aikana. Parhaan hyödyn tästä oppaasta saavat ne yritykset, jotka vielä harkitsevat oman taloushallintonsa tai sen eri osien sähköistämistä.

Lue opas

Artikkeli: Talousjohtaja on ERP-projektin avainpelaaja

Toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on aina iso projekti koko yritykselle, mutta erityisen tärkeä projekti se on yrityksen talousjohtajalle. Tiedätkö jo, mikä on talousjohtajan rooli ERP-projektin aikana? Entäpä oletko tietoinen siitä, miten ERP-järjestelmä lopulta helpottaa talousjohtajan arkea?

Artikkeli: Näin arvioit taloushallintosi nykytilaa

Ennen uuden taloushallinto-ohjelmiston hankintaa, on yrityksessä ensin pysähdyttävä kartoittamaan oman taloushallintoprosessin nykytilannetta. Tästä artikkelista saat vinkkejä, mistä eri osa-alueista omaa taloushallintoprosessia olisi syytä tarkastella.

Lue artikkeli

 

Pilveen kehitetty moderni taloushallinto-ohjelma

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. +358 10 7562 988 (8,4snt/min + pvm)

Ohjelmiston käyttöön liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä sovellustukeen.

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi