Taloushallinto - Oikea tieto oikeaan aikaan

Ota yhteyttä

Taloushallinto - Oikea tieto oikeaan aikaan

Ota yhteyttä

taloushallinto ja taloushallinnon ohjelmistot

Reaaliaikaiset tiedot aina käytettävissäsi

Visma.net Financials on moderni ja joustava taloushallinnon ohjelma, joka automatisoi ja tehostaa yrityksesi tärkeät taloushallinnon prosessit. Tämä pilvessä pyörivä ohjelma skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaisesti ja tuo yrityksesi tärkeät tiedot reaaliajassa käyttöösi.

Automaatio

Laskujen käsittelyn automatisoinnilla säästät aikaa, rahaa ja resursseja. Osto- ja myyntilaskut voidaan käsitellä paperittomasti verkkolaskuina. Ostolaskujen hyväksyntä ja tarkastus voidaan tehdä nettiselaimessa tai mobiilisovelluksella.

Raportointi ja analysointi

Hyödynnä reaaliaikaista tietoa ja graafisia tunnuslukuja päätöksenteon apuna. Raporttien lisäksi graafiset mittaristot auttavat sinua pysymään ajan tasalla. Porautumisten ja kyselyiden avulla pureudut hetkessä tietojen lähteisiin.

Mobiililaitteet

Mobiililaitteilla työskentely on joustavaa. Voit käsitellä matka- ja kulukuitteja, hyväksyä laskuja, tarkastella yrityksen tunnuslukuja tai omia palkkaerittelyjäsi. Kaikki tieto on reaaliaikaista ja käytettävissäsi ajasta ja paikasta riippumatta.

Integraatiot

Voit integroida Visma.netin eri toimialojen ohjelmistoihin. Nykyaikaisilla integraatioilla saat saumattomasti toimivan kokonaisuuden. Aloita tutustumalla kumppaniemme tarjoamiin ratkaisuihin.

Pankkiliikenne

Ohjelmisto hoitaa lähtevien ja saapuvien maksujen sekä tiliraportoinnin käsittelyn automaattisesti. Näin ollen työaikaasi säästyy ja voit keskittyä hoitamaan tuottavampia työtehtäviä. 

Yhteinen järjestelmä

Sähköisessä järjestelmässä reaaliaikaiset tiedot ovat heti saatavillasi. Yhteinen järjestelmä mahdollistaa lisäksi sen, että jokaisella käyttäjällä on samanaikaisesti samat tiedot käytettävissä.

Visma.net Financials - Taloushallinnon ohjelmisto

Pilveen kehitetty moderni taloushallinto-ohjelma

Visma.net Financials on skaalautuva taloushallinnon ohjelma kasvavaan liiketoimintaan. Ohjelma automatisoi yrityksen taloushallinnon prosesseja ja työvaiheita; kirjanpitoa, laskujen  käsittelyä, ostolaskujen kierrätystä, raportointia ja monia muita toimintoja. Voit myös itse automatisoida erilaisia rutiinitehtäviä, esimerkiksi ajastamalla pankin tiliotteiden tai viitesiirtojen käsittelyn.  

Katso videolta, miten Visma.net Financials auttaa sinua säästämään työaikaa ja tehostamaan liiketoimintaasi.

Maksuton opas: Pilvi vai On-Premise ERP?

Oletko hankkimassa ERP-järjestelmää ja valittavanasi on pilvi tai On-Premise -ohjelmisto? Miten nämä kaksi mallia eroavat toisistaan? Entä mitkä ovat pilviohjelmiston vahvuudet ja heikkoudet? Tässä oppaassa käydään läpi pilvi ja On-Premise -ohjelmistojen eroja ja autetaan lukijaa ymmärtämään pilvipalvelujen tarjoamat mahdollisuudet oman yrityksen osalta.

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto Visma.net

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.