Pankkiyhteys

Ota yhteyttä

Pankkiyhteys

Ota yhteyttä
turvallinen pankkiyhteys Visma.netiltä

Turvalliset ja nopeat pankkiyhteydet

Visma.net AutoPay hoitaa mm. reskontramaksujen ja palkkojen lähettämisen sekä tiliraportoinnin vastaanottamisen suoraan ja automaattisesti Visma.net Taloushallinto -ohjelmistossa tai muussa käytössäsi olevassa ja integroidussa Visman taloushallinto-ohjelmistossa. Tiiviisti integroitujen ohjelmistojen avulla säästät kassanhallintaan kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Automaation hyödyt

Visma.net AutoPay on jatkuvasti pilvessä toimiva ohjelmisto, joka nopeuttaa kassanhallintaa ja poistaa manuaalisia työvaiheita. Ohjelmiston tarjoamat hyödyt:

  • Lähteviä maksuja voidaan hallita ja tarkastella yhdessä näkymässä.
  • Manuaalisen työn määrä pienenee merkittävästi.
  • Saadut suoritukset täsmätään automaattisesti avoimiin laskuihin.
  • Voit hyväksyä maksut joko reskontrassa tai Visma.net AutoPayssä tai molemmissa.
  • Ohjelmisto päivittää itsensä automaattisesti.

Miten ohjelmisto toimii?

Visma.net AutoPay lähettää maksut ja vastaanottaa tiliraportoinnin pankeista hyödyntäen käytössäsi olevaa Visman taloushallinto-ohjelmistoa. Pankkiaineistot lähetetään ja vastaanotetaan tausta-ajoina automaattisesti.

Visma.net ERP -ohjelmistossa AutoPay lähettää automaattisesti maksut, jotka vastaavat avoimia laskuja. Käyttäjän tarvitsee ainoastaan huolehtia niistä transaktioista, joita ohjelmisto ei kykene liittämään avoimiin laskuihin.

Avaintoiminnot:

  • Visma.net AutoPay lähettää ja vastaanottaa pankkiaineistoja jatkuvasti
  • Lähtevät maksut ovat nähtävissä ja hallittavissa yhdessä näkymässä.
  • Voit määrittää maksujen hyväksyjät, joiden on hyväksyttävä maksut, ennen kuin ne lähetetään pankkiin. Maksuliikenne voidaan lisäksi suojata kaksivaiheisella tunnistautumisella.

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Lähetä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.