Moderni palkanlaskentaohjelma

Ota yhteyttä

Moderni palkanlaskenta-
ohjelma

Ota yhteyttä
palkanlaskenta

Helppokäyttöinen ja moderni palkkaohjelma

Visma Payrollista löydät kaiken olennaisen, mitä tarvitset palkanlaskennassa. Suosittelemme sitä osana Visma.netiä tai erillisratkaisua hakeville yrityksille. Visma Payroll tukee 1.1.2019 voimaan astunutta Tulorekisteriä.

Helppo käyttää missä ja milloin vain

Visma Payroll toimii selaimella, joten se on ulottuvillasi, kun käytössäsi on internet-yhteys. Selkeä ja moderni käyttöliittymä tekee ohjelmiston käytöstä mukavaa. Voit käyttää Visma Payrollia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Reaaliaikaista palkkaraportointia

Säästä aikaa selkeiden, reaaliaikaisten raporttien avulla. Lomaraportoinnilla saat näkyvyyden työntekijöiden ansaitsemiin ja pitämiin lomiin sekä yrityksen loma-palkkavelkaan. Raporteilla voit porautua tapahtumatasolle saakka.

Minimoi manuaalisen työn määrää

Mallipohja- ja vakiotietoja hyödyntämällä automatisoit manuaalisia työvaiheita. Seurantakohde- ja sivukulumäärityksillä tuotat tarkempaa tietoa palkkakuluista yrityksesi taloushallintoon. Maksatus onnistuu myös Visma.net AutoPayn kautta.

Päällimmäinen tarpeemme oli saada kirjanpidon tositteet siirtymään oikealla tavalla taloushallintojärjestelmään. Palkanlaskenta tuli sujuvammaksi joustavalla pilviohjelmistolla.

Perustiedot

Työskentele vieläkin tehokkaammin ja hyödynnä mm. joustavat palkkalaji- ja palkkatunnusmääritykset, laskenta- ja tiliöintisäännöt, sekä palkkataulukoiden käsittely. 

Palkanlaskenta

Avaa jaksoja henkilöittäin tai ryhmittäin. Hyödynnä vakioita, generoi poissaolotapahtumia tai tuo tapahtumia ulkopuolisesta järjestelmästä. Palkkojen laskenta tapahtuu aina, kun muutoksia tehdään.

Raportointi

Käytettävissäsi ovat kattavat perusraportit, sähköinen viranomaisraportointi (1.1.2019 alkaen tuki tulorekisteri-ilmoittamiselle) sekä mobiilipalkkalaskelmat. Tee kirjanpitoviennit Visma.net taloushallintoon tai siirtona muita taloushallinnon järjestelmiä varten.

Selkein hyöty Visma Payrollissa on ollut sähköinen palkkaerittely. Palkansaajat saavat oman palkkaerittelynsä sähköpostiin salasanalla suojattuina. Työaikaani säästyy joka kuukausi arviolta 1,5–2 tuntia, kun minun ei enää tarvitse laittaa palkkaerittelyitä kirjekuoriin sekä jakaa tai postittaa niitä.

Henkilötiedot

Saat monipuoliset henkilö- ja työsuhdetietoihin liittyvät näkymät käyttöösi. Lisäksi näet historiatietoja, kuten esim. palkkahistorian ja henkilöiden lomapäiväkertymät lomavuosittain.

Muut toiminnot

Pääset hyödyntämään myös palkanlaskennan muita toimintoja, esim. palkkojen korotusajoja, kta-laskentaa, verokorttien suorasiirtoja, tietojen tuonteja, sekä poissaolorekisteriä.

Käyttöönotto

Ohjelmiston käyttöönotto ja käytön opettelu onnistuvat helposti. Selainpohjaisen ohjelmiston ansiosta erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita, joten käytössäsi on aina uusin versio.

Jokaisen tukipyynnön ratkettua, kysymme asiakkailtamme palautetta käyttäen NPS (Net Promoter Score) -menetelmää. Visma Payrollin vuoden 2017 keskiarvo oli +74 ja vuoden viimeisten kuukausien keskiarvo täydet +100. Suuri kiitos asiakkaillemme upeasta palautteesta! 

Visma Payroll

Visma Payroll ja mobiilipalkkalaskelmat

Visma Payroll -ohjelmiston palkkalaskelmat voidaan välittää palkansaajille yhdellä kertaa niin selainpohjaiseen Visma.net Payslip -palveluun kuin Visma Employee -mobiilisovellukseen. Palkansaaja voi henkilökohtaisilla tunnuksillaan käyttää molempia tai vain toista palvelua.

Miten saat Visma.net Payslipin käyttöön?

Mobiilipalkkalaskelmat aktivoidaan käyttöön Visma Payroll-ohjelmassa pääkäyttäjän toimesta, jonka jälkeen palkansaaja aktivoi käyttäjätunnuksensa palveluihin. Mobiilisovellus on ladattavissa sovelluskaupoista (Android, iOS).

Lukuvinkkejä tulorekisteristä ja palkkaohjelmasta

Blogi: Paikoillanne, Valmiit, Tulorekisteri!

Tällä hetkellä ei voi olla törmäämättä tulorekisteritietoon ja -keskusteluihin. Tulorekisteri tulee käyttöön 2019 alusta, joten valmisteluiden ja perehtymisen tulisi olla yrityksissä jo käynnissä. Tietoa on paljon tarjolla ja tekemistä riittää mutta mihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota?

Lue blogi

Blogi: Onko Tulorekisteri (Katre) jo To Do -listallasi?

Miltä kuulostaa vuodenvaihde ilman palkkojen vuosi-ilmoitusrumbaa? KATRE eli Kansallinen tulorekisteri vilahtelee uutisotsikoissa. Kyse on isosta muutoksesta, johon on tärkeää tutustua ja valmistautua hyvissä ajoin.

Lue blogi

Vinkit palkanlaskenta-
ohjelman hankintaan

Haluatko helpottaa palkanlaskijan työtä tai parantaa palkanlaskennan raportointia? Oletko ajatellut palkanlaskentaohjelman hankintaa, mutta käyttöönotolle ei tunnu löytyvän aikaa? Opas kertoo, millainen on hyvä palkanlaskentaohjelma ja mitä kannattaa huomioida ohjelmaa hankkiessa.

Lataa opas

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. 010 75 62 990

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Tulorekisteri-yhteensopiva tuote

1.1.2019 käyttöön otettava Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka korvaa palkkojen vuosi-ilmoitukset Verohallinnolle, työeläkelaitoksille, työttömyysvakuutusrahastolle ja työtapaturmavakuuttajille. Jatkossa tiedot annetaan yhdellä ilmoituksella yhteen keskitettyyn rekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten.

Toteutamme Tulorekisterin vaatimat muutokset tuotteeseen panostaen asiakkaiden prosessien tehostamiseen ja mahdollistettu automaattinen ilmoittaminen rajapintojen kautta. Toteutukset mahdollistavat uusien nopeiden ilmoitusaikataulujen noudattamisen ja ilmoitusten teon helppouden isoillakin massoilla.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.