Moderni palkanlaskentaohjelma

Ota yhteyttä

Moderni palkanlaskenta-
ohjelma

Ota yhteyttä
palkanlaskenta

Helppokäyttöinen ja moderni palkkaohjelma

Visma Payrollista löydät kaiken olennaisen, mitä tarvitset palkanlaskennassa. Suosittelemme sitä osana Visma.netiä tai erillisratkaisua hakeville yrityksille.

Helppo käyttää missä ja milloin vain

Visma Payroll toimii selaimella, joten se on ulottuvillasi, kun käytössäsi on internet-yhteys. Selkeä ja moderni käyttöliittymä tekee ohjelmiston käytöstä mukavaa. Voit käyttää Visma Payrollia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Reaaliaikaista palkkaraportointia

Säästä aikaa selkeiden, reaaliaikaisten raporttien avulla. Lomaraportoinnilla saat näkyvyyden työntekijöiden ansaitsemiin ja pitämiin lomiin sekä yrityksen loma-palkkavelkaan. Raporteilla voit porautua tapahtumatasolle saakka.

Minimoi manuaalisen työn määrää

Mallipohja- ja vakiotietoja hyödyntämällä automatisoit manuaalisia työvaiheita. Seurantakohde- ja sivukulumäärityksillä tuotat tarkempaa tietoa palkkakuluista yrityksesi taloushallintoon. Maksatus onnistuu myös Visma.net AutoPayn kautta.

Päällimmäinen tarpeemme oli saada kirjanpidon tositteet siirtymään oikealla tavalla taloushallintojärjestelmään. Palkanlaskenta tuli sujuvammaksi joustavalla pilviohjelmistolla.

Perustiedot

Työskentele vieläkin tehokkaammin ja hyödynnä mm. joustavat palkkalaji- ja palkkatunnusmääritykset, laskenta- ja tiliöintisäännöt, sekä palkkataulukoiden käsittely. 

Palkanlaskenta

Avaa jaksoja henkilöittäin tai ryhmittäin. Hyödynnä vakioita, generoi poissaolotapahtumia tai tuo tapahtumia ulkopuolisesta järjestelmästä. Palkkojen laskenta tapahtuu aina, kun muutoksia tehdään.

Raportointi

Käytettävissäsi ovat kattavat perusraportit, sähköinen viranomaisraportointi (1.1.2019 alkaen tuki tulorekisteri-ilmoittamiselle) sekä mobiilipalkkalaskelmat. Tee kirjanpitoviennit Visma.net taloushallintoon tai siirtona muita taloushallinnon järjestelmiä varten.

Selkein hyöty Visma Payrollissa on ollut sähköinen palkkaerittely. Palkansaajat saavat oman palkkaerittelynsä sähköpostiin salasanalla suojattuina. Työaikaani säästyy joka kuukausi arviolta 1,5–2 tuntia, kun minun ei enää tarvitse laittaa palkkaerittelyitä kirjekuoriin sekä jakaa tai postittaa niitä.

Henkilötiedot

Saat monipuoliset henkilö- ja työsuhdetietoihin liittyvät näkymät käyttöösi. Lisäksi näet historiatietoja, kuten esim. palkkahistorian ja henkilöiden lomapäiväkertymät lomavuosittain.

Muut toiminnot

Pääset hyödyntämään myös palkanlaskennan muita toimintoja, esim. palkkojen korotusajoja, kta-laskentaa, verokorttien suorasiirtoja, tietojen tuonteja, sekä poissaolorekisteriä.

Käyttöönotto

Ohjelmiston käyttöönotto ja käytön opettelu onnistuvat helposti. Selainpohjaisen ohjelmiston ansiosta erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita, joten käytössäsi on aina uusin versio.

Jokaisen tukipyynnön ratkettua, kysymme asiakkailtamme palautetta käyttäen NPS (Net Promoter Score) -menetelmää. Visma Payrollin vuoden 2017 keskiarvo oli +74 ja vuoden viimeisten kuukausien keskiarvo täydet +100. Suuri kiitos asiakkaillemme upeasta palautteesta! 

Visma Payroll

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto Visma.net

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.