Visma Payroll - Moderni palkanlaskentaohjelma

Ota yhteyttä

 

Helppokäyttöinen ja moderni palkkaohjelma

Visma Payrollista löydät kaiken olennaisen, mitä tarvitset palkanlaskennassa. Suosittelemme sitä osana Visma.netiä tai erillisratkaisua hakeville yrityksille. Visma Payroll tukee 1.1.2019 voimaan astunutta Tulorekisteriä.

Helppo käyttää missä ja milloin vain

Visma Payroll toimii selaimella, joten se on ulottuvillasi, kun käytössäsi on internet-yhteys. Selkeä ja moderni käyttöliittymä tekee ohjelmiston käytöstä mukavaa. Voit käyttää Visma Payrollia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Reaaliaikaista palkkaraportointia

Säästä aikaa selkeiden, reaaliaikaisten raporttien avulla. Lomaraportoinnilla saat näkyvyyden työntekijöiden ansaitsemiin ja pitämiin lomiin sekä yrityksen loma-palkkavelkaan. Raporteilla voit porautua tapahtumatasolle saakka.

Minimoi manuaalisen työn määrää

Mallipohja- ja vakiotietoja hyödyntämällä automatisoit manuaalisia työvaiheita. Seurantakohde- ja sivukulumäärityksillä tuotat tarkempaa tietoa palkkakuluista yrityksesi taloushallintoon. Maksatus onnistuu myös Visma.net AutoPayn kautta.

Päällimmäinen tarpeemme oli saada kirjanpidon tositteet siirtymään oikealla tavalla taloushallintojärjestelmään. Palkanlaskenta tuli sujuvammaksi joustavalla pilviohjelmistolla.

Perustiedot

Työskentele vieläkin tehokkaammin ja hyödynnä mm. joustavat palkkalaji- ja palkkatunnusmääritykset, laskenta- ja tiliöintisäännöt, sekä palkkataulukoiden käsittely. 

Palkanlaskenta

Avaa jaksoja henkilöittäin tai ryhmittäin. Hyödynnä vakioita, generoi poissaolotapahtumia tai tuo tapahtumia ulkopuolisesta järjestelmästä. Palkkojen laskenta tapahtuu aina, kun muutoksia tehdään.

Raportointi

Käytettävissäsi ovat kattavat perusraportit, sähköinen viranomaisraportointi (1.1.2019 alkaen tuki tulorekisteri-ilmoittamiselle) sekä mobiilipalkkalaskelmat. Tee kirjanpitoviennit Visma.net taloushallintoon tai siirtona muita taloushallinnon järjestelmiä varten.

Selkein hyöty Visma Payrollissa on ollut sähköinen palkkaerittely. Palkansaajat saavat oman palkkaerittelynsä sähköpostiin salasanalla suojattuina. Työaikaani säästyy joka kuukausi arviolta 1,5–2 tuntia, kun minun ei enää tarvitse laittaa palkkaerittelyitä kirjekuoriin sekä jakaa tai postittaa niitä.

Henkilötiedot

Saat monipuoliset henkilö- ja työsuhdetietoihin liittyvät näkymät käyttöösi. Lisäksi näet historiatietoja, kuten esim. palkkahistorian ja henkilöiden lomapäiväkertymät lomavuosittain.

Muut toiminnot

Pääset hyödyntämään myös palkanlaskennan muita toimintoja, esim. palkkojen korotusajoja, kta-laskentaa, verokorttien suorasiirtoja, tietojen tuonteja, sekä poissaolorekisteriä.

Käyttöönotto

Ohjelmiston käyttöönotto ja käytön opettelu onnistuvat helposti. Selainpohjaisen ohjelmiston ansiosta erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita, joten käytössäsi on aina uusin versio.

Jokaisen tukipyynnön ratkettua, kysymme asiakkailtamme palautetta käyttäen NPS (Net Promoter Score) -menetelmää. Visma Payrollin vuoden 2017 keskiarvo oli +74 ja vuoden viimeisten kuukausien keskiarvo täydet +100. Suuri kiitos asiakkaillemme upeasta palautteesta! 

Visma Payroll -palkanlaskentaohjelma

Visma Payroll ja mobiilipalkkalaskelmat

Visma Payroll -ohjelmiston palkkalaskelmat voidaan välittää palkansaajille yhdellä kertaa niin selainpohjaiseen Visma.net Payslip -palveluun kuin Visma Employee -mobiilisovellukseen. Palkansaaja voi henkilökohtaisilla tunnuksillaan käyttää molempia tai vain toista palvelua.

Miten saat Visma.net Payslipin käyttöön?

Mobiilipalkkalaskelmat aktivoidaan käyttöön Visma Payroll-ohjelmassa pääkäyttäjän toimesta, jonka jälkeen palkansaaja aktivoi käyttäjätunnuksensa palveluihin. Mobiilisovellus on ladattavissa sovelluskaupoista (Android, iOS).

Lue maksuttomia sisältöjä ja tutustu asiakastarinoihin

Tulorekisteri-yhteensopiva tuote

1.1.2019 käyttöön otettu tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka korvasi palkkojen vuosi-ilmoitukset Verohallinnolle, työeläkelaitoksille, työttömyysvakuutusrahastolle ja työtapaturmavakuuttajille. Tiedot annetaan yhdellä ilmoituksella yhteen keskitettyyn rekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten.