Sähköinen laskujen kierrätys

Ota yhteyttä

Sähköinen laskujen kierrätys

Ota yhteyttä

Hyväksy laskut ja matkakulut mobiililaitteella

Visma.net Approval tarjoaa tehokkaan tavan osto-, matka- ja kululaskujen hyväksyntään. Saat selkeyttä, parempaa näkyvyyttä sekä kontrollia hyväksymisprosessiin. Ohjelmisto toimii myös mobiililaitteilla, joten hyväksyntä hoituu kätevästi tien päältä.

Ohjelmiston hyödyt

Voit hyväksyä ostolaskuja ja matkakuluja myös mobiililaitteilla. Hyväksyntä on osa Visma.net -toiminnanohjausohjelmistoa, joten tieto siirtyy taloushallintoon ja matkalaskuohjelmistoon. Laskut ohjautuvat määrittelemiesi hyväksyntäsääntöjen mukaisesti kiertoon. Hyväksyntäprosessia on helppo seurata ajantasaisesti ja kokonaisuudessaan. Näet, ketkä ovat hyväksyjiä ja millä tilalla laskut ovat.

Miten ohjelmisto toimii?

Visma.net Approval -ohjelmisto kerää yhteen näkymään kaikki tarkastusta ja hyväksyntää odottavat laskut. Näin laskut on helppo hyväksyä milloin ja missä tahansa, millä tahansa laitteella.

Hyväksyjä saa sähköpostiin ilmoituksen uudesta hyväksyntätehtävästä. Lasku voidaan hyväksyä tai tarvittaessa hylätä kommenttien kera. Lasku on myös mahdollista ohjata toiselle hyväksyntää varten.

Hyväksyminen tapahtuu joko selaimen kautta Visma.net Approval -ohjelmistossa tai Visma Manager -mobiilisovelluksella, oli kyseessä sitten matka-, kulu- tai ostolasku.

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto Visma.net

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.