Ota käyttöön mobiilipalkkalaskelmat

Ota yhteyttä

Ota käyttöön mobiilipalkkalask­elmat

Ota yhteyttä

Visma Payroll ja mobiilipalkkalaskelmat

Visma Payroll -ohjelmiston palkkalaskelmat voidaan välittää palkansaajille yhdellä kertaa niin selainpohjaiseen Visma.net Payslip -palveluun kuin Visma Employee -mobiilisovellukseen. Palkansaaja voi henkilökohtaisilla tunnuksillaan käyttää molempia tai vain toista palvelua.

Aika- ja kustannussäästöt

Palkkalaskelmien toimitus tehostuu, turhien kyselyiden määrä vähenee ja tulostus- sekä toimituskustannukset pienenevät.

Aina mukana

Palkansaaja saa palkkalaskelmansa sekä mobiililaitteeseen että web-palveluun, missä ne ovat tallessa ja helposti saatavilla.

Selkeä esitystapa

Mobiilisovellus näyttää ensin tärkeimmät tiedot, joista voidaan porautua tarkemmalle tasolle.

Miten saat Visma.net Payslipin käyttöön?

Mobiilipalkkalaskelmat aktivoidaan käyttöön Visma Payroll-ohjelmassa pääkäyttäjän toimesta, jonka jälkeen palkansaaja aktivoi käyttäjätunnuksensa palveluihin. Mobiilisovellus on ladattavissa sovelluskaupoista (Android, iOS).

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto Visma.net

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.