Matka- ja kululaskut
missä ja milloin sinulle sopii

Ota yhteyttä

Matka- ja kululaskut missä ja milloin sinulle sopii

Ota yhteyttä
matkalasku

Helppo tapa käsitellä matka- ja kululaskuja

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa ja sujuvaa. Saat paremman näkyvyyden ja seurannan koko prosessiin aina laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen ja kirjanpitoon saakka.

Matka- ja kululaskujen hallinta

Kokonaisvaltainen matka- ja kululaskujen käsittely

Unohda paperilaput ja sähköpostit. Matka- ja kululaskut kuitteineen löytyvät yhteisestä ohjelmistosta, jossa käyttäjät voivat seurata laskujensa kulkua reaaliajassa.

Haluatko kokeilla ensin itse?

Meillä on täysi luotto tuotteemme toimivuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Siksi tarjoamme sitä kokeiltavaksesi veloituksetta. Tilaa tunnukset ja kokeile helpompaa matka- ja kululaskujen kirjaamista kuukauden ajan.

Pilviohjelmiston hyödyt

Voit kirjata laskuja missä ja milloin sinulle sopii, kunhan olet nettiyhteyden päässä. Laskujen syöttö ja kuittien käsittely on helppoa. Mikäli käyttämäsi luottokortti on integroitu ohjelmistoon, voidaan luottokorttitapahtumiasi välittää automaattisesti Visma.net Expenseen.

Pystyt helposti tarkistamaan ja seuraamaan mitä laskuja olet syöttänyt ja miten ne etenevät käsittelyssä.

Miten Visma.net Expense toimii?

Voit ottaa kuvan kuitista mobiilisovelluksella, kirjata kulun tai matkan ja lähettää laskun hyväksyntään. Myös matka- ja kululaskujen tarkastus käy nopeasti mobiilisovelluksen avulla. Hyväksyjä saa ilmoituksen laskusta ja voi hyväksyä tai hylätä sen yhdellä klikkauksella.

Hyväksynnän jälkeen laskujen käsittely etenee valitun prosessin mukaisesti joko palkanlaskentaan tai maksatukseen ja kirjanpitoon. Maksatus joko suoraan ohjelmistosta (Visma.net AutoPay) tai tiedostona pankkiohjelmistoa varten. 1.1.2019 alkaen tuki tulorekisteri-ilmoittamiselle.

Visma.net Expense käyttöliittymä on nykyaikainen ja selkeä

Käsittele matkalaskut mobiililaitteella

Kaipaatko yksinkertaisuutta taksi-, juna- ja muiden kulukuittien käsittelyyn? Voit lähettää kulut hyväksyntään nyt kännykälläsi!

Ota ensin kuva kuitista Visma Attach -sovelluksella. Avaa sitten Visma Employee -sovellus, valitse kuitti ja lähetä hyväksyntään.

Katso videolta, miten helppoa kulukuittien käsittely on kännykällä.

Lue, inspiroidu ja kokeile itse

Opas: Matka- ja kululaskujen käsittely

Oppaasta saat vinkkejä miten ja millä työkaluilla yrityksesi voi automatisoida matkalaskuprosessin.

Lataa opas

Kokeile: koekäyttötunnukset kuukaudeksi

Kokeile Expensen demoversiota 30 päivän ajan tutustuaksesi palvelun ominaisuuksiin. Voit kokeiluajan jälkeen helposti siirtyä käyttämään sitä yrityksesi matka- ja kululaskujärjestelmänä.

Kokeile 30 päivää

Asiakastarina: Excel vaihtui matkalaskuohjelmaan

Viessmann on ottanut Visma.net Expensen käyttöön eniten matkustaville myyjilleen. Käyttäjien palautteen perusteella pilvessä toimiva Expense on tuonut joustavuutta työntekoon. Kuittien kuvaaminen hoituu Visma Attach -mobiilisovelluksella.

Lue asiakastarina

Miten voimme auttaa sinua?

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta? Voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoja ohjelmistosta ja palveluistamme. Autamme sinua valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. 010 75 62 990

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Tulorekisteri-yhteensopiva tuote

1.1.2019 käyttöön otettava Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka korvaa palkkojen vuosi-ilmoitukset Verohallinnolle, työeläkelaitoksille, työttömyysvakuutusrahastolle ja työtapaturmavakuuttajille. Jatkossa tiedot annetaan yhdellä ilmoituksella yhteen keskitettyyn rekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten.

Toteutamme Tulorekisterin vaatimat muutokset tuotteeseen panostaen asiakkaiden prosessien tehostamiseen ja mahdollistettu automaattinen ilmoittaminen rajapintojen kautta. Toteutukset mahdollistavat uusien nopeiden ilmoitusaikataulujen noudattamisen ja ilmoitusten teon helppouden isoillakin massoilla.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.