Matka- ja kululaskut
missä ja milloin sinulle sopii

Ota yhteyttä

Matka- ja kululaskut missä ja milloin sinulle sopii

Ota yhteyttä
matkalasku

Helppo tapa käsitellä matka- ja kululaskuja

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa ja sujuvaa. Saat paremman näkyvyyden ja seurannan koko prosessiin aina laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen ja kirjanpitoon saakka.

Matka- ja kululaskujen hallinta

Kokonaisvaltainen matka- ja kululaskujen käsittely

Unohda paperilaput ja sähköpostit. Matka- ja kululaskut kuitteineen löytyvät yhteisestä ohjelmistosta, jossa käyttäjät voivat seurata laskujensa kulkua reaaliajassa.

Tulorekisteri-yhteensopiva tuote

1.1.2019 käyttöön otettava Tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka korvaa palkkojen vuosi-ilmoitukset Verohallinnolle, työeläkelaitoksille, työttömyysvakuutusrahastolle ja työtapaturmavakuuttajille. Jatkossa tiedot annetaan yhdellä ilmoituksella yhteen keskitettyyn rekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten.

Toteutamme Tulorekisterin vaatimat muutokset tuotteeseen panostaen asiakkaiden prosessien tehostamiseen ja mahdollistettu automaattinen ilmoittaminen rajapintojen kautta. Toteutukset mahdollistavat uusien nopeiden ilmoitusaikataulujen noudattamisen ja ilmoitusten teon helppouden isoillakin massoilla.

Haluatko kokeilla ensin itse?

Meillä on täysi luotto tuotteemme toimivuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Siksi tarjoamme sitä kokeiltavaksesi veloituksetta. Tilaa tunnukset ja kokeile helpompaa matka- ja kululaskujen kirjaamista kuukauden ajan.

Pilviohjelmiston hyödyt

Voit kirjata laskuja missä ja milloin sinulle sopii, kunhan olet nettiyhteyden päässä. Laskujen syöttö ja kuittien käsittely on helppoa. Mikäli käyttämäsi luottokortti on integroitu ohjelmistoon, voidaan luottokorttitapahtumiasi välittää automaattisesti Visma.net Expenseen.

Pystyt helposti tarkistamaan ja seuraamaan mitä laskuja olet syöttänyt ja miten ne etenevät käsittelyssä.

Miten Visma.net Expense toimii?

Voit ottaa kuvan kuitista mobiilisovelluksella, kirjata kulun tai matkan ja lähettää laskun hyväksyntään. Myös matka- ja kululaskujen tarkastus käy nopeasti mobiilisovelluksen avulla. Hyväksyjä saa ilmoituksen laskusta ja voi hyväksyä tai hylätä sen yhdellä klikkauksella.

Hyväksynnän jälkeen laskujen käsittely etenee valitun prosessin mukaisesti joko palkanlaskentaan tai maksatukseen ja kirjanpitoon. Maksatus joko suoraan ohjelmistosta (Visma.net AutoPay) tai tiedostona pankkiohjelmistoa varten. 1.1.2019 alkaen tuki tulorekisteri-ilmoittamiselle.

Visma.net Expense käyttöliittymä on nykyaikainen ja selkeä

Käsittele matkalaskut mobiililaitteella

Kaipaatko yksinkertaisuutta taksi-, juna- ja muiden kulukuittien käsittelyyn? Voit lähettää kulut hyväksyntään nyt kännykälläsi!

Ota ensin kuva kuitista Visma Attach -sovelluksella. Avaa sitten Visma Employee -sovellus, valitse kuitti ja lähetä hyväksyntään.

Katso videolta, miten helppoa kulukuittien käsittely on kännykällä.

Maksuton opas matka- ja kululaskujen käsittelyyn

Matka- ja kululaskujen käsittely kuuluu yrityksen päivittäisiin rutiineihin, jonka vuoksi sen sujuva prosessi on ajanhallinnan ja kustannustehokkuuden näkökulmasta tärkeää. Tästä oppaasta saat vinkkejä miten ja millä työkaluilla yrityksesi voi automatisoida matkalaskuprosessin.

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto Visma.net

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.