Tilaa Visma.net Expense käyttöösi, saat ensimmäiset 4 kk veloituksetta, kun tilaat 31.5.2020 mennessä. Käyttöönotto veloituksetta 30.6.2020 asti.

Veloituksettomat kuukaudet astuvat voimaan sopimuksen allekirjoituspäivämäärän jälkeen seuraavan täyden kuukauden alusta. Kampanja koskee uusia kuukausihinnoiteltuja Visma.net Expense -sopimuksia.

Hyödynnä etu

Helppo tapa käsitellä matka- ja kululaskuja

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa ja sujuvaa. Saat paremman näkyvyyden ja seurannan koko prosessiin aina laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen ja kirjanpitoon saakka.

Matka- ja kululaskujen hallinta

Kokonaisvaltainen matka- ja kululaskujen käsittely

Unohda paperilaput ja sähköpostit. Matka- ja kululaskut kuitteineen löytyvät yhteisestä ohjelmistosta, jossa käyttäjät voivat seurata laskujensa kulkua reaaliajassa.

Pilviohjelmiston hyödyt

Voit kirjata laskuja missä ja milloin sinulle sopii, kunhan olet nettiyhteyden päässä. Laskujen syöttö ja kuittien käsittely on helppoa. Mikäli käyttämäsi luottokortti on integroitu ohjelmistoon, voidaan luottokorttitapahtumiasi välittää automaattisesti Visma.net Expenseen.

Pystyt helposti tarkistamaan ja seuraamaan mitä laskuja olet syöttänyt ja miten ne etenevät käsittelyssä.

Miten Visma.net Expense toimii?

Voit ottaa kuvan kuitista mobiilisovelluksella, kirjata kulun tai matkan ja lähettää laskun hyväksyntään. Myös matka- ja kululaskujen tarkastus käy nopeasti mobiilisovelluksen avulla. Hyväksyjä saa ilmoituksen laskusta ja voi hyväksyä tai hylätä sen yhdellä klikkauksella.

Hyväksynnän jälkeen laskujen käsittely etenee valitun prosessin mukaisesti joko palkanlaskentaan tai maksatukseen ja kirjanpitoon. Maksatus joko suoraan ohjelmistosta (Visma.net AutoPay) tai tiedostona pankkiohjelmistoa varten. 1.1.2019 alkaen tuki tulorekisteri-ilmoittamiselle.

 

Käsittele matkalaskut mobiililaitteella

Visma.net Expense on matka- ja kululaskuohjelma pilvessä

 

Katso, miten Visma.net Expense toimii

Lataa opas ja tutustu asiakastarinoihin

Opas: Matka- ja kululaskujen
käsittely

Oppaasta saat vinkkejä miten ja millä työkaluilla yrityksesi voi automatisoida matkalaskuprosessin.

 

Lataa opas

Asiakastarina: matka- ja
kululaskujen sähköistäminen

Matkalaskuohjelmiston myötä kotimaan ja ulkomaan päivärahoja ei tarvitse itse tarkastaa, vaan ohjelmisto antaa päivärahan oikean euromäärän ja laskee nämä matkustusajan perusteella automaattisesti oikein.

Lue asiakastarina

Asiakastarina: Excel vaihtui matkalaskuohjelmaan

Viessmann on ottanut Visma.net Expensen käyttöön eniten matkustaville myyjilleen. Käyttäjien palautteen perusteella pilvessä toimiva Expense on tuonut joustavuutta työntekoon. Kuittien kuvaaminen hoituu Visma Attach -mobiilisovelluksella.

Lue asiakastarina

Miten voimme auttaa sinua?

Tulorekisteri-yhteensopiva tuote

1.1.2019 käyttöön otettu tulorekisteri on kansallinen sähköinen tietokanta tulotiedoille, joka korvasi palkkojen vuosi-ilmoitukset Verohallinnolle, työeläkelaitoksille, työttömyysvakuutusrahastolle ja työtapaturmavakuuttajille. Tiedot annetaan yhdellä ilmoituksella yhteen keskitettyyn rekisteriin eri viranomaisten tarpeita varten.