Matka- ja kululaskut missä ja milloin sinulle sopii

Ota yhteyttä

Matka- ja kululaskut missä ja milloin sinulle sopii

Ota yhteyttä

Helppo tapa käsitellä matka- ja kululaskuja

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa ja sujuvaa. Saat paremman näkyvyyden ja seurannan koko prosessiin aina laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen ja kirjanpitoon saakka.

Matka- ja kululaskujen hallinta

Kokonaisvaltainen matka- ja kululaskujen käsittely

Unohda paperilaput ja sähköpostit. Matka- ja kululaskut kuitteineen löytyvät yhteisestä ohjelmistosta, jossa käyttäjät voivat seurata laskujensa kulkua reaaliajassa.

Pilviohjelmiston hyödyt

Voit kirjata laskuja missä ja milloin sinulle sopii, kunhan olet nettiyhteyden päässä. Laskujen syöttö ja kuittien käsittely on helppoa. Mikäli käyttämäsi luottokortti on integroitu ohjelmistoon, voidaan luottokorttitapahtumiasi välittää automaattisesti Visma.net Expenseen.

Pystyt helposti tarkistamaan ja seuraamaan mitä laskuja olet syöttänyt ja miten ne etenevät käsittelyssä.

Haluatko kokeilla ensin itse?

Meillä on täysi luotto tuotteemme toimivuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Siksi tarjoamme sitä kokeiltavaksesi veloituksetta. Tilaa tunnukset ja kokeile helpompaa matka- ja kululaskujen kirjaamista kuukauden ajan.

 

Miten Visma.net Expense toimii?

Voit ottaa kuvan kuitista mobiilisovelluksella, kirjata kulun tai matkan ja lähettää laskun hyväksyntään. Myös matka- ja kululaskujen tarkastus käy nopeasti mobiilisovelluksen avulla. Hyväksyjä saa ilmoituksen laskusta ja voi hyväksyä tai hylätä sen yhdellä klikkauksella.

Hyväksynnän jälkeen laskujen käsittely etenee valitun prosessin mukaisesti joko palkanlaskentaan tai maksatukseen ja kirjanpitoon. Maksatus joko suoraan ohjelmistosta (Visma.net AutoPay) tai tiedostona pankkiohjelmistoa varten.

Visma.net Expense käyttöliittymä on nykyaikainen ja selkeä

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto Visma.net

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.