Visma.net Logistiikka – optimoi tilaus-toimitusketju

Visma.net ERP:n realiaikaisen tiedon avulla optimoit varastojen tuottavuuden, saat läpinäkyvyyden tilaus-toimitusketjuun sekä nopeutat tilausten käsittelyä.

Ohjelmiston avulla saat varastoon sitoutuneen pääoman hallintaan. Tiedät, mitä pitää ostaa ja milloin, jotta tuotteet saadaan toimitettua asiakkaille oikeaan aikaan. Toimivalla logistiikalla vaikutat positiivisesti yrityksesi taseeseen, henkilöstösi ajankäyttöön ja asiakkaittesi tyytyväisyyteen.

track-sales.svg

Saat selkeän näkymän myynneistä ja ostoista sekä yrityksesi varastotilanteesta

adaptability.svg

Raportointityökalut taipuvat juuri tarpeittesi mukaisten asioiden tarkasteluun tilaus-toimitusprosessissa

streamline-setup.svg

Monipuoliset tuotehallinnan ominaisuudet mahdollistavat vaativampienkin kokonaisuuksien ohjaamisen

supplychain.svg

Monivarastokäsittelyllä hallitset samanaikaisesti useita varastoja sekä hyllypaikkoja

Katso videolta, miten voit tehostaa yrityksesi tilaus-toimitusketjua

Katso videolta, miten voit tehostaa yrityksesi tilaus-toimitusketjua

Tutustu maksutta Visma.net ERP:n Logistiikkaan

Varaamalla kalenteriajan pääset tutustumaan etäyhteydellä asiantuntijamme kanssa Visma.net ERP:in toiminnallisuuksiin ja demoympäristöön.
Esittely ei edellytä maksutietojen syöttämistä eikä sido sinua mihinkään. 

Varaa esittelyaika

Visma.net ERP Logistiikka -ohjelmisto – tutustu ydinominaisuuksiin

Tilaus-toimitusketju

Tarjouksen tekeminen ja sen muuttaminen myyntitilaukseksi hoituu näppärästi. Selkiytät tilaus-toimitusketjua erottelemalla nimikkeet tilaus- ja varasto-ohjautuviin tuotteisiin. Järjestelmä tekee ostotilausehdotuset myyntitilausten ja varastosaldojen pohjalta. Ohjelmiston avulla asiakkaasi saavat oikeat tuotteet aina ajallaan ja varaston arvo on optimaalisella tasolla. 

Monivarastot ja tarvelaskenta

Hallitse varastoja monipuolisesti useissa eri toimipisteissä. Tarvelaskennan avulla hankit tuotteita varastoon aina oikean määrän, oikeaan aikaan ilman manuaalista laskentaa.

Visma.net.ERP-ostotilaukset.png

 

Brainstorming - orange.png

 

Erä- ja sarjanumerokäsittely

Valitsemillesi tuotteille on mahdollista kirjata sarjanumerot, joiden avulla ne on mahdollista jäljittää myöhemmin, esimerkiksi tilanteissa, joissa asiakas tiedustelee tuotteen takuusta.

Kokoonpanotuotteet

Kasattavia tuotteita varten ohjelmistosta löytyy toiminnallisuus pakettituotekäsittelylle. Voit kasata tuotteet valmiiksi varastoon tai vasta keräilyn yhteydessä.

 

Rekisterit ja hinnastot

Ohjelmistossa erilaiset rekisterit ja hinnastot pysyvät aina ajantasalla. Asiakkaan myyntihinta on asetettavissa joustavasti erilaisten hinnoittelumallien mukaisesti. Voit palata milloin tahansa katsomaan myyntejä, alennuksia, myynti- ja ostohinnastoja, asiakasrekistereitä, jne.

Katelaskenta

Voit halutessasi huomioida myynnin katelaskennassa hankintaan liittyviä kustannuksia. Esimerkiksi rahti-, käsittely- tai tullikustannukset.

 

Graphs - orange.png

 

 

Visma.net.ERP-toimitukset.png

 

Integraatiot

Valmiit integraatiot mahdollistavat tilaus-toimitusketjun automatisoinnin loppuun asti. Järjestelmä mahdollistaa sähköisten prosessien ulottamisen esimerkiksi kuljetuksen tilauksiin, ja tarvittaessa EDI/OVT-sanoma voidaan automatisoida suoraan Visma.net ERPistä.

Raportointi

Visma.net ERP sisältää valmisraportteja, mutta mahdollistaa myös omien raporttien helpon laatimisen. Visuaalisilta dashboardeilta näet varastotoiminnot yhdellä vilkaisulla; ajoissa toimitettujen tuotteiden määrät, hyllytettävät tuotteet, toimitusmääräykset, saapuvat palautukset, jne.

Ohjelmalla valmistelet ja lähetät kätevästi myös Tullin Intrastat-raportit.

Kokeile Visma.net ERP -pilviratkaisua maksutta 14 päivän ajan

Ota käyttöön maksuton koekäyttöympäristö, jossa pääset kokeilemaan Visma.net ERP -toiminnanohjausjärjestelmän monipuolisia ominaisuuksia.

Aloita maksuton koekäyttö!

hipsut.png

Kokemuksia Visma.net ERP:stä – tutustu asiakastarinoihin

"Kun siirsimme logistiikkamme pilveen, sisäiset prosessimme tehostuivat. Meillä on nyt täydellinen kontrolli tuotteiden liikutteluun ja varastoihin."

timik Medical 280x120.png

Jan Johannsen
Timik Medical

Lue lisää Timik Medicain kokemuksista »

Lue muiden kokemuksia Visma.net ERP:stä »

Maksuttomat oppaat ohjelmiston hankinnan tueksi

kirja.png

ERP järjestelmän vaihtajan opas ja äänikirja

Tämä opas on kirjoitettu nykyisen toiminnanohjausjärjestelmänsä vaihtoa harkitseville yrityksille. Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. 

Tutustu oppaaseen »

lamppu.png

ERP-järjestelmän hankinta – näin onnistut varmasti

Tämän oppaan tavoitteena on antaa tietoa yrityksille, jotka ovat hankkimassa ensimmäistä ERP-järjestelmäänsä. Opassa pureudutaan ERP-järjestelmän  hankintaprosessin eri vaiheisiin.

Tutustu oppaaseen »