Tehokkaampi tilaus-toimitusketju

Ota yhteyttä

Tehokkaampi tilaus-toimitusketju

Ota yhteyttä

Tehosta tilaus-toimitusketjua reaaliaikaisen tiedon avulla

Visma.net Logistics automatisoi tilaus-toimitusketjun ja optimoi varastojen tuottavuuden. Visma.netin avulla saat varastosi kiertämään ja vapautat varastoon sitoutuneet pääomat.

Vapauta resursseja

Automatisoi oston, myynnin sekä varastoinnin prosessit alusta loppuun. Poistamalla manuaalisia työvaiheita, vapautat aikaa sekä resursseja liiketoimintasi kehittämiseen. 

Optimoi tilaus-toimitusketju

Tee jako tilaus- ja varasto-ohjautuviin tuotteisiin selkiyttääksesi tilaus-toimitusketjua. Ohjelmisto huolehtii puolestasi siitä, että asiakkaasi saavat oikeat tuotteet aina ajallaan.

Tehosta varastonkiertoa

Monivarastotoiminnallisuus mahdollistaa monipuolisen varastonhallinnan useissa toimipisteissä. Tarvelaskennan avulla hankit tuotteita varastoon aina oikean määrän, oikeaan aikaan.

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaasi saavat tilauksensa aina haluttuna aikana ja sovitulla hinnalla. Löydät myös helposti vastaukset asiakkaiden tuotteista tai tilauksista esittämiin kysymyksiin.

Tee parempia päätöksiä

Luot helposti näkymän tuotteiden ja logistiikan oleellisiin tietoihin. Kun käytössäsi on ajantasaista ja laadukasta tietoa yrityksesi logistisista prosesseista, voit tehdä aina parhaita mahdollisia päätöksiä.

Siirry jatkuvaan inventointiin

Jatkuva inventointi pitää saldot ja varaston arvon paremmin ajan tasalla, mikä parantaa suoraan asiakastyytyväisyyttä sekä vähentää turhan työn määrää.

Selkein hyöty Visma Payrollissa on ollut sähköinen palkkaerittely. Palkansaajat saavat oman palkkaerittelynsä sähköpostiin salasanalla suojattuina. Työaikaani säästyy joka kuukausi arviolta 1,5–2 tuntia, kun minun ei enää tarvitse laittaa palkkaerittelyitä kirjekuoriin sekä jakaa tai postittaa niitä.

Visma.net Logistics

Ohjelmisto tämän päivän tarpeisiisi ja kasvuun

Visma.net Logistics tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden varastojesi tilaan. Tiedät, mitä pitää ostaa ja milloin, jotta tuotteet saadaan toimitettua asiakkaille oikeaan aikaan. Toimivalla logistiikalla vaikutat positiivisesti yrityksesi taseeseen, henkilöstösi ajankäyttöön ja asiakkaidesi tyytyväisyyteen.  

Katso videolta, miten voit tehostaa yrityksesi tilaus-toimitusketjua ja miten toimivalla logistiikalla tuet myös asiakkaidesi liiketoimintaa.

Maksuton opas: Pilvi vai On-Premise ERP?

Oletko hankkimassa ERP-järjestelmää ja valittavanasi on pilvi tai On-Premise -ohjelmisto? Miten nämä kaksi mallia eroavat toisistaan? Entä mitkä ovat pilviohjelmiston vahvuudet ja heikkoudet? Tässä oppaassa käydään läpi pilvi ja On-Premise -ohjelmistojen eroja ja autetaan lukijaa ymmärtämään pilvipalvelujen tarjoamat mahdollisuudet oman yrityksen osalta.

Haluatko kuulla lisää Visma.net -ohjelmistosta?

Voit pyytää tarjousta Visma.netistä tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää ohjelmistosta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Yhteydenotto Visma.net

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

Visma Suunta - Inspiroivaa lukemista liiketoiminta­päättäjälle

Kun kaipaat ajankohtaista ja oleellista tietoa liiketoimintasi tueksi, tutustu Visma Suuntaan. Hae siis kuppi kahvia, tutustu inspiroiviin artikkeleihin, blogeihin, oppaisiin, videoihin ja perehdy mukavalla tavalla yrityksesi kehitysmahdollisuuksiin.