Visma.net ERP koulutus- ja konsultointi­palvelut

Järjestelmäkonsultoinnin ja koulutustapahtumien avulla saat tukea Visma.net ERPin päivittäiseen käyttöön sekä tehostat toiminnanohjauksenprosesseja.

Pysy ajan tasalla – Visma.net ERP
ohjelmistokonsultointi ja -koulutus

Toiminnanohjausjärjestelmän tehokkuus riippuu pitkälti käyttäjien osaamisesta sekä yrityksen prosessien toimivuudesta. Meille on tärkeää, että yrityksesi saa kaiken hyödyn irti järjestelmästä. Siksi tarjoamme monipuolisesti koulutusta ja konsultointia erilaisiin osaamisen kehittämisen tarpeisiin!

Konsultointi on yrityskohtaista räätälöityä tukea ja koulutusta ohjelmiston käyttöön. Tämä on tarpeellista esimerkiksi silloin, kun yrityksen toimintoja halutaan tehostaa tai ohjelmiston käyttöä laajentaa. Konsultointi voidaan järjestää haluamallasi tavalla: etäyhteyksin, toimitiloissanne tai Visman toimistolla!
Lue lisää »

Tarjoamme koulutusta Visma.net ERP:n käyttöön myös webinaareissa ja niiden tallenteilla. Löydät tulevat webinaarit sekä tallenteet Koulutuskalenteristamme.
Tutustu koulutuskalenteriin »

 

Visma_Fivaldi_referenssit.png

Visma.net ERP ohjelmistokonsultointi – yksityiskohtaista tukea ohjelmiston tehokäyttöön

Ohjelmiston koko potentiaalin hyödyntäminen ja tehokas käyttö edellyttää yrityksesi prosessien sekä ohjelmiston käytön yhteensovittamista ja käyttäjien asiantuntemusta ohjelmistosta. Lisäkoulutus on tarpeellista esimerkiksi silloin, kun ohjelmistoa alkaa käyttämään uusi työntekijä tai jos käyttöä laajennetaan.

Myös yrityksen kasvaessa tai toiminnan kehittyessä kannattaa tehdä tilannekatsaus, jotta ohjelmiston tarjoamat mahdollisuudet tulee hyödynnettyä. 

Kaipaatko apua asiantuntijoilta?

Tilaa konsultointia

Ohjelmistokonsulttimme

Pyydä tarjous konsultoinnista

Oheisen lomakkeen kautta voit pyytää tarjouksen asiantuntijapalveluista, kuten koulutuksesta ja konsultoinnista, järjestelmän käyttöön liittyen.

Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä tarpeidesi läpikäyntiä ja toteutusajankohdan sopimista varten.

Katso palveluhinnastomme, jota käytämme Visma.net ERP asiantuntijapalveluidemme laskutuksessa.

Palveluhinnasto

Tätä palveluhinnastoa sovelletaan Visma Software Oy:n (Toimittaja) toimittaessa Asiakkailleen Visma.net ERP:iin ja sen käyttöön liittyviä palveluita. Palvelun toimitusaika vahvistetaan palvelun tilauksen yhteydessä.

Hinnat
Ehdot
Peruutusehdot
Etäpalvelut

Hinnat

1.1.2023 alkaen

Konsultointipalvelut

  • Konsultointi (pv): 1 250 eur / pv
  • Konsultointi (h): 215 eur / h
  • Konsultointi (0,5 h): 120 eur / 0,5 h
  • Tekninen konsultointi (pv): 1 250 eur / pv
  • Tekninen konsultointi (h): 215 eur / h

Kurssikoulutus

Katso ajantasaiset kurssikohtaiset hinnat koulutuskalenterista.

Asiakaskohtaiset muutostyöt

Asiakaskohtaiset määrittely,- ohjelmointi- ja muutostyöt, lomakkeiden ja
raporttien muokkaus tarjouksen mukaan.

Kulukorvaukset

  • Lähialuematka (alle 15 km): 39 eur / käyntikerta
  • Matka-ajan veloitus: 89 eur / h

Majoitus- ja matkakulut sekä päivärahat laskutetaan toteutuneen mukaisina. Kilometrikorvaukset ja päivärahat laskutetaan valtion verovapaan matkustusohjesäännön mukaan, poikkeuksena lähialuematkat.

Muut maksut

Laskutuslisä (veloitetaan asiakkaalta, joka ei vastaanota laskuja sähköisesti) 7 kpl

Ehdot

Toimittajan palveluhinnastossa ilmoitetut hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa tai laskutuslisiä.

Asiakaskohtainen palvelupäivä alkaa klo 9.00, ellei erikseen toisin sovita. Kesto on 7 tuntia, sisältäen lounas- ja kahvitauot. Yli meneviltä tunneilta laskutetaan hinnaston mukaan. Palveluhinnaston hinnat ovat voimassa, kun palvelu tapahtuu arkipäivinä (ma - pe) klo 08.00 - 18.00 välisenä aikana.

Edellä mainitun ajan ulkopuolella tapahtuvista tai kiireelliseksi Asiakkaan kanssa sovituista toimenpiteistä veloitetaan hinnaston mukainen hinta korotettuna seuraavasti:


1) Palveluhinnaston toimenpiteen hintaa korotetaan 100 %:lla, kun palvelu on sovittu suoritettavaksi:


a. välittömästi yhteydenoton jälkeen arkisin (ma-pe) klo 08.00 - 18.00 välisenä aikana kiireellisenä toimituksena. Kiireelliseksi toimitukseksi katsotaan sellainen palvelun toimitus, jonka antamiseen on ryhdyttävä nopeammin kuin kohtuullinen toimitusaika edellyttäisi.

b. arkisin (ma-pe) klo 18.00 - 22.00


2) Palveluhinnaston toimenpiteen hintaa korotetaan 200 %:lla, kun toimenpide on sovittu suoritettavaksi:


a. lauantaisin tai sunnuntaisin


b. arkisin (ma-pe) klo 22.00 - 08.00, arkipyhänä tai juhlapyhän aattona.

Toteutetun palvelutoimenpiteen lisäksi laskutetaan joko majoitus- ja matkakulut sekä matka-ajan korvaus palveluhinnaston mukaisesti tai lähialuematkakorvaus. Kilometrikorvaukset ja päivärahat laskutetaan kulloinkin voimassaolevan valtion matkustusohjesäännön mukaan.

Minimiveloitus on päivähintojen osalta puoli (0,5) päivää ja tuntihintojen osalta 0,5 tuntia kultakin alkavalta puolelta tunnilta.

Peruutusehdot

Mikäli Asiakas peruuttaa sovitun palvelupäivän myöhemmin kuin 7 päivää ennen vahvistettua ajankohtaa, veloitamme peruutuskuluna 50% tämän palveluhinnaston mukaisesta hinnasta. Peruuttamatta jätetystä palvelupäivästä veloitamme hinnaston mukaisesti.

Etäpalvelut

Etäkonsultointi/koulutus on kustannustehokas ratkaisu moniin tilanteisiin. Sillä vältytään matkustamisen aiheuttamilta kustannuksilta. Etäkonsultointi/koulutus tarkoittaa asioiden hoitamista etäyhteyksiä hyödyntäen. Visma ei vastaa tietoliikennehäiriöistä ja pyrkii sellaisen sattuessa jatkamaan työtä mahdollisimman nopeasti.

 

Visma Software Oy
Y-tunnus: 0711992-8

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero. Toimittaja pidättää itsellään oikeuden palveluhinnaston muutoksiin.