Visma.net ERP koulutus- ja konsultointi­palvelut

Järjestelmäkonsultoinnin ja koulutustapahtumien avulla saat tukea Visma.net ERPin päivittäiseen käyttöön sekä tehostat toiminnanohjauksenprosesseja.

Pysy ajan tasalla – Visma.net ERP
ohjelmistokonsultointi ja -koulutus

Toiminnanohjausjärjestelmän tehokkuus riippuu pitkälti käyttäjien osaamisesta sekä yrityksen prosessien toimivuudesta. Meille on tärkeää, että yrityksesi saa kaiken hyödyn irti järjestelmästä. Siksi tarjoamme monipuolisesti koulutusta ja konsultointia erilaisiin osaamisen kehittämisen tarpeisiin!

Konsultointi on yrityskohtaista räätälöityä tukea ja koulutusta ohjelmiston käyttöön. Tämä on tarpeellista esimerkiksi silloin, kun yrityksen toimintoja halutaan tehostaa tai ohjelmiston käyttöä laajentaa. Konsultointi voidaan järjestää haluamallasi tavalla: etäyhteyksin, toimitiloissanne tai Visman toimistolla!
Lue lisää »

Tarjoamme koulutusta Visma.net ERP:n käyttöön myös webinaareissa ja niiden tallenteilla. Löydät tulevat webinaarit sekä tallenteet Koulutuskalenteristamme.
Tutustu koulutuskalenteriin »

 

Visma_Fivaldi_referenssit.png

Visma.net ERP ohjelmistokonsultointi – yksityiskohtaista tukea ohjelmiston tehokäyttöön

Ohjelmiston koko potentiaalin hyödyntäminen ja tehokas käyttö edellyttää yrityksesi prosessien sekä ohjelmiston käytön yhteensovittamista ja käyttäjien asiantuntemusta ohjelmistosta. Lisäkoulutus on tarpeellista esimerkiksi silloin, kun ohjelmistoa alkaa käyttämään uusi työntekijä tai jos käyttöä laajennetaan.

Myös yrityksen kasvaessa tai toiminnan kehittyessä kannattaa tehdä tilannekatsaus, jotta ohjelmiston tarjoamat mahdollisuudet tulee hyödynnettyä. 

Kaipaatko apua asiantuntijoilta?

Tilaa konsultointia

Ohjelmistokonsulttimme

Tilaa konsultointia

Oheisen tilauslomakkeen kautta voit tilata Visman asiantuntijapalveluita, kuten koulutusta ja konsultointia järjestelmän käyttöön liittyen.

Tilauksen jälkeen asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä tilauksen läpikäyntiä ja toteutusajankohdan sopimista varten. Tilauksen toimittaminen ja toimitusaikataulu varmistuvat tilauksen läpikäynnin yhteydessä.

Linkki palveluhinnastoon (PDF), jota käytämme asiantuntijapalveluidemme laskutuksessa.

Visma L7 & Visma LTR
Katso palveluhinnasto ja tilaa asiantuntijapalvelut täältä

Fivaldi
Tutustu Fivaldin konsultointipalveluihin ja tilaa konsultointia täältä

Valitse käytössäsi oleva ohjelmisto